Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Welcome!

Register now to access all features. After registering, you can post topics, reply topics, like users content, send private messages.
    This message will be deleted after you register.

H.Cenk'e Geçmiş Olsun

Cem Boneval

Recommended Posts

Geçmiş olsun dilekleri için herkese teşekkür...Tek elle yazmak zor. Vücudun sol yarısında bol asfalt yanığı dediğimiz  sıyırıklardan var. 
Yol boş olsun diye sabah erken çıktım. Bağdat caddesine girdim. Suadiyenin oralarda hızım 35 40 kilometre falandı hafif Yokuş  aşağı  idi  yoksa  düz yolda  o hızlara  çıkamam  neyse yolun sağ şeridinde gidiyordum solumdan karşıdan karşıya geçen kediyi fark ettim. Sağa kaçamazdım kaldırım olduğu için. Sola kaçsam arabalar var ya düz hızlanacak yayavaşlayacaktım. Kedi yavaş gibiydi hızlanırsam geçerim diye düşündüm ve tek bir kez pedala yüklendim. Kedi beni fark etti ve hızlandı kediye göbekten girdim ve anında uçtum. ayakkabılar pedaldan nasıl çıktı bilmiyorum. omuz üstüme düştüm . kafam yere çarptı kasktan çatırt gibi bir ses geldi. Kask kırıldı. Kask olmasa kafatasim da kirilabilirdi veya en azından ciddi sıyrık veya yara olabilirdi.  doğrulmaya çalıştığımda köprücük kemiğinin kırıldığını Hemen fark ettim :( Bende mi beceriksizlik, talihsiz bir kaza mı yoksa üzerimde nazar mı var bilmiyorum :) şimdilik ameliyatsiz bandajla idare ediyorum ve ağrıyor bayağı. 

• Like 6