Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Yağızcan Kara

Üye
  • Toplam İleti

    23
  • Katılım

  • Son ziyaret

Yağızcan Kara tarafından yazılan her şey

  1. Beklemek ,arabasızlık hepsi çok zor mayıs ayında sipariş verdim temmuz ortası dediler ben de beklemedeyim
  2. http://www.cyclone.com.tr/urundetay.asp?sno=193&uno=322 Cyclone sitesinde böyle bir cihaz var. Ankara tu oto işçilik dahil 3200 Tl'ye cihazı takıyormuş.iscilik hariç 3000 tl fiyat aldım arkadaşlar
  3. Tur oto Ankara'da yeni Kugaya multimedya sistemi taktıklarını öğrendim.Lakin hangi cihazı takıyorlar bilmiyorum.
  4. Ben bir süre opet kullandım akabinde istisnasiz 2 yıldır shell kullanıyorum.
  5. Aynı şekilde bana da 15 temmuz sonrası gelir dediler.Hayirli olsun
  6. Ford artık akıllı davranmalı , rakipleri yüzlerini yeniledi ve artık sıra focusda.. Özellikle dikkat edilmesi gereken noktalar yan dikiz aynaların tasarimi duzeltilmeli, ilkel antenden vazgeçilmeli, iç hacim genişlemeli..beklentiler öndeki ızgaranın biraz daha inceltilmesi yönünde ve arka stoplar yeni fiesta ile benzerlik taşıyacak.Focus önderliğini sürdürmek istiyorsa muhafazakar tutumundan vazgeçip tüketicisine kulak vermeli.
  7. Mx-5'in sistemi üzerine inşa edilmiştir.Mx-5'in olduğu yerde esamesi okunmaz.
  8. Titanyum için söyleyecek pek bir şey yok gayet dolu dolu maşallah ? --0 dakika sonra eklendi-- Teşekkür ederim Yakup bey --1 dakika sonra eklendi-- Böylesine iri bir arabada ön park sensorü bence de gerekli
  9. Mantıklı bir seçenek, zaman içinde yapan olursa tecrübelerini bizlerle paylaşsın ? --1 dakika sonra eklendi-- Eminim ki çok daha şık bir araç haline gelir.Multimedya sistemi düşünüyor musunuz? Yoksa mevcut sistem yeterli midir sizin için?
  10. Değerli arkadaşlar , 2017 Ford Kuga Style paket sipariş verdim aracımı bekliyorum.Style paket mekanik açısından her ne kadar dolu ve yeterli bir araç olsa da haliyle iç ve dış donanımda eksiklikleri mevcut.Ben birtakım ekstralar satın almayı düşünüyorum. 1) Tavan rayları 2) Ön park sensörü 3)Multimedya sistemi 4) Subwoofer Sizlerin de bunlara ek başkaca önerileriniz var mıdır?
  11. Focusumda cyclone kullandım.Genel olarak memnun kaldım.Simdi kuga sahibiyim ben de güzel bir sistem ariyorum.Sisteme pararlel aracıma subwoofer da düşünüyorum.Bu konudaki tavsiyelerinizi paylasirsaniz sevinirim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.