Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus MK3 Geri Görüş Kamerası Kurulumu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Valla ben göremedim, hangi kablo yada kaç numaralı pin :)

Resim bana ait.

Hüseyin Do. tarafından düzenlendi

• Yanıt 341
  • Görüntüleme 99k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serkan Karakoca
    Serkan Karakoca

Siz siparişi iptal edin bir saate kadar resim atarım benim bagajda var bir tane göndereyim size 50 tlye almıştım nolur nolmaz diye hatta geçen pazar servet Özkan'a verdim bir tanesinide   Bide bu

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Eveeet sedana oem gerigörüş kamerası olmaz diyen varmıydı? Arabanın arkası şuan çok karanlık. Geri vites lambası açıkken Geri vites kapalıyken Bu arada yaptığım bağlantıları güzel ve anlaşılır ha

• @Serkan Karakoca 'nin destekleriyle Sony panel ve geri görüş kamerası montaıjını ve aktivasyonunu tamamladım sonunda.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
Valla ben göremedim, hangi kablo yada kaç numaralı pin [emoji4]

Şemaları incelerken kablo renklerine dikkat edin sorunuzun cevabı orda iyi geceler ...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar bende kamera tesisatı yok, bugün kendim çektim. Ancak kameranın LIN bağlantısını nereden alacağımı bilemedim. BCM den alacağım sanırım ama neresinden :) Bu konuda yardım edebilecek biri var mı? Arabam sedan 2016 focus.

Teşekkürler

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba. Ben de Çin den şu arka bagaj açma yerine takılan kamerladan almıştım bugün geldi ama çalışmıyor sanki. Ekrana şöyle çizgiler geliyor ama görüntü yok. Montajı yapmadım çakmaklıktan dokundurarak denedim. Başka nasıl test edebilirim acaba?

58584e5405c9447a87afb807bd8d3072.png

Screenshot_20170517-164249.png

Yanıtlama zamanı:
7 saat önce, Muhammed E. yazdı:

Merhaba. Ben de Çin den şu arka bagaj açma yerine takılan kamerladan almıştım bugün geldi ama çalışmıyor sanki. Ekrana şöyle çizgiler geliyor ama görüntü yok. Montajı yapmadım çakmaklıktan dokundurarak denedim. Başka nasıl test edebilirim acaba?

58584e5405c9447a87afb807bd8d3072.png

Screenshot_20170517-164249.png

kameradan ekrana giden sarı uçlu kabloda sorun var gibi görünüyor. yani o çizgileri ekran kendisi standart basıyor ama kamera görüntüsü gelmiyor.

Yanıtlama zamanı:
16 saat önce, Ozan Kar yazdı:

kameradan ekrana giden sarı uçlu kabloda sorun var gibi görünüyor. yani o çizgileri ekran kendisi standart basıyor ama kamera görüntüsü gelmiyor.

Teşekkürler cevabınız için. Ama durum biraz farklıymış sanırım. Şöyle bi konu açtım ama bakabilriseniz çok ikrama geçer :)

Yanıtlama zamanı:

şöyle bir kablo ile müzik sisteminin arkasındaki rearwiev camera girişine direkt kablo çekip bağlasak elm 327 ile de sistemden açsak görüntü alabilir miyiz geri vitese takınca.

Alamazsınız modül ile haberleşiyor kamera bu nedenle modül şart veya rusların bir cihazi var onu alıp görüntü alabilirsiniz .
  • 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
‎06‎.‎03‎.‎2017 - 01:18 tarihinde, Serkan Karakoca yazdı:

Braket komple bagaj tutamağı ile bir kamera ayrı braketin içinde yeri hazır :)
Kameranın servis fiyatı 895 + KDV
Braket 225+ KDV
Navigasyon kartı 450-550 tl gibi IMG_1911.JPG
Kablo işi kolay fakat geri görüş kamerasını çalıştırmak için apim modülüne lisanslı yazılım atılıyor navigasyonda açılıyor böylece navi kartınıda alınca direk çalışıyor ...
İlgilenen olursa elimde oem kamera braket
Ve navigasyon kartı mevcut emoji5.png
Fazladan bir takım !!!IMG_1909.JPG

serkan bey merhaba elinizdeki takım duruyorsa almak isterim yalnız navi kartım var

20170608_154734.jpg

Yanıtlama zamanı:
serkan bey merhaba elinizdeki takım duruyorsa almak isterim yalnız navi kartım var
20170608_154734.thumb.jpg.fd946418c1bd52442917ec42b2dedca9.jpg

Satış için bu başlığı kullanmayınız. Aksi taktirde uyarı alacaksınız. Forum kuralları açık.
Yanıtlama zamanı:
20170608_154734.thumb.jpg.fd946418c1bd52442917ec42b2dedca9.jpg

Bu akşam bir arkadaşıma söz verdim siz hangi araçta çalıştıracaksınız ?
Yanıtlama zamanı:

iyi akşamlar acemilik özer abi  bir daha olmaz

--3 dakika sonra eklendi--

iyi akşamlar serkan abi ekranı taktım çalışıyor panelini özer abi yolladı bana kamera için parçalarını topluyorum navi sorunsuz çalışıyor 2014 focus 3 tıtanium sedan araca  takmak istiyorum

Yanıtlama zamanı:
iyi akşamlar acemilik özer abi  bir daha olmaz
--3 dakika sonra eklendi-- iyi akşamlar serkan abi ekranı taktım çalışıyor panelini özer abi yolladı bana kamera için parçalarını topluyorum navi sorunsuz çalışıyor 2014 focus 3 tıtanium sedan araca  takmak istiyorum

O parçalar sizin araca uygun değil ilk sayfadaki parçaları tedarik etmeniz gerekir
  • 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Çin malı kameralarda çalışıyor. Çizgilerde çıkıyor. Tabi montajını yapacak adam bulmak sıkıntı.

Montajını yaptım ama bir türlü aktif hale getiremedim focccus 0.8.6 ile denedim olmadı hangi programı kullanmam gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz

Kemal Oğuz tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Çin malı kameralarda çalışıyor. Çizgilerde çıkıyor. Tabi montajını yapacak adam bulmak sıkıntı.
Montajını yaptım ama bir türlü aktif hale getiremedim focccus 0.8.6 ile denedim olmadı hangi programı kullanmam gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz

Aktif etseniz dahi çalışmaz orjinal ekran ile. Calistirabilmeniz için rusların iletişim için kullandıkları devre kartını almanız lazım.
https://www.ucdsys.ru/?page_id=350&lang=en

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.