Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 20179 yıl Yazar comment_418741 Bu konunun ilk mesajı işte tarihi Nisan ayı satışları da burada https://www.focusclubtr.com/topic/3575-markalara-göre-türkiye-binek-satışları-2003ten-günümüze-2016-yılı-dahil/?do=findComment&comment=418742 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 20179 yıl comment_418856 Nisan sonu itibariyle satılan Yeni Kuga adedi 753 oluyor yani... Ocak - 37 Şubat - 118 Mart - 299 Nisan - 299 Beklendiği gibi geçen yılın satış rakamlarını neredeyse yılın ilk çeyreğinde yakaladı Ford... 5.000 hedefi tutar mı? Bence biraz zor.. Ama 3.000 rakamının üzerinde olacağı neredeyse aşikar, belki 4.000... Halk oylaması süreci tüm markalarda olduğu gibi Ford'da da satışları mutlaka etkiledi. Geçenlerde bayide bir sohbette satış temsilcisi şöyle bir cümle kurmuştu: "5-16 Nisan arası 10 araç satmışken, 16-26 Nisan arası 45 araç sattık..." Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 20179 yıl comment_418970 Fiyatlar güncellendi. Titanium PS ve ST-Line az da olsa zamlanmış. Donanım paketlerinde de zam var. Mayıs 5, 20179 yıl Mustafa Uysal tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 20179 yıl comment_419001 Ben zam olmaz diyorum, döviz düştü çünkü. Satış rakamları Mayıs ve Haziran daha net ortaya çıkar. Yalnız hala navi yok opsiyonlarda. Ben zati forscan çalışmaya başladım, sync navi kodlarını bulursak artık bizi kimse durduramaz Mayıs 6, 20179 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 20179 yıl comment_419003 16 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Ben zam olmaz diyorum, döviz düştü çünkü. Satış rakamları Mayıs ve Haziran daha net ortaya çıkar. Yalnız hala navi yok opsiyonlarda. Ben zati forscan çalışmaya başladım, sync navi kodlarını bulursak artık bizi kimse durduramaz Kodlar kolay abi sen çalış dersini iyicene durduramıyacak kimse bizi ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 20179 yıl comment_419069 Selamlar yeterli sayida arac getirebilselerdi cok daha fazla satabilirdi arac . Arkadasimla kusadasi ford bayisinde araci test ettik cok begendik, satis temsilcisi sanki elinde arac varmis gibi konustu. Arkadasim aracini satisa cikardi, kredi cekti tekrar bayiye gittiginde 10.000 tl kaparo temmuzdan once arac yok , fiyat garantisi yok vs. ... Sogudu aractan 3008 e yoneldi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 20179 yıl comment_419081 2 saat önce, Serhat Karadag yazdı: Selamlar yeterli sayida arac getirebilselerdi cok daha fazla satabilirdi arac . Arkadasimla kusadasi ford bayisinde araci test ettik cok begendik, satis temsilcisi sanki elinde arac varmis gibi konustu. Arkadasim aracini satisa cikardi, kredi cekti tekrar bayiye gittiginde 10.000 tl kaparo temmuzdan once arac yok , fiyat garantisi yok vs. ... Sogudu aractan 3008 e yoneldi İlginçtir fiyat garantisini veren bayiler var ama çoğu vermiyor. Sizin arkadaşın durumunu anlamadım. Bireysel kredi mi çekti arabaya. Ben Mart ayında 3008 sorduğumda benim istediğim model/renk kombinasyonu yoktu, 2 ile 3 ay arası gelir demişlerdi. İstediğim anda sadece ateca bulabildim, 3 gün içinde teslim ediyorlardı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 20179 yıl comment_419379 Yok yok heyecanlı bir adamdır satış temsilcisinin gazıyla gitmiş tüketici kredisi çekmiş, pürüzler çıkıncada vazgeçmiş eski mondeosunu kullanmaya devam ediyor.Ben yine bekle yeni parti araçlar gelince biraz zamlıda olsa alırsın dedim ancak kararsız. Bu hadise dışında bence yeterli araç getirseydi bir bukadar daha satarbilirdi ford kuga, fiyat kalite dengesi bence başarılı, focus u alırken bu dizel otomatik kombinasyon kuga olsaydı bende alırdım (tabi ortak kullandığımız için eşimi ikna ettikten sonra). Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 20179 yıl Yazar comment_422176 Far kenarındaki turuncu reflektör Avrupa'dan kaldırıldı (Tüm Donanımlar). Broşürler de buna uygun şekilde yeniden düzenlendi. 1/7/2017 - 15:07 tarihinde, Murat Kavuk yazdı: Yo, bu direk Avrupa versiyonu. 19" jantlı ST Line paketi. Amerikan versiyonu ile dış tasarım konusunda hiç fark yok. Hatta o kadar ki, normalde sadece Amerikan versiyonunda olması gereken farların kenarındaki sarı lekeyi bile aynen Avrupa versiyonuna koymuşlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 20179 yıl comment_422178 Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Far kenarındaki turuncu reflektör Avrupa'dan kaldırıldı (Tüm Donanımlar). Broşürler de buna uygun şekilde yeniden düzenlendi. Bizim araba nasıl olacak şimdi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 20179 yıl comment_422181 41 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Bizim araba nasıl olacak şimdi ? Senin ki ayni olurda benimkinin farlari degisirmi acaba diyom Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 20179 yıl comment_423220 Yeni Kuga'nın satışlarında mayıs itibariyle az da olsa düşüş var. Focus neredeyse 1.000 adet fark atmış bir önceki aya... OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS Haziran 2, 20179 yıl Mustafa Uysal tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 20179 yıl comment_423344 Bayilerde araba yokki nasıl okadar kuga satılmış? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 20179 yıl comment_423357 2017-6-2 - 18:12 tarihinde, Mustafa Uysal yazdı: Focus neredeyse 1.000 adet fark atmış bir önceki aya... Filo yenileme alımlarıdır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 20179 yıl comment_423398 İnsan gerçekten hayret ediyor... İlan açıklamasını ilk okuduğumda metni ünlü akademisyen ve psikolog "Üstün Dökmen" gibi okudum. Meğersem ilan sahibinin aradığı "üst sekmen" imiş... Yeni Ford Kuga Titanyum Lansman Füme Rengi Dizel Otomatik Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın