Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Nerede bu adminler yav.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 çok ta tın..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Bi top daha patlatayım... Adminler bu siteyi takmazsa kim takacak bu siteyi.... :) Bizim elimizden bişey gelmez ki... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Zorlanmak derken de soğukken devirli kullanmak ve uzun süre 6000 dd gibi yüksek devirlerde kullanmayı kastediyorum. 6000 dd mi :) :D :o O nasıl bir duygu, http://imageshack.us/photo/my-images/195/1001665q.jpg/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 6000 dd mi :D :o O nasıl bir duygu, http://imageshack.us...5/1001665q.jpg/ O benzinliler için.. Focus 1.6 TDCI Duratorq motor max 5000 dd çevirebilir o da CR(Common Rail) nimeti sayesinde.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 benim arabamı bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Ha bu arada adminler konuya cevap bile vermiyor isyan felan hazırlığına mı başlasak ne.. Not: Gırgır mesajlarım konuyu dağıttığından dolayı admin tarafından silinebilir.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 İçimdeki benzinli motor aşkı depreşti de ondan dedim öyle, yoksa bilirim yani dizelin 4 bin de gırtlağının sıkıldığını, 5 binde gitsen ölür o motor sanıyorum. :) :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Ulen bak hala başka şeyler yazıp duruyosunuz,vurucam hepinizi topuktan haaa...Kurşun manyağı yaparım sizi bak...Gidin başka yerde yazın bu şeyleri ,adamı deli etmeyin leeyn....Tevfik ,bak tın mın dinlemem,önce seni "Hacamat" ederim bilader... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 benimkide daha 500 kusurde:d bende bayramdan önce ambians ışıklarıyla ılgılı servıse gittiğimde, ecoboost test ettim 10 numaraydı gerçekten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 hepinizi silerim len....tarih olursunuz....konusun işte...adama bak konusuymuş...ya Bora ne alem adamsın ya....özlüyom seni..cok ya.. :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 kımse yönetıme yarandıgımı dusunmesın faktorlerı buyukmus anladım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Dizel Focus 67,500 tl. Gıcıklık paha biçilemez. Yav bu insanoğlu ne garip yaratık. İnsanları deli etmek neden bu kadar hoşumuza gider ki. Tevfik abi seni şimdi daha iyi anlıyorum. (Admin desteğini de arkama alırım bu yağla artık, sırtım yere gelmez :) :D ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 ümitcim kendimi okadar zorladım bu hafta...ama inan orakamlara bir türlü vermek istemiyorum geçrekten belkide kötümser ekonomistlerden oldugum için hiç akıl karı gelmiyor...peki size soru beyaz sedan tit oto park sunroff 59000 aldım 5000 x paker yapar 64000 eee niye 67500 onu anlamadım ben.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap