Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni 2018 Ford Focus Mk4 Tanıtıldı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Bu her şey olabilir abi test aracı bile olabilir ? Bize gelen araba değildir veya otosan henüz onayları almadığı için böyle sürmek için getirmiş de olabilir ben bilmiyorum şahsen. Egzoz bile yamuk ? Avrupa'da arabalar bayide sergiye başladı ama müşteriye teslimatlara daha var. Bi siteden plakaya göre araç sahibi gözüküyordu sanki diye hatırlıyorum, üşenmiyorsan bi araştır istersen.

Muhtemelen bu seri üretim öncesi test aracıdır. Yabancı lansmanlarda kullanılan test araçlarından bile olabilir. Egzoz falan yamuk durduğuna göre seri üretim öncesi olma ihtimali de var. Bir bakayım ben sağa sola ? 

• Yanıt 683
  • Görüntüleme 163,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Benim de çorbada tuzum olsun. Hatta tuz fazla bile kaçabilir  Başlıklara böleceğim: Pazarlama - Tanıtım Çok ustaca yapıldı. İlk günden planlı bir yapılanma içinde ucundan azıcık göstere

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

• Mustafa Uysal
    Mustafa Uysal

Diz pedleri ve kapı içi kumaş döşeme gerçekten verimli iyileştirmeler olmuş bu arada... Fiyat konusuna Yakup değinmiş, ki katılıyorum, da Ekim - Kasım'a kadar kur falan filan mevcut Focus acaba kaça ç

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
4 dakika önce, Cenk Demirel yazdı:

Muhtemelen bu seri üretim öncesi test aracıdır. Yabancı lansmanlarda kullanılan test araçlarından bile olabilir. Egzoz falan yamuk durduğuna göre seri üretim öncesi olma ihtimali de var. Bir bakayım ben sağa sola ? 

Şimdi gördüm, arka cam sol üstte numaralar var. Test aracı yani.

Yanıtlama zamanı:
13 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Şimdi gördüm, arka cam sol üstte numaralar var. Test aracı yani.

Mesajı düzenleyeyim tekrardan. Yanlış alarm ? Arkadaşa diyorum emin misin bunu İstanbul'da gördüğüne diye İstanbul nereden çıktı ben italya'ya geldim dedi mevzu anlaşıldı. Ufak bir karışıklık oldu. Araba italya'da test aracıymış ?

Cenk Demirel tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ben de kendi kendime diyordum Türkiyede böyle bir yer varsa taşınayım diye ? 

Yanıtlama zamanı:
12 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Şöyleymiş, gerçi aynısını oraya da yazmıştım. Bilinen en resmi açıklama bu sanırım.

Tşkler.. yarım yumalak okuyunca böyle oluyor. ?

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
08.07.2018 - 01:31 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı:

Almanya bilgisi almanya sitesinde yazıyor zaten ve bu bilgiler sadece o ülkeyi bağlar ? Ayrıca yanlış bilgi vermiş kuzen.

Yanlis bilgilerimi dogrusuyla duzeltirseniz... bilgilenmis olayim? Mesela motor secenekleri hakkinda dogrusu nedir?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
2 dakika önce, Erdinç IL yazdı:

Yanlis bilgilerimi dogrusuyla duzeltirseniz... bilgilenmis olayim? Mesela motor secenekleri hakkinda dogrusu nedir?

Bu konunun ilk mesajındaki tüm bilgiler doğru mesela onlara bakabilirsiniz. Kuzeniniz 1.5 motorun hangi donanımlarla geleceğini yazmış ya işte o yanlış dedim öyle bir kısıtlama yok. Titanium'a vs de gelebiliyor o motor ve Vignale ile özel sipariş olayını zaten hiç anlayamadım ?  Özel siparişlik bir durum da yok Ford'da listelerinde ilk günden beri bu motor seçeneği var fiyatı da üzerinde.  Baz motor olan 1.0 titanium'da bitiyor sözü de hatalı o da Vignale'ye kadar var.

Ve yazdığım şeyi tekrar yazıyorum bu bilgiler ülkelere göre değişir kimsenin kombinasyonu kimseyi bağlayacak diye bir durum yok. Ben size fabrikadaki kombinasyonu iletiyorum sağdan soldan aldığım bilgiler değil.

Ayrıca size Almanya fiyat listesini ekliyorum daha net anlaşılır. 

Screen Shot 2018-08-04 at 00.40.44.png

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Bu konunun ilk mesajındaki tüm bilgiler doğru mesela onlara bakabilirsiniz. Kuzeniniz 1.5 motorun hangi donanımlarla geleceğini yazmış ya işte o yanlış dedim öyle bir kısıtlama yok. Titanium'a vs de gelebiliyor o motor ve Vignale ile özel sipariş olayını zaten hiç anlayamadım ?  Özel siparişlik bir durum da yok Ford'da listelerinde ilk günden beri bu motor seçeneği var fiyatı da üzerinde.  Baz motor olan 1.0 titanium'da bitiyor sözü de hatalı o da Vignale'ye kadar var.

Ve yazdığım şeyi tekrar yazıyorum bu bilgiler ülkelere göre değişir kimsenin kombinasyonu kimseyi bağlayacak diye bir durum yok. Ben size fabrikadaki kombinasyonu iletiyorum sağdan soldan aldığım bilgiler değil.

Ayrıca size Almanya fiyat listesini ekliyorum daha net anlaşılır. 

Screen Shot 2018-08-04 at 00.40.44.png

Daha net bilgiyi arac satisa ciktiginda gorucez bence ?  

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Şimdi, Erdinç IL yazdı:

Daha net bilgiyi arac satisa ciktiginda gorucez bence ?  

Sanırım Türkiye'den bahsediyoruz? Daha önce yazdıklarınızdan bunu demek istediğiniz anlamadım ve size genel üretim bilgisi verdim. 

Üçüncü kez yazıyorum, bunlar ülkelere göre değişir çoğu şey zaten mümkün. Bilemiyorum daha neti nasıl oluyor ? Kolay gelsin.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Yakup Çağatay yazdı:

Sanırım Türkiye'den bahsediyoruz? Daha önce yazdıklarınızdan bunu demek istediğiniz anlamadım ve size genel üretim bilgisi verdim. 

Üçüncü kez yazıyorum, bunlar ülkelere göre değişir çoğu şey zaten mümkün. Bilemiyorum daha neti nasıl oluyor ? Kolay gelsin.

Ben trye girecek focuslardan bahsettim 1.5 ecoboost stline pakette ve vignale ozel siparisde gelecekmis. 1.0 ecoboost ve 1.5 dizel olarak satilacakmiş. Dogruluk yada yanlisligi dedigim gibi satisa sunuldugunda gorucez. Sizede kolay gelsin

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
7 dakika önce, Erdinç IL yazdı:

Ben trye girecek focuslardan bahsettim 1.5 ecoboost stline pakette ve vignale ozel siparisde gelecekmis. 1.0 ecoboost ve 1.5 dizel olarak satilacakmiş. Dogruluk yada yanlisligi dedigim gibi satisa sunuldugunda gorucez. Sizede kolay gelsin

Ben size Türkiye'ye şu gelecek demedim zaten dikkat ederseniz genel bilgi verdiğimi iletiyorum üçüncü kez ve Almanya için yanlış olduğunu söyledim -açıklamanız çünkü Türkiye yönünde değildi, bunu tahmin etmek de uzaktan zor malum-

Dediğiniz olabilir gayet de mümkün bir kombinasyon.  Vignale de özel siparişle gelecek evet, bunu da konuştuk zaten zamanında ? 

Yanıtlama zamanı:

Ben yanlis anlatmis olabilirim ama kuzenimin paylasimi bu yondeydi.. tr pazArina 1.5 ecoboost her pakette girmeyecek stline istersen alabileceksin dedi  zaten resmi ford sayfasinda dikkat ederseniz 1.5 ecoboost tanitimi yok.  1.0 ecoboost 100 bg 125 bg ayrimi olacakmis en baz paket ve baslangic satis 1.0 100 bg 5 ileri olacakmis en bos paket... tabi dedigim gibi tam satisa konulmadan bu bilgiler yuzde yuz dogru degil gozumuzle gormek lazim... 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
8 dakika önce, Erdinç IL yazdı:

Ben yanlis anlatmis olabilirim ama kuzenimin paylasimi bu yondeydi.. tr pazArina 1.5 ecoboost her pakette girmeyecek stline istersen alabileceksin dedi  zaten resmi ford sayfasinda dikkat ederseniz 1.5 ecoboost tanitimi yok.  1.0 ecoboost 100 bg 125 bg ayrimi olacakmis en baz paket ve baslangic satis 1.0 100 bg 5 ileri olacakmis en bos paket... tabi dedigim gibi tam satisa konulmadan bu bilgiler yuzde yuz dogru degil gozumuzle gormek lazim... 

Baz şu olabilir.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.