Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2017 Civic Ve 2016 Nsx

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Yeni civicin 1.5 turbo versiyonu 174 bg olacakmış. Ayrıca türkiyeye aynı motor 201 bg olarak gelebilir diye bir yerde okudum. Bu motor 7 sn de 0-100 e ve test değil gerçek yol koşullarında ortalama 6.7 litre yakıyormuş. Bu motoru söylendiği gibi sadece cvt şanzımanla getirmezlerse, fiyatı da uygun olursa çirkin falan demem alırım. 

• Yanıt 87
  • Görüntüleme 109,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

NSX için bir şey diyemem ama Civic mazbut bir ev hanımının fahişe kılığında gezmesi gibi bir şey olmuş, pardon yani. Açıkcası ben böyle arkası olan bir arabaya binerken

• Valla bugun istanbulda Honda showroom larda sanirim musteri lansmani vardi... Hem telefonla 100 kere arayip "teste gelin" dediler... Bende "kusura bakmayin, ayni essekten bende de var, hele ki lpg lis

• sizin gözleriniz bozuk bozacı ve şıracı takımıda ohhh pohpohlayıp duruyorlar...Siz alışmışınız klasik ve statükocu şeylere şu yaşımla bile nekadar yeni fikirli ve değişikilklere olumlu gözle bakıyorum

Posted Images

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bu Honda motor özürlü bi firma atmosferik LPG'li arabaya 96 bin tl vericem  yok ya,

Adem Kazıl tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

E hayırlı olsun bakalım. Civic her yeni nesli çıktıkça giderek çirkinleşen bir arabaydı bana göre. Canlı canlı görmeden çok bir şey söylemek istemiyorum ama videoda gördüğüm kadarıyla makyajlının makyajlısı olmuş gibi geldi. Kaputun altı da aynı olduğuna göre pek cazip değil. Civic ülkemizde her türlü satılır. Meraklısı bol ve ikinci eli kar ettiriyor. Bu da satılacaktır.

Yanıtlama zamanı:
7 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Bekledin... 

Bunun için;

125 beygir 152 Nm 1.6 i-VTEC

Neyse en azından atmosferik benzinli motorda Ford'a rakip olacak.

Aslında kasaya tekrar alıcı gözüyle baktım.

Mart ayında değerlendirdiğimiz ilk tasarıma göre oldukça yumuşamış geldi bana, tabii bunda benim alışma payımın da rolü var.

Hatta sıradışılığı, özellikle yan ve arka görüntüsü ile bir an cazip bile geldi.

Güzel aksesuarları ve hoş bir spor paketi var.

Aslında LPG ve otomatik şanzımanlı donanımlı bir araç için 90 mertebesinde fiyatlar çok da anormal sayılmaz güncelde.

En azından kokpit düzelmiş. 

İvedilikle yeni ve daha canlı motorlara ihtiyaç var. 

Ama LPG satar...

Yanıtlama zamanı:

Bence tasarım iyi görünüyor, ancak bu motor hiç de heyecan verici değil...

Yanıtlama zamanı:

C sütünundan arkasını kapatın 3 serisi olmuş bu. 

Görüntü güzel geldi. Motor iyi şeyler vaat etmiyor. 

Bu Kore'liler Japon'lara ne yaptılarsa bir türlü tutturamıyorlar. Ya motor kötü, ya tasarım kötü Toyota, Honda, Pioneer, Sony sapır sapır dökülüyorlar. 

Yanıtlama zamanı:

bugün bayide aracı inceledim gerçekten güzel olmuş kalite hissi bayabi arttırılmış direksiyon koltuğuna oturunca rahat hissettim kendimi test edermisiniz dediler hayır dedim neden dediler 1.5 turboyu getirin test edelim dedim şaşırdılar mart veya nisan gibi gelicekmiş satış temsilcisinin söylediği kadarıyla, dizel için biraz ümitsiz konuştu, tabi bayide honda civic fanatikleri vardı onlar test etmişer değiştirirsek 1.5 turbo ile değiştiririz gibisinden bi muhabbet geçti aramızda, anladığım kadarıyla civic sever bile bu motordan sıkılmış  farlı bir motor görmek istiyorlar.

Yanıtlama zamanı:
8 October 2016 - 12:52 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Cık ben Japon sevmiim :)

Bir eşşekosferikzede olarak @Mert Yürüyen kardeşimin yorumunu görmek isterim :)

Valla bugun istanbulda Honda showroom larda sanirim musteri lansmani vardi... Hem telefonla 100 kere arayip "teste gelin" dediler... Bende "kusura bakmayin, ayni essekten bende de var, hele ki lpg lisine ayagimi atmam" dedim, bozuldular :) 

bilmiyorum, essekmosferik konusunu bence biraz abartiyoruz, arabamin katlanilmaz bir tarafi yok ancak tabiki yeni arac tercihimde neden cagdisi kalmis bir motora para vereyim ki? Di mi ama...

Not: civic'in canlisi tip olarak guzel, ben begendim, yalan olmasin.

Yanıtlama zamanı:

İnceleme videoları yavaş yavaş gelmeye başladı .

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Fiyat sitelerinde var ama dün donanım vs RS bilgisi yoktu :D  Donanımı eklemişler, üşenenler için anahtar farklılıklar burada kalsın.

Bu arada 1.5 Turbo Mart-Nisan gibi satışa hazır olacak.

civic2.jpg

civic1.jpg

Yanıtlama zamanı:

Civic lpg'li bașta cazip gibi gözüküyor. Sonra bu parayı verip alışveriş merkezinde açık otoparkta yer ararken insanin siniri bozulur.

Yanıtlama zamanı:

Geçen gün hondaya gidip baktım biraz yine aynı dandiklik var arabada sağlımlık hissi yok şekil yapmışlar ama olmamış sırf spor araç niyetine yapılıyor bu hondalar sanırım aile arabası olamaz oturma pozisyonu yine çok düşük

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.