Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni 2018 Ford Focus Mk4 Tanıtıldı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu arada 1.5 182 ps otomatik görmedik ya hani. Bunun ~205 ps gücünde 8 ileri otomatik versiyonunun üretildiğini gördüm Focus Mk4 için, tahminim o ki homologasyon için çeşitli yerlere yollandı araba. Wagonun 3. çeyrekte üretileceğini düşünürsek o zaman kadar daha neler çıkacak bakalım. Dijital ekranı da görürüz belki sonuçta her türlü opsiyon olacak :) 

• Yanıt 683
  • Görüntüleme 161,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Benim de çorbada tuzum olsun. Hatta tuz fazla bile kaçabilir  Başlıklara böleceğim: Pazarlama - Tanıtım Çok ustaca yapıldı. İlk günden planlı bir yapılanma içinde ucundan azıcık göstere

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

• Mustafa Uysal
    Mustafa Uysal

Diz pedleri ve kapı içi kumaş döşeme gerçekten verimli iyileştirmeler olmuş bu arada... Fiyat konusuna Yakup değinmiş, ki katılıyorum, da Ekim - Kasım'a kadar kur falan filan mevcut Focus acaba kaça ç

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

8 ileri otomatik şanzıman Focus mk4'te 3 farklı versiyona sahip (dahası çıkmazsa). 1.5 EcoBoost A/T'nin bilgisi henüz yok fakat ona da 24 veya 35 uygun olur herhalde.

8F24 - 1.0 EcoBoost ile gelen

8F35 - 1.5 EcoBlue ile gelen

8F40 - 2.0 EcoBlue ile gelen

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

8 ileri otomatik şanzıman Focus mk4'te 3 farklı versiyona sahip (dahası çıkmazsa). 1.5 EcoBoost A/T'nin bilgisi henüz yok fakat ona da 24 veya 35 uygun olur herhalde.

8F'ten sonraki iki rakkam tork ile alakasi var mi  acaba ?Otomatik lerle ilgili merak beni yedi bitirdi :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
4 dakika önce, Tamer Perperek yazdı:

8F'ten sonraki iki rakkam tork ile alakasi var mi  acaba ?Otomatik lerle ilgili merak beni yedi bitirdi :)

Tam olarak olmayabilir fakat kademeyi gösterir, burası ile uyuşmuyor. Tam tork dayanımlarını daha sonra araştırayım/sorayım.

Yanıtlama zamanı:

Tam otomatik, tork dayanimini napacaksiniz.

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı:

Tam otomatik, tork dayanimini napacaksiniz.

Aylaklık ve uyku başıma vurunca ben :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

@Servet Ö. abi sana özel bir bilgi :D 

Yeni 1.0 eb (10.5:1) ve 1.5 eb (11:1) RAAX turbo kullanıyor.

https://www.continental-corporation.com/en/press/press-releases/2017-06-20--turbocahrge-audi-99052

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

zf mi bu şanzıman 

Yanıtlama zamanı:
42 dakika önce, Cem Boneval yazdı:

Niye, tork konvertörlü şanzımanlar treni bile çekiyor mu?

Gunaydin hocam :) 

Bilemiyorum cekeni de vardir belki ama otobusleri araba gibi yuruttugu kesin :) 

kendi icinde farkli degerleri illa ki olacaktir ama cok dandik bir sanziman olmadiktan sonra tork konvertorunde sanziman dayaniminin sinirlarda olacagina pek ihtimal vermiyorum. Derya deniz bir aralik olacaktir, umarim.

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Mert Yürüyen yazdı:

tork konvertorunde sanziman dayaniminin sinirlarda olacagina pek ihtimal vermiyorum

Her tür şanzıman için yük sınırları var. Ama genelde belirttiğin gibi 8 ileri otomatik şanzıman için 350-400 Nm altı ve üstü diye kategorize edilebilir. 

Yanıtlama zamanı:
9 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

@Servet Ö. abi sana özel bir bilgi :D 

Yeni 1.0 eb (10.5:1) ve 1.5 eb (11:1) RAAX turbo kullanıyor.

https://www.continental-corporation.com/en/press/press-releases/2017-06-20--turbocahrge-audi-99052

Compressor efficiency table falan bulamadim. Ne ketum adamlar yahu :)

--2 dakika sonra eklendi--
59 dakika önce, Cem Boneval yazdı:

Her tür şanzıman için yük sınırları var. Ama genelde belirttiğin gibi 8 ileri otomatik şanzıman için 350-400 Nm altı ve üstü diye kategorize edilebilir. 

Alman ureticilerin yaklasimalarina bayiliyorum. Adamlar 250nm limitli araba yapiyorlar. Yazilimdan bakinca 350nm 'e kadar conversion chart koymuslar viteslere. Tek bir single value torque limitor ile limitlemisler. Kisacasi varolan limit, kapasitenin coook altinda. Ford boyle degil mesela. Limitler kapasitenin %10 altinda. 

Yanıtlama zamanı:
27 dakika önce, Servet Ö. yazdı:

Compressor efficiency table falan bulamadim. Ne ketum adamlar yahu :)

--2 dakika sonra eklendi--

Alman ureticilerin yaklasimalarina bayiliyorum. Adamlar 250nm limitli araba yapiyorlar. Yazilimdan bakinca 350nm 'e kadar conversion chart koymuslar viteslere. Tek bir single value torque limitor ile limitlemisler. Kisacasi varolan limit, kapasitenin coook altinda. Ford boyle degil mesela. Limitler kapasitenin %10 altinda. 

Aynen öyle... Bu dediğin tam olarak benim araç :) 

Yanıtlama zamanı:

fiyatı kendi sınıfındaki araçlardan yüksek olmaz ise, kesinlikle herzaman ki focuslar dan daha çok satacaktır. çok güzel olmuş...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.