Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2017 Style Paket Kugaya Neler Eklenebilir ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Osman Türkol yazdı:

güzel deneyimlerini paylaşırsın o zaman benimki de 20 temmuz gibi dediler m.gri renk olarak seçtik

Ooo hayırlı olsun. Renktaş olmuşuz hem de :) 

• Yanıt 39
  • Görüntüleme 9,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mustafa Uysal
    Mustafa Uysal

İlanın 2. gününde kaporası alınmış... Ne yiğitler var, helal olsun...    Malum sitede 5 adet Yeni Kuga ilanı var, hepsi de sıfır km fiyatının üzerinde. Sıfır km Titanium Ot.'e 152bin yazan

• Osman Türkol
    Osman Türkol

evet aynen bir ara aytozu der gibi olduk son anda bugün m.gri dedik iyi demişiz en çok bu renk tercih ediliyor

• Mustafa Kılıç
    Mustafa Kılıç

Poşetler koltuğa sonradan geçirilmiş gibi   Ön camlara da arkalar gibi film kaplatmayınca olmayacak gibi duruyor. Herhalde aracı teslim alır almaz ilk işim bu olacak.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

evet aynen bir ara aytozu der gibi olduk son anda bugün m.gri dedik iyi demişiz en çok bu renk tercih ediliyor

Yanıtlama zamanı:

Bir titanium manyetik gri de ben bekliyorum. Bayii'nin dediğine göre bugün gümrüğe gelmesi bekleniyormuş.

Yanıtlama zamanı:

hadi hayırlısı,ilk önce sizinki gelecek foto paylaşın da görelim.yalnız ford bu kadar satılacağını hesap etmemiş herhalde Türkiye için

Yanıtlama zamanı:
18.05.2017 - 15:09 tarihinde, Murat Kavuk yazdı:

Titanyum alıyorum, multimedyayı değiştirmem. Orjinal naviyi aktif etmek lazım yalnız, onun da çalışmaları devam ediyor arka planda :D 

İyi günler Murat bey bende sizinle aynı donanım kuga siparişini verdim hepimiz için hayırlısı olsun Allah kaza bela vermesin inşallah sizden bir ricam bizim titanium paketteki 18 inç piston tipi jantı ben değiştirip yine aynı büyüklükte başka bir jant almayı düşünüyorum piyasadan fiyat bakmak ve araça uygunluk için tam jant ölçülerini bulamadım kataloglarda siz biliyorsanız rica edebilirmiyim.

Yanıtlama zamanı:
11 dakika önce, Can Çelenk yazdı:

İyi günler Murat bey bende sizinle aynı donanım kuga siparişini verdim hepimiz için hayırlısı olsun Allah kaza bela vermesin inşallah sizden bir ricam bizim titanium paketteki 18 inç piston tipi jantı ben değiştirip yine aynı büyüklükte başka bir jant almayı düşünüyorum piyasadan fiyat bakmak ve araça uygunluk için tam jant ölçülerini bulamadım kataloglarda siz biliyorsanız rica edebilirmiyim.

Öncelikle buraya bakmanızı öneririm: 7,5 x 18" (genişlik x çap), ofset 52,5

http://www.fordaksesuar.com/kuga/2016/alüminyum-alaşım-jantlar/alüminyum-alaşım-jantlar?intcmp=other:acc:pdp:prod-list-view::select-product-group

Yanıtlama zamanı:
22.05.2017 - 22:53 tarihinde, Osman Türkol yazdı:

Ooo süper Kuga'lar artıyor ?

Hayırlı olsun o zaman ?

43 dakika önce, Can Çelenk yazdı:

Yanıtlama zamanı:
5/22/2017 - 22:49 tarihinde, Osman Türkol yazdı:

güzel deneyimlerini paylaşırsın o zaman benimki de 20 temmuz gibi dediler m.gri renk olarak seçtik

Hiç haberimiz de yok :D Hadi hayırlı olsun :) 

Yanıtlama zamanı:
9 saat önce, Can Çelenk yazdı:

Hayırlı olsun. Arkadaşlar ölçüleri vermiş. Açıkcası ben de bu konuda kararsız kaldım. Bazen ne güzel jant diyorum, bazen de ne çirkin diyorum :) Araç gelsin de bir daha değerlendireceğiz. 

Resimde "2066451" no.lu janta da sulandığımı belirtmeliyim :)

jant2.jpg

Murat Kavuk tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

19'' janta geçildiğine araç dinamikleri ne olur bilmiyorum ama aynı bölgede başka bir Kuga araçta 2056753 jant takılı.

Aracı çok heybetli gösteriyor, gerçekten. 

Yanıtlama zamanı:
10 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Hiç haberimiz de yok :D Hadi hayırlı olsun :) 

Herşey iki günde oldu bitti ben bile daha nasıl bu hız diye kendime şaşıyom bayi beni kuga sahibi yapmak için elinden geleni yaptı öyle diyeyim

Osman Türkol tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
4 saat önce, Turhan Onat yazdı:

19'' janta geçildiğine araç dinamikleri ne olur bilmiyorum ama aynı bölgede başka bir Kuga araçta 2056753 jant takılı.

Aracı çok heybetli gösteriyor, gerçekten. 

O da güzel. Opsiyon olarak onu verselerdi düşünebilirdim hatta. Ama 2055640'ı opsiyon yapmış otosan. Onu da ben sevmedim. 

Murat Kavuk tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

18" titanium için üzerinde hangi model jant geliyor?

Yanıtlama zamanı:
45 dakika önce, Mustafa Kılıç yazdı:

18" titanium için üzerinde hangi model jant geliyor?

https://anasayfa.focusclubtr.com/makyajli-2017-ford-kuga-turkiye-fiyat-ve-donanim-listesi/

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.