Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201214 yıl comment_43534 Ya bu dikine parkı ben yanlış mı anlıyorum, böyle bir şey mi? Diğer araçla çok mesafe kalmış, iyi parkedememiş Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201214 yıl comment_43536 Ya bu dikine parkı ben yanlış mı anlıyorum, böyle bir şey, değil mi? Benziyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201214 yıl comment_43538 Mertcan olay o zaten, engel ile aynı seviyede park ediyor yani kaldırıma sıfır, içeri park etmesi hata olur İnsan hayatını garanti altına almadığın tüm reklam ve çekim sence yapılabilir mi ? İnsan hayatı garanti altında arabayı kaç yerinden bağlamışlar da kaskı olmayınca baştan çok risk olmayacağını tahmin etmiştim. Bilmiyorum ben niyeyse bir an kapıyı açıp aşağı bakacakmış gibi kurmuşum kafamda hayal gücem fazla gelmiş Ford'a Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71606 Elfoyu çeker girerim Adamı hasta etmeyin Çok kasıyolar değil mi Ogün,bir sürü park etme şekli var,edemeyen araba kullanmasın Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71624 Çok kasıyolar değil mi Ogün,bir sürü park etme şekli var,edemeyen araba kullanmasın Aynen abicim Bu ne ya teknede park gemide park sandalda park katamaranda park Biz otomobil sürücüsüyüz Kendi otomobilimizi kendimiz park ederiz o kadar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 201214 yıl comment_71639 Park asistanı etkisini bu kadar da sulandırmaya gerek yok bence de... Bu tür becerilere sahip olmayanlar toplu taşımayı tercih etsin ya da kendine şöför tutsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 201214 yıl comment_71691 Yanlız atladığınız birşey var.. .Sadece park edebiliyor.. ..Peki oradan kim çıkaracak.... Yine sağdan soldan yardım alınacak...... Olmadı biraz öndeki aracı birazda arkadaki aracı ite ite çıkacaklar yine...... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 201213 yıl comment_122902 Kim ne derse desin mükemmel bir özellik. Çok güzel de park ediyor. Zaten herhangi bir ortamda konu ne zaman Focus 3 den açılsa, istisnasız herkes otomatik parkı soruyor bana. Başka bir markadan konuşurken hiç otomatik parktan bahseden duydunuz mu? O halde kim ne derse desin Focus 3 otomatik park olmadan eksik kalır kanımca. İster gerekli olsun ister olmasın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 201213 yıl Yazar comment_122904 Artık sıra mondeo'da bir adım ilerisi ile karşımıza çıkacak 2013'de Focus Fiesta B-Max yılı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201313 yıl comment_144080 ben otomatik parkı artık yarım kullanıyorum. girişi ayarlatıyorum sonra kaldırıma yaklaşınca direksiyonu alıp daha yakın parkediyorum. çok kullanışlı. ancak sinyal kolunun otomatik atması solda park ararken sıkıntı oluyor. en ufak direksiyon hareketinde atıyor tekrar sağda aramaya başlıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl comment_145844 Su versiyonu Yakup hocam bu videoyu youtube da ne olarak aratırsak izleyebiliriz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl Yazar comment_145860 Yakup hocam bu videoyu youtube da ne olarak aratırsak izleyebiliriz? Adresi yeniledim Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201313 yıl comment_151286 Bende kullanmam bunu demiştim aldığımda fakat ışıklandırmanın yetersiz, camların buğulu olduğu yağmurlu bir akşamda öyle bir işe yaradı ki... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın