Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 20179 yıl comment_427578 3-5 kuruş fazla verin orjinalden şaşmayın. ucuz şeyler insana her zaman pahalıya mal olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 20178 yıl comment_439051 Bosch'un daha yeni aldim 80tlye orjinali aratmamaktadir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 20178 yıl comment_439077 Fomocco Motocraft İlk önceliğiniz olsun ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20178 yıl comment_439355 2014 focusum var balatalar gitmiş daha önce serviste orjinalini taktırmıştım 25bin km falan gitti şehir içi kullanım sordum şimdi ön arka 500e yaparız dediler dışardan orjinalini alıp sanayide taktırsam kayda değer bir fiyat farkı olur mu acaba diye düşünüyorum içeriği okudum motocraftmış heralde markası orjinalin Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20178 yıl comment_439363 @ER-OL Otomotiv ile irtibata geçin. Ön arka takım 250 TL civarındadır, 50-70 TL'ye de taktrdınız mı biter gider. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20178 yıl comment_439367 orjinal balata markası FERODO dur. fomocco diye aldığınız ürünleri ford zaten FERODO firmasın yaptırıyor. yani sadece kutu farkı var. FERODO, Fiat, Ford, Renault ve Volkswagen gibi dünya devi otomobil üreticilerinin montaj ürünü olarak kullandığı bir markadır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20178 yıl comment_439370 orjinal balata markası FERODO dur. fomocco diye aldığınız ürünleri ford zaten FERODO firmasın yaptırıyor. yani sadece kutu farkı var. FERODO, Fiat, Ford, Renault ve Volkswagen gibi dünya devi otomobil üreticilerinin montaj ürünü olarak kullandığı bir markadır.Montaj hattından çıkan araçlarda ATE marka balata bulunuyor . Servis değişimi için Motocraft ile yapıyor. Hicbir ford balata ve kaliperde FEREDO ismi görmedim. Genelde ATE kullanıyor ford. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20178 yıl comment_439371 4 dakika önce, Özer Aksu yazdı: Montaj hattından çıkan araçlarda ATE marka balata bulunuyor . Servis değişimi için Motocraft ile yapıyor. Hicbir ford balata ve kaliperde FEREDO ismi görmedim. Genelde ATE kullanıyor ford. evet bende şimdi baktım ferodo türkiye ye göndermiyormuş. ama orjinal ekipmanda montaj olarak kullanılıyor onu çok iyi biliyorum. şuan Mercedes-Benz C-Class serisinde ve Audi A4 modeline montaj ürünü olarak kullanılıyormuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20178 yıl comment_439419 Ford zaten kendi balata imal etmiyor ki, fason yaptırıp kendi markası ile satıyor. Yani orijinal orijinal diye kasmaya gerek yok, bildik markalardan ve uyumlu olsun yeter. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20178 yıl comment_439453 evet bende şimdi baktım ferodo türkiye ye göndermiyormuş. ama orjinal ekipmanda montaj olarak kullanılıyor onu çok iyi biliyorum. şuan Mercedes-Benz C-Class serisinde ve Audi A4 modeline montaj ürünü olarak kullanılıyormuş.Fluencemizin balatasıda ferodo çıkmıştı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20178 yıl comment_439472 3 saat önce, Yasin Taşcı yazdı: Fluencemizin balatasıda ferodo çıkmıştı. Aynen bosch, valeo, ferodo,trw,sachs Bunlar montaj ürünleri bircok araçta. Hangisi ucuza bulunursa o alınmalı bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20178 yıl comment_439473 Montaj hattından çıkan araçlarda ATE marka balata bulunuyor . Servis değişimi için Motocraft ile yapıyor. Hicbir ford balata ve kaliperde FEREDO ismi görmedim. Genelde ATE kullanıyor ford. Üretim yerine ve ikilo anlaşmalara göre değişkenlik gösterir.' alt=''> Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 20178 yıl comment_439509 9 saat önce, Koray Demir yazdı: Üretim yerine ve ikilo anlaşmalara göre değişkenlik gösterir.' alt=''> bi ara yanıldığımı sanmıştım :):) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 20188 yıl comment_465034 18.09.2017 - 11:58 tarihinde, Misafir yazdı: Montaj hattından çıkan araçlarda ATE marka balata bulunuyor . Servis değişimi için Motocraft ile yapıyor. Hicbir ford balata ve kaliperde FEREDO ismi görmedim. Genelde ATE kullanıyor ford. --3 dakika sonra eklendi-- Ben bu marka balata yuzunden 2017 12,500 km de trend x i sattım.Bu marka balata ve ve diskler takılı focuslar da fren hikaye.Hatta serviste balataları zımparalattım ama yinede iyi tutmadı o yüzden kızdım aracı sattım.Yine 2017 Tit aldım 1,6 Tdci ve orjinal üzerinde motocraft balata ve disk takımı var frenler on numara arac sattığım arac ile aynı kmde 12,500 de ama frenlerde çok fark var.Motocraft tan şaşmayın derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 20187 yıl comment_490397 Lastik değişirken baktım ön fren balatalar bitmeye yüz tutmuş, değiştirdim. Motorcraft, sessiz ve etkili. Alışı 150 TL. Ustam da bu seferlik benden olsun dedi, sağ olsun... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın