Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2017 Makyajlı Kuga 1.5 Tdci Kullanıcı Tüketim Değerleri

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ben kendim adına, 6.0'ın altını göremeyeceğimi söyleyebilirim. Şimdi bir de hanım aldı anahtarı eline. Hergün 1,5-2km gidiyor, geliyor.

• Yanıt 123
  • Görüntüleme 63,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mustafa Uysal
    Mustafa Uysal

Herkese merhabalar. Malum öğretmenler için kısmi yaz tatili başlıyor, ben de dün görev yerim olan Malatya'dan memleketim Manisa Salihli'ye geldim. Kuga ile yola çıkarken bir hedef koydum, 1 depo ile 1

• Mustafa Uysal
    Mustafa Uysal

Tüketim konusunda selefine göre çok daha iyi olacağı barizdi, ama ruhsatta yazan 1657kg ağırlık benim aklımda yine de bazı soru işaretleri bırakmıştı... Aracı alalı tam 2 hafta oldu ve 1.000km'yi bugü

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Bu yüzden biz videoyu İstanbul'da tamamladık  Performans konusunu açıklamaya çalışmıştım videoda yazılı olarak da diğer büyüklerim yazmıştı umarım faydası olmuştur.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Murat Kavuk yazdı:

Ben kendim adına, 6.0'ın altını göremeyeceğimi söyleyebilirim. Şimdi bir de hanım aldı anahtarı eline. Hergün 1,5-2km gidiyor, geliyor.

Olsun bayilerde Kuga var bir tane daha alırsınız neden olmasın?:)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yüzde 40 şehir içi yüzde 60 şehirdışı. Fakat şehirdışı hep radar olduğu için 77. 70 hız sınırı var. 77 yi geçemiyorum. Şehir içi yumuşak kullanım start stop aktif. Klima hep kapalı

--2 dakika sonra eklendi--
Bakıma az kalmış. 761 lirayı hazırlayın [emoji4]

Aracı alalı 6 ay oldu ama bir umut yakıt filtresi ve polen değişmez 500 lira çıkar diye mutlu oluyordum.
Yanıtlama zamanı:
6 dakika önce, Mehmet Şafak yazdı:

Aracı alalı 6 ay oldu ama bir umut yakıt filtresi ve polen değişmez 500 lira çıkar diye mutlu oluyordum.

Yakıt değişmiyor, polen değişiyor ama istemem diyebilirsiniz.

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba ford kuga titanium  1.5 tdci powershift otomatik aracimin sehir ici yakit tuketimi 8.0 civarlarinda geziyor ne yaptiysam dusuremedim sakin kullanimda bile 8 den asaagiya inmiyor kullandigim yakittan şüpheleniyorum arac 3000 km de normalmidir yoksa enteresan bir durummu cevaplarsaniz sevinirim 

Yanıtlama zamanı:

Ben de 7.0 gösteriyor şu anda. Kullanılan güzergah da önemli tabi ama 8 biraz yüksek gibi.

Yanıtlama zamanı:
44 dakika önce, Murat Kav. yazdı:

Ben de 7.0 gösteriyor şu anda. Kullanılan güzergah da önemli tabi ama 8 biraz yüksek gibi.

banada yüksek geldi ne yaptıysam düşüremedim yakıt aldıgım yerden şüpheleniyorum ve sakin kullanımda bile 8.0 ın altına düşemedim sizce yakıt aldığım yerin tüketime etkisi olurmu çünkü m oil den alıyorum içindeki yakıt bittikten sonra total veya shell e gececegim siz  ne düşünyorsunuz bu konuda ?

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Ömer A. yazdı:

sakin kullanımda bile 8.0 ın altına düşemedim

YB değeri mi yoksa dolumdan doluma hesap mı?

Eğer ilki ise ikincisi ile sağlamasını mutlaka yapın. 

Shell nitro ve BP ultimate menzili azıcık arttırıyor, ama tüketim değeri ondalıkta bir veya iki hane oynar. 

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Cem Boneval yazdı:

YB değeri mi yoksa dolumdan doluma hesap mı?

Eğer ilki ise ikincisi ile sağlamasını mutlaka yapın. 

Shell nitro ve BP ultimate menzili azıcık arttırıyor, ama tüketim değeri ondalıkta bir veya iki hane oynar. 

dolumdan doluma hocam  aldığımdan beri aynı şekilde kaldı litre fiyatını 4.56 dan alıyorum kafama takıldı buradaki değerleri gördükten sonra canımı sıktı açıkcası

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Ortalama hız nedir? Günlük kullanım senaryosu nedir? Motor ısınmadan kontak kapanıyorsa tüketim şaşırtıcı değil. 

ortalama hız 37-40 lar da  günlük şehir içi kullanımı, herhangi ekstrem bir koşul olmadı şuana kadar motor ısınmadan kontak kapanıyosa derken ne demek istediniz ?

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Ömer A. yazdı:

ortalama hız 37-40 lar da  günlük şehir içi kullanımı, herhangi ekstrem bir koşul olmadı şuana kadar motor ısınmadan kontak kapanıyosa derken ne demek istediniz ?

Kısa mesafe kullanımı demek ...

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Kısa mesafe kullanımı demek ...

teşekkürler. evet yaşadığım şehirden kaynaklı olarak kısa mesafeler gidiyorum fakat bu kadar yüksek yakıt tüketimi beklemiyordum.

Yanıtlama zamanı:
17 dakika önce, Ömer A. yazdı:

teşekkürler. evet yaşadığım şehirden kaynaklı olarak kısa mesafeler gidiyorum fakat bu kadar yüksek yakıt tüketimi beklemiyordum.

Kısa mesafede motor ısınmadan yapılan sürüşlerde Yakup'un da dediği gibi kış için normal tüketimler.

Bir de aracınız henüz yeni...

Yanıtlama zamanı:
16 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Kısa mesafede motor ısınmadan yapılan sürüşlerde Yakup'un da dediği gibi kış için normal tüketimler.

Bir de aracınız henüz yeni...

haklısınız yinede içime sinmesi için yakıt alacağım yeri değiştireceğim. teşekkürler 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.