Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 20188 yıl comment_459149 Özellikle ses düzeyi ve süspansiyon konforunu geliştirdiklerini iddia etmekteler. Piyasaya girişini "Edition One" diye bir modelle yapacaklarmış, mat gri, 19" AMG jantlar dikkat çekiyor, bir de süs çizgileri var. Tabii hafızalara kazınacak olan illa ki yeni kokpit yapısı. Artık düşük donanım düzeyinde dahi dijital göstergeler yer alacak. Orta konsolda yer alan "touch-pad" yanında direksiyonda da dokunmaya duyarlı yüzeyler olacakmış. Motorlarda da yenilik var: M282 1,33 L 163 PS 250 Nm benzinli, silindir kapama teknolojisi ve benzinli partikül filtresi (OPF) var M260 2,0 L 224 PS 350 Nm benzinli ve OPF'li OM608 1,5 L 116 PS dizel, SCR Kat teknolojisi ile bu da düşük emisyonları yakalıyor. Hepsinde 7 ileri çift kavramalı şanzıman mevcut. Hayırlı olsun bakalım. Galiba @Bekir B. yüreği pırpır etti bir an... Şubat 3, 20188 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 20188 yıl comment_459150 Cla’nın iğrenç stopları ile gelmesi rezalet... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 20188 yıl comment_459163 2 saat önce, Serdar yaman yazdı: Cla’nın iğrenç stopları ile gelmesi rezalet... Böyle şeyler zevk meselesi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 20188 yıl comment_459170 1 saat önce, Cem Boneval yazdı: Bu tasarım beni ürküttü, firmalar şimdi de benim ekranım seninkinden daha uzun yarışına girerlerse gelecekte bizi “panaromik ekran göğüs” opsiyonları bizi bekliyor olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 20188 yıl comment_459182 Git gide iğreniyorum arabalardan sanırım; bu ne böyle yahu. Tabii zevk meselsi mutlaka beğenenler olacaktır, ama ben hiç beğenmedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 20188 yıl comment_459185 Cok guzel olmus... suan icin bmw nin uzerine basip geciyor 1 serisinde. Bakalim 1 serisi buna nasil cevap verecek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 20188 yıl comment_459193 Önceki kasa çok çirkindi ama bu daha iyi olmuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 20188 yıl comment_459194 Ben Focus'u almadan önce BMW 1 ve Mercedes A serisine de bakmıştım. 1 serisi konfor, yalıtım ve kalite hissi olarak 3 serisine yakın bir arabaydı ama genel hatlarıyla çirkin bulduğumuz için almamıştık. A serisi ise dıştan çok çekici gelmişti bize ama o da oldukça konforsuzdu. Yalıtımı çok fenaydı. Ayrıca kaymak asfalt bir yolda denememize rağmen oldukça sert bulmuştuk. Eğer gerçekten yalıtımı ve konforu arttırdılarsa A serisi şimdi süper olmuştur. Üstelik dizeli bir kenara bırakırsak benzinli seçenekler bir hayli kuvvetli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20188 yıl Yazar comment_460045 Tüm selefleri gibi, yeni A Sınıfı McPherson ön süspansiyona sahip. A 250 ve tüm 4MATIC (Dört çeker) modelleri gibi daha güçlü modeller gelişmiş dört noktadan bağlantılı arka süspansiyona sahiptir, şu bağımsız olarak dile getirilen. Giriş seviyesi A 200 ve A 180 d modellerinde torsiyon çubuğu arka süspansiyon bulunuyor. Yeni 7 ileri şanzıman GETRAG tarafından üretiliyor nam-ı diğer 7 kademeli yeni PowerShift Ben de ancak tamamlayabildim yazımı: https://anasayfa.focusclubtr.com/yeni-2018-mercedes-a-serisi-tanitildi/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 20188 yıl comment_460064 Yıldız görüntüde çok iyi iş çıkarıyor birde şu otm şanzıman konusunda nerdeyse dsg ile ayni çizgide, c serisi test sürüşü yaptığım geliştirdikleri 9 ileri otomatik bile sürüş mod seçiminde zf ile aralarında fark çok, neyse genelde yine al benili Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 20188 yıl comment_467109 Carviser ve Benzin tv ortak çekim yapmış..Merak edenler için inceleme. Carviser(İlk bölüm): Benzin Tv(İkinci Bölüm): Nisan 20, 20188 yıl Misafir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 20188 yıl comment_467127 Fordun bir an önce hayalet gösterge işine girmesi lazım. Edge’de kullandığı gibi uyduruk bir gösterge yada renonun yaptığı gibi değil vw grubun ve mercedesin yaptığı gibi kalite bir gösterge olmalı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 20188 yıl Yazar comment_467130 1 saat önce, Erhan Er. yazdı: Fordun bir an önce hayalet gösterge işine girmesi lazım. Edge’de kullandığı gibi uyduruk bir gösterge yada renonun yaptığı gibi değil vw grubun ve mercedesin yaptığı gibi kalite bir gösterge olmalı. Ford'un zaten dijital ekranı var. Bu devreye girecektir mutlaka Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın