Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Cep Telefonu Tavsiyesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

teşekürler...Enginim...eşimde xpreia U aldık çok şık ledli ışıklı görüntüsü gösterimi ve diğer özellikleri harika dedi bende kullandığımda iyi geldi bana...kamerası 5 mpx olması kötü sadece..usub gibi 4.00 gb alanı kullanabiliyorsun direkt tak-çıkar anlamında ara kablosunu dahili hoparlörü iyi ..kulakllıkları ve ses kalitesi çok iyi yani...htc almam ben bunu alırım sabun kalıplı şeylerden nefret ediyorum nedense...

• Yanıt 407
  • Görüntüleme 65,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Yakup ayfoncular ayfonlarıyla androidcilerde androidleriyle mutlu mesut yaşıyorlarken ayfon diye dayatmak neden? Herkesin seçimi gereksinimlerine göredir. Benim için ayfon haddinden pahalıdır ve

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Her şeyin bir ilki vardır. Ben marka fanatikliği yapmam.  Honda Civic olmadığı sürece antipati de göstermem. &#13

• amannn ... alın bi IPhone olsun bitsin, paracıkları mezara mı götüreceksiniz yahu.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

teşekürler...Enginim...eşimde xpreia U aldık çok şık ledli ışıklı görüntüsü gösterimi ve diğer özellikleri harika dedi bende kullandığımda iyi geldi bana...kamerası 5 mpx olması kötü sadece..usub gibi 4.00 gb alanı kullanabiliyorsun direkt tak-çıkar anlamında ara kablosunu dahili hoparlörü iyi ..kulakllıkları ve ses kalitesi çok iyi yani...htc almam ben bunu alırım sabun kalıplı şeylerden nefret ediyorum nedense...

Bu xperia T 4,5inç ve fakat bilgin olsun. Sony'nin amiral gemisi .

Yanıtlama zamanı:

Bugün Mediamarkt kampanyası gördüm HTC Sensation XE 999TL.

tühh kaçırmışık ..çok süper bir fiyat

Yanıtlama zamanı:

biliyorum 25 kadar model var xperia serisinde tr a u-p-s-sola geld şimdi 2 model daha girdi geriside 2013 te gelir diye biliyorum ama u serisi bir ara yok sattı...bilhassa kadınlar için çok albenisi yüksek..eşim çok mutlu o yüzden...

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

An itibariyle g3 kullanıyorum, çok memnunum.. Z2'yi bilemiyorum ama Z serisinin tasarımını oldum olası kütük bulurum..

Ama Xiaomi'yi bekle derim ben.. fiyatı uygun olur büyük ihtimalle..

Bizim dışticaretci hong kong da şuan; G3 550USD, Z2 666USD, Mi4 420USD hepside 16'lık İphone 5S 16 lık 750usd 64lük 800usd 4S 64 lük 300usd

Z serisinin tasarımı konusunda haklısın ama Z2 biraz daha iyi diğerlerine göre ama G3 bence şuan en şık tasarıma sahip akıllı telefon : :)

Yanıtlama zamanı:

Bizim dışticaretci hong kong da şuan; G3 550USD, Z2 666USD, Mi4 420USD hepside 16'lık İphone 5S 16 lık 750usd 64lük 800usd 4S 64 lük 300usd

Z serisinin tasarımı konusunda haklısın ama Z2 biraz daha iyi diğerlerine göre ama G3 bence şuan en şık tasarıma sahip akıllı telefon : :)

G3 dışında birşey istiyorsan ya Mi4 yada HTC One M8'e bak derim.. Tercih meselesi tabi ama Z serisini bir türlü sevemedim ben.. 

Yanıtlama zamanı:

M8 kullanıyorum. Daha önce g2 im vardır. Gayet memnunum. Şarjı hemen hemen g2 kadar gidiyor. Ekran daha iyi ve çok stabil çalışıyo. Tavsiye ederim. Özellikle dot view kııfı çok eğlenceli.

Yanıtlama zamanı:

Özellikle dot view kııfı çok eğlenceli.
bunu görmemiştim daha önce.. hakikaten çok güzelmiş..

kılıf demişken, Türkiye'ye gönderiyor mu bilmiyorum ama gönderilen yerlerde tanıdığı olanlar, şu siteye bir baksın derim, harika tasarım kapaklar var..

http://www.goheadcase.com/

Yanıtlama zamanı:

G3 dışında birşey istiyorsan ya Mi4 yada HTC One M8'e bak derim.. Tercih meselesi tabi ama Z serisini bir türlü sevemedim ben..

