Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'deki Eksiklikler ve Hatalar

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
:)
  • Yanıt 586
  • Görüntüleme 150,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• EKSİKLİKLER : 1- Anahtarsız giriş olmaması - Eksiklik mi bilemem, ama ben en çok aracı sürücüsüz vermelerinden şikayetçiyim, ne o öyle her gün kullan kullan, rahat yok... 2-Alarm olmaması - C

• Ayarlar ==> Sürücü Yardımı ==> Çekiş kontrolu ESP'ye gelince... Düşük hızlarda denemek iÇin kaygan zemin bulmanız lazım, buzlu, karlı, ıslak veya toprak. Hafif sağ sonra sertÇe sol (ya

• Şu şemalar daha kolay anlamanızı sağlayabilir: Yani aslında elek yok ama sert bir boru ile aşağıdaki kapak sisteminin geçilmesi lazım. teorik olarak uygun gereçleri edinen bir hırsız benz

Yanıtlama zamanı:
:D:) Nerede bu adminler yav.. :D:)
Yanıtlama zamanı:

çok ta tın..... :)

Yanıtlama zamanı:

Bi top daha patlatayım...

Adminler bu siteyi takmazsa kim takacak bu siteyi.... :) :) Bizim elimizden bişey gelmez ki... :D

Yanıtlama zamanı:

Zorlanmak derken de soğukken devirli kullanmak ve uzun süre 6000 dd gibi yüksek devirlerde kullanmayı kastediyorum.

6000 dd mi :) :) :D :D :o :o

O nasıl bir duygu,

http://imageshack.us/photo/my-images/195/1001665q.jpg/

Yanıtlama zamanı:

benim arabamı bu :)

Yanıtlama zamanı:

Ha bu arada adminler konuya cevap bile vermiyor isyan felan hazırlığına mı başlasak ne.. :D:)

Not: Gırgır mesajlarım konuyu dağıttığından dolayı admin tarafından silinebilir.. :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ulen bak hala başka şeyler yazıp duruyosunuz,vurucam hepinizi topuktan haaa...Kurşun manyağı yaparım sizi bak...Gidin başka yerde yazın bu şeyleri ,adamı deli etmeyin leeyn....Tevfik ,bak tın mın dinlemem,önce seni "Hacamat" ederim bilader... :)

Yanıtlama zamanı:

benimkide daha 500 kusurde:d bende bayramdan önce ambians ışıklarıyla ılgılı servıse gittiğimde, ecoboost test ettim 10 numaraydı gerçekten

Yanıtlama zamanı:

hepinizi silerim len....tarih olursunuz....konusun işte...adama bak konusuymuş...ya Bora ne alem adamsın ya....özlüyom seni..cok ya.. :):D :D :)

Yanıtlama zamanı:

kımse yönetıme yarandıgımı dusunmesın faktorlerı buyukmus anladım :)

Yanıtlama zamanı:

Dizel Focus 67,500 tl. Gıcıklık paha biçilemez.

Yav bu insanoğlu ne garip yaratık. İnsanları deli etmek neden bu kadar hoşumuza gider ki.

Tevfik abi seni şimdi daha iyi anlıyorum.

(Admin desteğini de arkama alırım bu yağla artık, sırtım yere gelmez :) :) :D :D )

Yanıtlama zamanı:

ümitcim kendimi okadar zorladım bu hafta...ama inan orakamlara bir türlü vermek istemiyorum geçrekten belkide kötümser ekonomistlerden oldugum için hiç akıl karı gelmiyor...peki size soru beyaz sedan tit oto park sunroff 59000 aldım 5000 x paker yapar 64000 eee niye 67500 onu anlamadım ben.... :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.