Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20179 yıl comment_423632 04.06.2017 - 09:38 tarihinde, Mustafa Uysal yazdı: İnsan gerçekten hayret ediyor... İlan açıklamasını ilk okuduğumda metni ünlü akademisyen ve psikolog "Üstün Dökmen" gibi okudum. Meğersem ilan sahibinin aradığı "üst sekmen" imiş... Yeni Ford Kuga Titanyum Lansman Füme Rengi Dizel Otomatik sekmen; seke seke gezmen! anlaminda mi acep? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 20179 yıl comment_424088 Fiyatlar ve daha önemlisi paketler güncellendi. Benzinlide Titanium ve ST-Line paketler geldi. Dizelde 2.0 180ps 400Nm değerlerindeki avrupada satılan model geldi gelmesine de 193bin ile satar mı.. Çarşı karışıyor.. Haziran 7, 20179 yıl Mustafa Uysal tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 20179 yıl comment_424094 Hafiften yine zam koymuşlar üstelik euro düşerken. Hala navigasyon yok, saçma konfor paketine de devam. Konfor paketi ile ilgili şöyle bir analiz yaptım ST Line konfor paketi 5925 TL, Titanyum konfor paketi 15385 TL. Aradaki yaklaşık 10 bin liralık fark; %60'dan fazlası deri olan koltukların deri oranını %100'e çıkarmak için isteniyor. Üstelik ST line'a anahtarsız giriş de eklenmiş oluyor. Yani kim yaptı bu hesabı bilemiyorum ama, tam deri koltuk diyerek fena geçiriyor birileri. Haziran 7, 20179 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 20179 yıl comment_424244 Parçalı deri koltuklarda kullanılan deri gerçek midir arkadaşlar ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 20179 yıl Yazar comment_424245 2 dakika önce, Turhan Onat yazdı: Parçalı deri koltuklarda kullanılan deri gerçek midir arkadaşlar ? Yok yok değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 20179 yıl comment_424431 23 saat önce, Turhan Onat yazdı: Parçalı deri koltuklarda kullanılan deri gerçek midir arkadaşlar ? 23 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Yok yok değil Kuga da parçalı da olsa, tam deri de olsa salerno leather diyor. Bu gerçek deri diye biliyordum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 20179 yıl Yazar comment_424432 12 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Kuga da parçalı da olsa, tam deri de olsa salerno leather diyor. Bu gerçek deri diye biliyordum. Ben gerçek değil diye biliyordum. Windsor leather, vinil yani sentetik oluyor. Salerno'dan emin değilim. Alıntı It is used on the entire seat, right down to the piping and back map pockets, whereas the norm is to use vinyl on the sides and back of the seats. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 20179 yıl comment_424433 Ben de çok iyi bildiğimden değil, emin değilim kesinlikle. Kataloglarda da parça deri de olsa salerno leather yazıyor. Salerno, italyada bir kasaba. Mobilyalarıyla biliniyor. Bir yerde Salerno Leather için %100 grain leather demiş. Bu da gerçek deri. Yine de ben de net bilgi bulamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20179 yıl comment_424842 "Gırtlak dolusu" dedikleri o tuhaf tabirle söylenebilecek Kuga isteyipte beklemek istemeyen olursa buyursun.. TUR OTO FORD YETKİLİ SATICISINDAN 2017 Kuga 1.5 STLine Dizel Otm Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20179 yıl Yazar comment_424843 12 dakika önce, Mustafa Uysal yazdı: "Gırtlak dolusu" dedikleri o tuhaf tabirle söylenebilecek Kuga isteyipte beklemek istemeyen olursa buyursun.. TUR OTO FORD YETKİLİ SATICISINDAN 2017 Kuga 1.5 STLine Dizel Otm Konfor paketi yok sanırım içinde, bir de led paket dediği xenon sanırım (yani umarım öyledir) Ek olarak geçenlerde ilan daha fazlaydı diye hatırlıyorum, demekki satılıyorlar --6 dakika sonra eklendi-- Jant şöyle boyanırsa daha güzel olacak gibi. Ek: Bu kirden böyle tabii Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20179 yıl comment_424848 Bir saat önce, Mustafa Uysal yazdı: "Gırtlak dolusu" dedikleri o tuhaf tabirle söylenebilecek Kuga isteyipte beklemek istemeyen olursa buyursun.. TUR OTO FORD YETKİLİ SATICISINDAN 2017 Kuga 1.5 STLine Dizel Otm Navisi olan koyuyor 59 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Konfor paketi yok sanırım içinde, bir de led paket dediği xenon sanırım (yani umarım öyledir) Ek olarak geçenlerde ilan daha fazlaydı diye hatırlıyorum, demekki satılıyorlar --6 dakika sonra eklendi-- Jant şöyle boyanırsa daha güzel olacak gibi. Ek: Bu kirden böyle tabii Elektrikli bagaj kapağı var (içerde düğmesi var), konfor paket var görünüyor. Escape Amerika, SE modeli sanırım, bu jantlar standart olması lazım : Haziran 12, 20179 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 20179 yıl comment_424962 09.06.2017 - 19:04 tarihinde, Murat Kavuk yazdı: Salerno, italyada bir kasaba... İlahi Murat Bizim dönemin gençliğine büyük hizmetleri bulunan meşhur "Boys boys boys" şarkısını söyleyen Sabrinanın soyadı Salerno idi. Salerno deyince akla kasaba nerden gelsin, tabii ki Sabrina gelir Şimdi çoğu oruçludur link koyup orucunuzu bozmayayım Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 20179 yıl comment_424985 1 saat önce, H. Cenk yazdı: İlahi Murat Bizim dönemin gençliğine büyük hizmetleri bulunan meşhur "Boys boys boys" şarkısını söyleyen Sabrinanın soyadı Salerno idi. Salerno deyince akla kasaba nerden gelsin, tabii ki Sabrina gelir Şimdi çoğu oruçludur link koyup orucunuzu bozmayayım Sabrinayı bilmem mi, şarkının klibini de biliyorum Ancak soyisminin Salerno olduğunu bilmiyordum. Salerno'lu muymuş acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 20179 yıl comment_425028 2 saat önce, Murat Kavuk yazdı: Sabrinayı bilmem mi, şarkının klibini de biliyorum Ancak soyisminin Salerno olduğunu bilmiyordum. Salerno'lu muymuş acaba? Ramazan ramazan nelerden bahsediyosunuz yaaa klibi koymaya gerek yok millet meraktan bakacak zaten Haziran 13, 20179 yıl Osman Türkol tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın