Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 İnceleme..Sedan Titanium X

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Alper, ellerine sağlık çok güzel bi inceleme olmuş !! :)

• Yanıt 159
  • Görüntüleme 57k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• resimler ve emeğiniz için teşekkürler. İçide dışıda fiesta gibi olmuş. neyseki motoru fiesta gibi değil. onu akıl etmişlerde değiştirmişler. yeni focus yerine yeni fiesta sedan desek daha doğru o

• Yusuf Çavuş
    Yusuf Çavuş

Ford'un global ve kinetik tasarım çerçevesinde ürettiği yeni nesil araçlarda fiesta dan tutun, yeni focus, c-max, s-max dahil ön tasarımları ve ön göğsü birbirini andırıyor ama asla aynı platformda ü

• Yusuf Çavuş
    Yusuf Çavuş

Ona bakarsan VW nin pol dan tut passat hatta transportera kadar ön far ve iç göğüs kısmı teypler özellikle çok benziyor.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Alper, ellerine sağlık çok güzel bi inceleme olmuş !! :)

Alperin yorumlarına bende bişeyler kattığım için bana da teşekkür etmiş YSF bence,öyle diil mi yoksa :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

-

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bugün servise uğramıştım,Tit-X F3 lere 17'' St jantlarının takıldığını gördüm. Duramadım resim çektim ve paylaşıyorum :D

e347ac70.jpg

0d51ebad.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Buda F2,Fiesta ve Connectler için yapılan Donanım kampanyası,Bayi Ankara Tur Oto Maltepe

3b392497.jpg

Yanıtlama zamanı:

İyi ya araba kendine geliyor yavaş yavaş.

Yanıtlama zamanı:

Alperin yorumlarına bende bişeyler kattığım için bana da teşekkür etmiş YSF bence,öyle diil mi yoksa :)

Evet aynen öyle dostum. Çok guzel ve detaylica anlatmişsın sende sagolasın.

Bugün servise uğramıştım,Tit-X F3 lere 17'' St jantlarının takıldığını gördüm. Duramadım resim çektim ve paylaşıyorum :D

e347ac70.jpg

0d51ebad.jpg

Bu jantlar daha bir yakışmış yaysiz olmasına rağmen.

Birde o dediğin kampanya yeni araç alanlar içinmi?

Yanıtlama zamanı:

Evet aynen öyle dostum. Çok guzel ve detaylica anlatmişsın sende sagolasın.

Bu jantlar daha bir yakışmış yaysiz olmasına rağmen.

Birde o dediğin kampanya yeni araç alanlar içinmi?

Bu araba benim baktığım Focus 3...Benim baktığımda 16 inç yeni jantlar ve michelin lastikler vardı...Lastikler Dunlop olmuş ve jantlar 17 inç olmuş.Otosan yapmasa da Tur oto arabaya ilk yerel müdahalede bulunmuş :) Hadi tur oto,sırada geniş ve anamasyonlu gösterge ekranı ile sony müzik sistemi var,otosandan umudumuzu kestik,umudumuz artık Tur Oto :D

Yanıtlama zamanı:

Bu araba benim baktığım Focus 3...Benim baktığımda 16 inç yeni jantlar ve michelin lastikler vardı...Lastikler Dunlop olmuş ve jantlar 17 inç olmuş.Otosan yapmasa da Tur oto arabaya ilk yerel müdahalede bulunmuş :) Hadi tur oto,sırada geniş ve anamasyonlu gösterge ekranı ile sony müzik sistemi var,otosandan umudumuzu kestik,umudumuz artık Tur Oto :D

START-STOP :YOK

SONY :YOK

KÖR NOKTA UYARI: YOK

GENİŞ BAGAJ :YOK

17 INÇ JANT : YOK

NAVİGASYON :YOK

ADAPTİF FAR :YOK

8 HOPÖRLÖR :YOK

ÖN PANJUR KROMAJ :YOK

Sizce bu araç hangi Focus?

a)Focus 1 b)Focus 2 c)Focus 2,5 d) Focus 3 e) Bilmiyorum

BU sorunun cevabını Malum dersanelerden alacağınız Mod-Medyan şifresi ile çözmenize gerek yok,hemen söylemeniz mümkün ))

Yanıtlama zamanı:

Saydıklarınız hangi araçlarda var peki?

Yanıtlama zamanı:

Bugün servise uğramıştım,Tit-X F3 lere 17'' St jantlarının takıldığını gördüm. Duramadım resim çektim ve paylaşıyorum :lol:

e347ac70.jpg

0d51ebad.jpg

ya bu lastiğin ebatlarına baktınız mı? Normal bir focusta 215 55 16lar bu kadar küçük durmuyor . Bu ise küçük geldi gözüme...Bunlar 215 50 17 yerine 205 50 17 koymuş olmasın

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.