Bu üçünden biri özellikle de G3 ile Z2 ağır basıyor. Keza Mi4 tamamen kapalı kutu ve ne olacağı belli değil, sene sonunda ülkede satışı başlayacakmış sanırım. G3 tasarım olarak öne çıkıyor, Z2 ise ses, foto çekim ve genel kalite olarak daha iyiymiş gibi geliyor. Ama ikisini de kullanmadım tabi, alırsam eğer sene sonuna kadar kullanıcam seversem kullanmaya devam ederim yoksa iphone 6 ya geçerim :D

Yanıtlama zamanı:

bunu görmemiştim daha önce.. hakikaten çok güzelmiş..

kılıf demişken, Türkiye'ye gönderiyor mu bilmiyorum ama gönderilen yerlerde tanıdığı olanlar, şu siteye bir baksın derim, harika tasarım kapaklar var..

http://www.goheadcase.com/

tetded kılıflar da en beğenilenlerden 

http://www.tetded.com/home/en/

Yanıtlama zamanı:

geçen ay o kadar netten araştırmama rağmen, bu Nokia hep ucuz ve pahalı tel üretiyor, 7-8 serisi ara modeller ne zaman çıkacak dedim.. bir bilgiye ulaşamadım ama bugün tesadüfen 3 yeni modelin çıkacağını öğrendim. geçen tanıtmışlar..

530-735-830 serileri..(tabi bu arada xperia zr almıştım, şimdi zr güzel ve benim için ideal telefon ama 735 çıktıktan sonra sorunsuz bir telefon olursa üzülürüm lumia almadığıma)

özellikle 735 i çok beğendim.. orta segment olan 7-8 serilerine bile qi şarj ı standart olarak koymuşlar. pil gücü ve süreleri oldukça iyileşmiş bir önceki 7 ve hele 8 serisine göre..7 serisinde 5 mp ön kamera var, 8 serisie püre view kamerasını 10 mp olarak eklemiş.

bu iki telefonun en eksik yanı 6 serisine koyduğu 1.2 x4 işlemci kullanması, 930 da ise 2.2 x4 var..  1.4 ve 1.7 konabilirdi. sanırım 630 da olduğu gibi rekabetçi bir fiyatla çıkacaklar piyasaya, düşük işlemci ile..

http://www.nokia.com/tr-tr/urunler/lumia/

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

geçen ay o kadar netten araştırmama rağmen, bu Nokia hep ucuz ve pahalı tel üretiyor, 7-8 serisi ara modeller ne zaman çıkacak dedim.. bir bilgiye ulaşamadım ama bugün tesadüfen 3 yeni modelin çıkacağını öğrendim. geçen tanıtmışlar..

530-735-830 serileri..(tabi bu arada xperia zr almıştım, şimdi zr güzel ve benim için ideal telefon ama 735 çıktıktan sonra sorunsuz bir telefon olursa üzülürüm lumia almadığıma)

özellikle 735 i çok beğendim.. orta segment olan 7-8 serilerine bile qi şarj ı standart olarak koymuşlar. pil gücü ve süreleri oldukça iyileşmiş bir önceki 7 ve hele 8 serisine göre..7 serisinde 5 mp ön kamera var, 8 serisie püre view kamerasını 10 mp olarak eklemiş.

bu iki telefonun en eksik yanı 6 serisine koyduğu 1.2 x4 işlemci kullanması, 930 da ise 2.2 x4 var..  1.4 ve 1.7 konabilirdi. sanırım 630 da olduğu gibi rekabetçi bir fiyatla çıkacaklar piyasaya, düşük işlemci ile..

http://www.nokia.com/tr-tr/urunler/lumia/

Hanıma lumia 520 mi 620 mi öyle birşey almıştık 6 ay kullanamadı pek sevmedi, benim iphone 5i aldı elimden ben 5S alınca :D menüsü ve arayüzü çok basit ve sade, androidden stabil çalışıyor ama whatsapp ile anlaşmasını iptal ettiler ayrıca 6 aydır satılmayı bekliyor alan yok :D

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Tarih yaklaştıkça kararsızlığım arttı, önceleri iphone 6 derken şimdi 6plus' a niyetlenmeye başladım lakin yeni note 4'üde övenler fazlasıyla var. Bu yüzden test ve tecrübe etmişlerden tavsiye istiyorum.

Kamera ve hız baş kriterlerim diyebilirim. Bu yüzden bu 3 cihazdan hangisini yurt dışından getirtmek mantıklı tavsiye istiyorum, şimdiden teşekkürler :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.