Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201411 yıl comment_270531 Nedense G3 karizmatik gelmiyor.test videolar da daha hızlı diyorlar. görselliği zayıf Sony nin modelleri görsel olarak da güzel Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201411 yıl comment_270532 Büyük ekran için Z serisine, küçük ekran içinde Z compact serisine bakılabilir. Eskiden bu fiyata o senenin amiral gemilerini satıyordu firmalar şimdi ise bir önceki nesil amiral gemileri anca alınabiliyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201411 yıl comment_270534 Yani Alperenim şunu mu anlıyoruz, gençler yaşlılardan daha iyi he mii?[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] Teknoloji için doğrudur abim Nedense G3 karizmatik gelmiyor.test videolar da daha hızlı diyorlar. görselliği zayıf Sony nin modelleri görsel olarak da güzel Zevk meselesi elbette... Sony'nin Z serisi benim de başta gönlümü çelmişti ama o kapkara, küt köşeli tasarımı bana inanılmaz kaba geldiğinden vazgeçmiştim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201411 yıl comment_270536 Zevk meselesi elbette... Sony'nin Z serisi benim de başta gönlümü çelmişti ama o kapkara, küt köşeli tasarımı bana inanılmaz kaba geldiğinden vazgeçmiştim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201411 yıl comment_270552 @Bahadır Atay,önerdiğimden dolayı tahmin etmiş olmalısınız G3.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201411 yıl comment_270567 Ben size i iphone yakıştırdim :-) Şimdi ismini vermek istemediğim bir arkadaşımız karşı çıkar ama ben yine de söyleyeyim : Iphone'dan nefret ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201411 yıl comment_270571 Haftasonu asus zenfone diye birşey gördüm; bir arkadaş almış. Hoşuma gitti baya 699TL ye almış donanımına bakınca baya iyi geldi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201411 yıl comment_270572 Haftasonu asus zenfone diye birşey gördüm; bir arkadaş almış. Hoşuma gitti baya 699TL ye almış donanımına bakınca baya iyi geldi. Ben de incelemiştim bir ara... Ama Asus'un daha önce bir cep telefonunu kullanmıştım. (Garmin-Asus A10).. Cep telefonu konusunda iğrenç bir servise sahipler.. bir daha yüzüne bakmam.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201411 yıl comment_270580 Haftasonu asus zenfone diye birşey gördüm; bir arkadaş almış. Hoşuma gitti baya 699TL ye almış donanımına bakınca baya iyi geldi. F/p telefonu bence.ama prestij yok. Afyon nefret edilmesi bir telefon zati :-) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201411 yıl comment_270584 Nedense G3 karizmatik gelmiyor ama prestij yok. Telefonda ne gibi bir prestij ve karizma arıyorsunuz? anladığım kadarıyla masaya koyduğunuzda ilgi telefonunuzda toplansın gibi bir beklentiniz var.. O zaman Samsung'dan şaşmayın.. Ama çakması da dahil olmak üzere herkesin elinde görmeye de alışık olun derim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201411 yıl comment_270588 F/p telefonu bence.ama prestij yok. Telefon bu yahu; yüksek lisans yada doktora diploması değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201411 yıl comment_270595 Şimdi ismini vermek istemediğim bir arkadaşımız karşı çıkar ama ben yine de söyleyeyim : Iphone'dan nefret ederim Ben ekranı söküp takana kadar fener anca açılıyor ama Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201411 yıl comment_270596 Ben ekranı söküp takana kadar fener anca açılıyor ama O benim feneri az kullandığımdan dolayı kolay yere koymamamla alakalı birşey canım kardeşim Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201411 yıl comment_270641 Telefon bu yahu; yüksek lisans yada doktora diploması değil. Sizin benim için öyle fakat,ben esnafim aslında telefonum kendi ihtiyacımı karşılıyor dışarıdan insanlarımızın bakış açısı farklı,müşterilerim geyik yapıyor :-) telefonumu değiştirmememı pintilikle iliskilendiriyorlar. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın