Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 20179 yıl comment_425067 22 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Ek olarak geçenlerde ilan daha fazlaydı diye hatırlıyorum, demekki satılıyorlar Milletimizin beklemeye tahammülü yok, en az 5 ilan yayından kalktı, yüksek ihtimal bu fiyatlara alıcı buldu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 20179 yıl comment_425073 21 dakika önce, Mustafa Uysal yazdı: Milletimizin beklemeye tahammülü yok, en az 5 ilan yayından kalktı, yüksek ihtimal bu fiyatlara alıcı buldu... Beklemek zor, hem de çok zor. bkz ben Gemideymiş, haftaya iner diyorlar. bakalım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 20179 yıl comment_425074 8 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Beklemek zor, hem de çok zor. bkz ben Gemideymiş, haftaya iner diyorlar. bakalım.. nasıl ya senin sipariş tarihi kaç Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 20179 yıl Yazar comment_425076 2 dakika önce, Osman Türkol yazdı: nasıl ya senin sipariş tarihi kaç Bu araç baştan beri tek tek seçilen donanımlarla geliyor, x kişisi 2 ay sonra zaten gelen bir arabayı istiyorum deyip 2 hafta sonra teslim alabilir. Böyle Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 20179 yıl Yazar comment_425081 1 dakika önce, Osman Türkol yazdı: ne kadar zamanda geliyor ispanya dan Abi gelmesi uzun sürmüyor, senin siparişinin ne zaman üretileceği sorun. Atıyorum bu araba Türkiye'de satışa sunulduğu gün zaten önümüzdeki 1-2 ayın arabasının siparişi geçilmişti, senin istediğin burada yoksa kafadan 3.ay siparişi oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 20179 yıl comment_425082 evet benim araçtan yok tu 2.5 ay olacak gelince çünki yeni sipariş girilecek demişti satıcı Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 20179 yıl Yazar comment_425083 Şimdi, Osman Türkol yazdı: evet benim araçtan yok tu 2.5 ay olacak gelince çünki yeni sipariş girilecek demişti satıcı Doğrudur Banttan indikten gelmesi,15 gün bile sürmediği oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 20179 yıl comment_425089 Ben esasen Mart ayında sipariş verdim ama bazı nedenlerle sisteme girilmesi Nisan ayına kaldı. Böyle olunca Mayıs üretimine kaldık. Mayıs üretimleri de Türkiyeye Haziran üçüncü hafta geliyormuş. Özetle 3 aydır araba bekliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 20179 yıl comment_425091 o zaman mayıs 26 bizimki sisteme girdiyse temmuz 15-20 of daha çok muş Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 20179 yıl comment_425094 7 dakika önce, Osman Türkol yazdı: o zaman mayıs 26 bizimki sisteme girdiyse temmuz 15-20 of daha çok muş Havuza da araba alıyorlar ama az alıyorlar nedense. Havuzdaki arabalar denk gelirse daha kısa sürede de gelebilir. Ancak fabrikadan siparişe geçince 2 ay hatta daha fazla beklemek gerekiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 20179 yıl comment_425101 1 saat önce, Murat Kavuk yazdı: Beklemek zor, hem de çok zor. bkz ben Gemideymiş, haftaya iner diyorlar. bakalım.. Beklemek ,arabasızlık hepsi çok zor mayıs ayında sipariş verdim temmuz ortası dediler ben de beklemedeyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 20179 yıl comment_425110 Ekstra donanım eklenirse iş karışıyor tabi ama yine de şans işi biraz... Ben 5 Nisan'da sipariş verdiğimde 15 Mayıs teslim demişlerdi, herhangi bir opsiyon eklenmeden... 5 Mayıs'ta geldi araç.. Tabi, benim aracımda bir nevi havuz durumu oldu, başka bir müşteri sipariş edip sonradan renk değiştirince benim araç boşa çıktı.. Dolayısıyla hem daha kısa süreli teslim zamanı aldım hem de sabit fiyat garantisiyle aldım aracı.. Hoş fiyat hala değişmedi ama ihtimaldi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 20179 yıl comment_425147 Diğer markalar şimdi al, üç ay sonra öde kampanyası yapar. Bizim ford'ta tam tersi şimdi öde, üç ay sonra al. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 20179 yıl comment_425148 4 dakika önce, Mustafa Kılıç yazdı: Diğer markalar şimdi al, üç ay sonra öde kampanyası yapar. Bizim ford'ta tam tersi şimdi öde, üç ay sonra al. kuga ile aranız nasıl Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın