Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Cep Telefonu Tavsiyesi

Featured Replies

• Yanıt 407
  • Görüntüleme 65,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Yakup ayfoncular ayfonlarıyla androidcilerde androidleriyle mutlu mesut yaşıyorlarken ayfon diye dayatmak neden? Herkesin seçimi gereksinimlerine göredir. Benim için ayfon haddinden pahalıdır ve

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Her şeyin bir ilki vardır. Ben marka fanatikliği yapmam.  Honda Civic olmadığı sürece antipati de göstermem. &#13

• amannn ... alın bi IPhone olsun bitsin, paracıkları mezara mı götüreceksiniz yahu.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Aydın Baran yazdı:

Eski şirkette Samsung Galaxy S8 telefon kullanıyordum, yeni şirkette iphone verdiler. Iphone kullanmaya başlayınca anladım S8'in ne kadar iyi bir telefon olduğunu. İphone 6S, rezalet bir telefon. Doğru düzgün wifi bağlantısı bile kuramıyor, bağlandı gösteriyor internet yok diyor. Eşimde reeder var aynı whatsapp grubundan ona gelen mesaj bana 5dk. gecikmeli geliyor.

O telefon pek normal değil gibi abi ? Filtreleme varmış gibi çalışıyor ?

Yanıtlama zamanı:

Xiaomi Mi 8 128GB bu telefonu 2 3  aydır takip ediyorum gerçekten çok iyi.türkiye piyasası gelişirse bence ne ipone nede samsung başedebilir.şu anlık sadece bir yerde mağazaları var yeni açıldı.ama telefonum bozulunca alacağım tek telefon bu.

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Aydın Baran yazdı:

Eski şirkette Samsung Galaxy S8 telefon kullanıyordum, yeni şirkette iphone verdiler. Iphone kullanmaya başlayınca anladım S8'in ne kadar iyi bir telefon olduğunu. İphone 6S, rezalet bir telefon. Doğru düzgün wifi bağlantısı bile kuramıyor, bağlandı gösteriyor internet yok diyor. Eşimde reeder var aynı whatsapp grubundan ona gelen mesaj bana 5dk. gecikmeli geliyor.

o telefonu servise göster bence abi, ben hiç böyle sorunlar yaşamadım 2009dan beri.

Yanıtlama zamanı:

Huawei mate 20 lite aldım 2 hafta önce. Fotoğrafı, hızı vs. hiç fena değil. Parasına göre güzel telefon. 3 ay önce 3700 civarıymış fiyatı şu an 2500 civarına rahatlıkla bulunuyor. 

Yanıtlama zamanı:
23 dakika önce, Fatih Mehmet USLU yazdı:

Huawei mate 20 lite aldım 2 hafta önce. Fotoğrafı, hızı vs. hiç fena değil. Parasına göre güzel telefon. 3 ay önce 3700 civarıymış fiyatı şu an 2500 civarına rahatlıkla bulunuyor. 

2380 lira işte son iletiler bununla başladı ? 

Yanıtlama zamanı:

Birkaç katkı:

1. Iphone pili değişince gayet iyi oluyor. Ama takılan pil önemli. 3 değişik telefonda değiştirttim. Hepsinde seni kullandık. Hepsi de -biri eşim-  çok memnun, ikisi 6S. 

2. H.Cenk'in attığı bağlantıya: ABD ile Çin arasındaki ekonomik savaş adına atılmış bir adım. Yoksa başta Apple ciddi istihbarat topluyordur. 

3. LG G6 da çok iyi bir cihaz. Hepsi orada da 2000 TL civarına resmi garantili satılıyor. Değerlendirilmeli. 

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Mesut ç yazdı:

Xiaomi Mi 8 128GB bu telefonu 2 3  aydır takip ediyorum gerçekten çok iyi.türkiye piyasası gelişirse bence ne ipone nede samsung başedebilir.şu anlık sadece bir yerde mağazaları var yeni açıldı.ama telefonum bozulunca alacağım tek telefon bu.

Ben de Xiaomi Mi Mix3 yeni çıktı onu kovalayacağım . HTCye küstüm. 

Yanıtlama zamanı:
43 dakika önce, Fatih Mehmet USLU yazdı:

ithalatçı garantili 2150 tl ye kadar bulunabiliyor.Bu telefonu bende düşünüyorum biraz bahs eder misiniz? Kamera ,ekran çözünürlüğü ,şarj ,bağlantı hızı vs. nasıldır? Üzerinde 3750mah pil var gerçekten sarj süresi iyi mi?

Yanıtlama zamanı:
15 dakika önce, Cem Boneval yazdı:

Birkaç katkı:

1. Iphone pili değişince gayet iyi oluyor. Ama takılan pil önemli. 3 değişik telefonda değiştirttim. Hepsinde seni kullandık. Hepsi de -biri eşim-  çok memnun, ikisi 6S. 

2. H.Cenk'in attığı bağlantıya: ABD ile Çin arasındaki ekonomik savaş adına atılmış bir adım. Yoksa başta Apple ciddi istihbarat topluyordur. 

3. LG G6 da çok iyi bir cihaz. Hepsi orada da 2000 TL civarına resmi garantili satılıyor. Değerlendirilmeli. 

G6’ya bugün bakacağım EVKUR elden veriyorsa peşin alayım diyorum. 

Yanıtlama zamanı:
27 dakika önce, H. Cenk yazdı:

Ben de Xiaomi Mi Mix3 yeni çıktı onu kovalayacağım . HTCye küstüm. 

one plus 5 t bu telefonu da araştır. kardeşimde var çok memnun.

Yanıtlama zamanı:
31 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

EVKUR

uygun mu fiyatı

not: evkurun hiç uygun olduğunu görmedimde

--1 dakika sonra eklendi--
2 saat önce, Mesut ç yazdı:

türkiye piyasası gelişirse

şaomi türkiye'nin EVO olduğunu duyduğum günden beri hiç kimseye şaomi tavsiye etmiyorum. alırsanızda garantisi olmadığını bilin öyle alın diyorum. g4 anakart mağduru olarak EVO ibaresini gördüğüm yerden kaçıyorum. 

Yanıtlama zamanı:
18 dakika önce, Olcay Sert yazdı:

şaomi türkiye'nin EVO olduğunu duyduğum günden beri hiç kimseye şaomi tavsiye etmiyorum. alırsanızda garantisi olmadığını bilin öyle alın diyorum. g4 anakart mağduru olarak EVO ibaresini gördüğüm yerden kaçıyorum. 

türkiye piyasasından kastım garantisiydi.herhangi bi sorunda muhattap bulmak yada parçasını değiştirmek büyük sıkıntı.anakartla ilgili bi şikayette denk gelmedim ama bişey diyorsanız illaki bi bildiniz vardır.

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Mesut ç yazdı:

anakartla ilgili bi şikayette

LG G4 evo garantili olarak almıştım. Anakart problemi ilgili cihazda oldu. şaomi cihazları çevremde bi @Necati Ustundağ kullanıyor. oda memnun değildi

Yanıtlama zamanı:
24 dakika önce, Olcay Sert yazdı:

uygun mu fiyatı

not: evkurun hiç uygun olduğunu görmedimde

1999 TL TR garantili. Uygun görünce merak ettim mağazalarda var mı?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.