Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar. 2015 focus 1,5 tdci pws titanium sahibiyim. Aracım son derece memnunum 51000km de ancak deri direksiyon simidinde soyulmalar başladı. Özellikle yüzük taktığım elimin tarafında ama diğer bölgelerde soyulmalar başlıyacak gibi. Servisi götürdüm garantiden birşey yapılabilir mi diye , dosya açıldı garanti dışı dendi. Başına böyle bir durum gelen oldu mu? Tüketici hakem heyetine gitsem sonuç alabilirmiyim?
Soru
çağlar akça
Merhaba arkadaşlar. 2015 focus 1,5 tdci pws titanium sahibiyim. Aracım son derece memnunum 51000km de ancak deri direksiyon simidinde soyulmalar başladı. Özellikle yüzük taktığım elimin tarafında ama diğer bölgelerde soyulmalar başlıyacak gibi. Servisi götürdüm garantiden birşey yapılabilir mi diye , dosya açıldı garanti dışı dendi. Başına böyle bir durum gelen oldu mu? Tüketici hakem heyetine gitsem sonuç alabilirmiyim?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
20
19
13
12
Popular Days
Haz 1
17
Ekm 1
10
Nis 6
10
Ock 15
9
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 20 posts
Zafer Yusoğlu 19 posts
okan ali 13 posts
Ramazan D. 12 posts
Popular Days
Haz 1 2017
17 posts
Ekm 1 2018
10 posts
Nis 6 2017
10 posts
Ock 15 2018
9 posts
Popular Posts
çağlar akça
merhaba arkadaşlar tüketici hakem heyeti direksiyonun değişmesi yönünde karar aldı. Yeni direksiyonumu geçen hafta takdırdırdım.
Yakup Ç. A.
Bu tür çözüm yerine müşteri memnuniyeti nezninde indirim/tekrar değişim talep edin (mail ile veya sosyal medya özel mesajları) Tüketici hakem heyeti çözüm olmayabilir bu tür parçalar için.
Ömer Şen
Benimde aracım 2015 47bim km de direksiyonun üst kısmında soyulmalar var. Ben aracın 2. Sahibiyim önceli sahibinde yüzük varmıydı yokmuydu bilmiyorum ama acaba bunu güneş zarar vermiş yüzük takmıyorum
Posted Images
Bu soruda 211 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap