Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201114 yıl comment_32472 düzelir...........hiç sorun olmaz hemde gitmişken lastik basınclarınıda ayarlatırsın süper olur....cıktıgında kendinide aklındakileri de atmış olursun... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201114 yıl comment_32473 ama direksiyunu hafif eğimli tutunca dümdüz gidiyor bu direksiyonun montajı ıle ılgılı degılmıdırkı? Emre Bey aynı durum benim araçta da mevcut direksiyonu frezeye 1 diş yanlış oturtmuşlar kanısına vardım ben. söktürmek istemedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201114 yıl comment_32474 Emre Bey aynı durum benim araçta da mevcut direksiyonu frezeye 1 diş yanlış oturtmuşlar kanısına vardım ben. söktürmek istemedim yani rotta bişey yoktur sanki? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201114 yıl comment_32475 yani rotta bişey yoktur sanki? tekerler düzken direksiyon sola bakıyor. rot değil bendeki Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201114 yıl comment_32476 Şimdi benim anlamadığım nokta, direksiyon bıraz egıkken tam duz gıdıyor, yanı bu rottansa dıreksıyon sokulurmu ? bosluk fılan varsa yanı dıreksıyonu sokturmek ıstemıyorum eskısınıde ararım dıye? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201114 yıl comment_32477 Şimdi benim anlamadığım nokta, direksiyon bıraz egıkken tam duz gıdıyor, yanı bu rottansa dıreksıyon sokulurmu ? bosluk fılan varsa yanı dıreksıyonu sokturmek ıstemıyorum eskısınıde ararım dıye? otoyola çıkıp, elinizi bırakıp araç dümdüz gidiyorsa zaten rottan hiç değildir. bir deneyin direksiyondan kanaatine varırsanız, direksiyon, direksiyon miline takılırken yanlış konumlandırılmış . sökmek lazım ki o da beni üzer Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201114 yıl comment_32479 otoyola çıkıp, elinizi bırakıp araç dümdüz gidiyorsa zaten rottan hiç değildir. bir deneyin direksiyondan kanaatine varırsanız, direksiyon, direksiyon miline takılırken yanlış konumlandırılmış . sökmek lazım ki o da beni üzer evet duz gıdıyor bıraz egrıyken bencede montajdan Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201114 yıl comment_32482 rot bozuksa zaten titreme yapar Ki rotta sorun var demedi zaten kimse. Ancak sorunununzun çözümü Rot ayarı ile olmakta Direksiyonun o diklik ayarıda rot ile ilgili söküp bir dişli atlatırsanız bu sefer ters tarafa bakar Servise götürün anlatın derdinizi 20 dk içerisinde sorununuzu çözecekler Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201114 yıl comment_32485 rot bozuksa zaten titreme yapar Ki rotta sorun var demedi zaten kimse. Ancak sorunununzun çözümü Rot ayarı ile olmakta Direksiyonun o diklik ayarıda rot ile ilgili söküp bir dişli atlatırsanız bu sefer ters tarafa bakar Servise götürün anlatın derdinizi 20 dk içerisinde sorununuzu çözecekler Ogun bey dıreksıyonu sokmezler demı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201114 yıl comment_32486 rot bozuksa zaten titreme yapar Ki rotta sorun var demedi zaten kimse. Ancak sorunununzun çözümü Rot ayarı ile olmakta Direksiyonun o diklik ayarıda rot ile ilgili söküp bir dişli atlatırsanız bu sefer ters tarafa bakar Servise götürün anlatın derdinizi 20 dk içerisinde sorununuzu çözecekler ben de demedim kıh kıh Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201114 yıl comment_32488 Ogun bey dıreksıyonu sokmezler demı? Sökmezler emre bey merak etmeyin Aracınızı rot ayarına sokacaklar. Direksiyonu düz tutup bilgisayarlı bir cihaz ile direksiyonunuzun diklik açısına göre lastiklerinizi dik konuma getirecekler Zaten Direksiyonu söküp 1 diş sola çevirirseler bu sefer direksiyon terse bakar. Direksiyon sökülerek yapılacak bir işlem değil o Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201114 yıl comment_32489 Sökmezler emre bey merak etmeyin Aracınızı rot ayarına sokacaklar. Direksiyonu düz tutup bilgisayarlı bir cihaz ile direksiyonunuzun diklik açısına göre lastiklerinizi dik konuma getirecekler Zaten Direksiyonu söküp 1 diş sola çevirirseler bu sefer direksiyon terse bakar. Direksiyon sökülerek yapılacak bir işlem değil o Ogün bey çok teşekkür ederim, son bişey daha soruyum boşluk filan vardır veya yoktur nasıl öğrenılır? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201114 yıl comment_32490 Elektrikli Direksiyonda boşluk felan oluyor mu Ogün ? Destek değil Tam elektrik Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201114 yıl comment_32491 Boşluk yoktur Emre bey . Aracınız henüz 500 kmde 120-130 gibi hızlara çıktığınızda sağ sol sağ sol yapa yapa titreşim motoru gibi titrer direksiyonunuz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201114 yıl comment_32492 Elektrikli Direksiyonda boşluk felan oluyor mu Ogün ? Destek değil Tam elektrik Boşluk ancak mekanik kısımda olur Yakubum. O da zaten 500 km deki bir araçta olmaz Eski tiplere göre çok daha güvenli ve sorunsuz zaten bu sistemler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın