Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Fatih Cift

Üye
  • Toplam İleti

    78
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Gün

    3

Fatih Cift tarafından yazılan her şey

  1. Mertol beyin dediği gibi LPG ecusu ve enjektorleri çok önemli.yeni nesil ecular ve enjektörler gayet başarılı.ben kendi aracımdaki eski ( mimgas) sistemi söktüm ve yeni nesil aeb ECU ve 2 ohm enjektör aldım(açılma süresi 1.2 MS kapanma süresi 0.9 MS) ve bağlantıları kendim yaptım.sonrada gaz ayarıni bilgisayarla ve elm cihazi ile yakıt trimlerine göre ayarladım.dedigim aparatida bağladım.ve sonuç şimdilik gayet iyi.bir arıza ışığı yanmıyor.
  2. Hayırlı olsun, İnşallah bir daha yaşamazsınız aynı sorunu....
  3. Sorunu kendim hallettim.katalizor sonrası oksijen sensörünün ucuna resimdeki aparatı bağladım.sonra LPG ayarını tekrardan yaptım ve iki yıldır bir sıkıntı çekmiyorum Başka bir eksozcuya aracını götürüp baktır.eger dediğiniz gibi bir ses geliyorsa orta ve son susturucu dan değişimi yapılması sizin açınızdan daha iyi olur.diger eksozcuya aracınızdaki katalizör arizasindan bahsetmeyin.eksozdan ses geliyor diye baktırın.yoksa diğer usta gibi pahalı işlere sokabilirler sizi
  4. Araç LPG li ise bundan yapıyordur.cunku benimde başıma geldi
  5. Bu sefer tam yakaladım😁
  6. Fatih Cift

    MG benzinli hakkında

    Benim düşünceme göre 2024 te araç fiyatları daha da düşecek.ellerinde kalan 2023 modelleri satabilmek için fiyatları dusurecekler.zaten piyasada daralma var.bence önümüzdeki yılı beklerseniz daha karlı olabilir.
  7. Teşekkür ederim Semih bey.biraz kurcalayacagim bakalım ne cikacak
  8. Teşekkür ederim Semih bey yardımlarınız için Benim bcm bu galiba
  9. Teşekkür ederim Semih bey.o zaman ilk etapta c240b soketive 54 pinli apim soketini almakla işe baslayacagiz
  10. Emeği geçen herkese merhaba.bende trend aracım için sync 1 uygulaması yapmak istiyorum.elimde sync 1 ,ekran ve acm var.fakat aracım farklı bir model olduğu için (b max) focuslardaki gibi bağlantı soketleri (gizlenmiş olarak) yok.yeni bir hat mi çekmek gerekiyor? Ne gibi ekipmanlara ihtiyacım var.bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.