Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bugün aracınız için ne yaptınız.

Featured Replies

• 4 yıl sonra...
  • Yanıt 65
  • Görüntüleme 13,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Fatih Cift
    Fatih Cift

Dün 9 yil önce 85000km aldığım aracımın baskı balata değişimini 348k km yaptirttim. Artık son haddine gelmişti. Üzerinde orijinal fabrikanın taktiği valeo marka baskı balata vardı Yine orijinal baskı

• Mertol Kip
    Mertol Kip

Kuş dışkısından bıkmam nedeni ile kılıf almıştım, bugün geldi takana kadar epey bi debelendim, sökersem bir daha takar mıyım? emin değilim.   (kapalı garajda benim yerimin tam üstüne kırlang

• koltuk kılıfına alternatif koltuk minderi. tay tüyü kaliteli görünüyor en azından kire toza karşı korur. fiyatı da uygun. rengi biraz açık geldi daha koyu bekliyordum. 

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

muayenesi yaptırdık. orjinal bi-xenon far hafif kusurlu geçti, enteresan değil mi?

Yanıtlama zamanı:
muayenesi yaptırdık. orjinal bi-xenon far hafif kusurlu geçti, enteresan değil mi?

Far ayarı klasik olmuş olana olmayana yazıyorlar

• 8 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bugün araç büuük bakıma girdi. Triger seti, devirdaim, V kayışı, filtreler, motor yağı değişti. Ön-Er otoda yapıldı. 

Yanıtlama zamanı:
14 saat önce, Fikret Ö. yazdı:

Bugün araç büuük bakıma girdi. Triger seti, devirdaim, V kayışı, filtreler, motor yağı değişti. Ön-Er otoda yapıldı. 

Maliyet ne oldu hocam?

Yanıtlama zamanı:
30 dakika önce, Semih O. yazdı:

Maliyet ne oldu hocam?

9200 tl oldu. Bana makul geldi. Bazı küçük şeyleri yazmadım aslında Semih Bey. Antifriz falan gibi.

Fikret Ö. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Hocam size zahmet neler degisti ve marka-parca kodu yazabilirmisiniz? Malum arabalar ayni. Bende de ayni masraf kalemi ufukta gorunuyor.

Yanıtlama zamanı:

Bir süredir katalizör arızası alıyordum, ustanın tavsiyesiyle katkı koyup biraz devirli kullanımla ufaktan bir uzun yol yaptık, yaklaşık bi 40km sonra soluklanmak için yol kenarına çektim debriyaj pedalı basılı kaldı. Altından yukarı çekince düzeldi sonra tekrar kaldı... Bir süre bunu tekrar ede ede eve geri döndüm. Forscana bağladım, katalizör arızasını sileyim birde debriyajla ilgili hata var mı acaba diye merak ederken P000B hatası aldım süpriz olarak...

Neymiş eksantrik mili konumu yavaş mıymıs neymiş...

Neyse, bugün aracım için naptığımı değil ama ne yapmadığımı yazayım bari en özetinden;

Benzin döküp yakmadım :muha:

Yanıtlama zamanı:
13.05.2016 - 19:03 tarihinde, Hakan K yazdı:

Xenon olsa da, far ayarı gerekiyor olabilir. Aracın ilk satışında ve bakımlarda kontrol edilmesi gerekli, ama bunu kimse yapmıyor. Tabi muayenede de bunun ne kadar doğru tespit edildiği soru işareti. Hızlıca bakıp, soru işareti varsa hafif kusur diye işliyorlar.

Yanıtlama zamanı:
9 saat önce, Eser Ekinci yazdı:

Hocam size zahmet neler degisti ve marka-parca kodu yazabilirmisiniz? Malum arabalar ayni. Bende de ayni masraf kalemi ufukta gorunuyor.

Eser Hocam trger set olarak değişti. Devir daim V kayışı değişti. Yakıt filtresi geçen bakımda değiştiği için o hariç tüm filtreler değişti. Devirdaim değiştiği için antifriz kondu. Triger seti Dayco. Yağ 5w-30 Castrol Start-Stop

Yalnız şöyle bir şey oldu. İş bittikten sonra giderken 2 km sonra falan servise gidin uyarısı çıktı. Telefonle ustayı aradım sanırım hava filtresinden dedi. Geri döndüm hava filtresi orijinal olmalıymış. Bu modeller seçiyormuş Hava filtresi değişti durum düzeldi. Aklınızda bulunsun.

Sizin de büyük ihtimalle triger kayışı değişmemiştir Eser Hocam. Değiştirmenizi tavsiye ederim. Triger kayışı yıpranmamıştı ama V kayışı oldukça kötüydü.

Kolay gelsin şimdiden.

Yanıtlama zamanı:

Bende konu arayacaktım, konu önüme geldi..Farlarım çok matlaşmıştı ve dün adrese gelip parlatan birini buldum, buharla parlattı ve çok da güzel oldu..

Screenshot_20240809_142317_WhatsApp.jpg

Screenshot_20240809_142324_WhatsApp.jpg

Yanıtlama zamanı:

Dün bizde ilk bakımımızı yaptırdık.

Marka : Opel
Model : Corsa
Yıl : 2023
KM : 13.200
Motor : 1.2 puretech 130 HP EAT8
Yapılan İşlemler : 15 bin veya 1 yıl periyodik bakımı. Haricinde psa benzinli motorlar için ufak bir plastik aparat ile triger kontrolu istedim. Ufak tefek bir iki tane daha isteğim oldu. Ama en önemlisi triger kontrolü yapılacak aparata sahip olmalarıydı. Her periyodik bakımda bu aparatla trigerin sisip sismedigini ölçüp iş emrinde de kayda geçirip tedbirimi alacağım.

İşlem yapılan servis : Kdz. Ereğli Opel Aysa yetkili servisi

Verilen hizmetten memnun kaldınız mı : Evet. Yetkilide bakim 10 bin liraya yakın tutar diyordum ama 6.500 lira ile cikabildim. Yalnız bazı kalemler biraz gereksiz pahalı geldi bilsem hiç yaptırmazdım. Ama aracın iç dış yıkanması, işlemin hızı, triger kontrolü yapıp kayda geçiyor olmalari benim için büyük artıydı.

20240808_193128.thumb.jpg.e16ebf13548d1d75a24a06f49b871c54.jpg

20240808_193021.thumb.jpg.680c9456a71a3e8787754e2a82ba58c1.jpg

20240806_222604.thumb.jpg.ff5ea9c9f602bd79aeb9fdd206e97fed.jpg

Yanıtlama zamanı:
18 saat önce, Semih G. yazdı:

debriyaj pedalı basılı kaldı.

Bugünde arabam için onu sanayiye bıraktım. 🤪

Debriyaj üst merkezi değişecek diye gittim, debriyaj seti, volant, alt üst merkez ve termostat değişimiyle çıktım. 

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bugün bende arabamın farlarını buharla parlatma işlemi yaptım IMG20240818195943.thumb.jpg.f0e6e1969c92c1911698d3062ba06ea2.jpgIMG20240818195929.thumb.jpg.27155e626f2b7c8092b212493ea803b5.jpg

Eski halini çekmeyi unutmuşum ama bizim komşunun arabası gibiydi sararmış ve pusluIMG20240818195459.thumb.jpg.2b0a015696a72d36c72259eddb669422.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.