Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 201610 yıl comment_348712 Chiron, Dünyanın en güçlü, en hızlı, en lüks ve en seçkin üretime sahip süper spor otomobili. Canavarın kaputunun altında 8.0 litre W16 (4 turbo) motor mevcut. Yukarda dile getirdiğim gibi 1500 beygir 1600 Nm tork üretiyor. Karbon fiber, monokok ve yeniden dizayn edilmiş adaptif şasiye sahip.Yeni titanium egzoz sistemi mevcut. Bu torka dayanabilen 7 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman mevcut (DSG). 0’dan 100’e 2.5 sn’den daha kısa sürede çıkıyor. Chiron sadece 500 adet üretilecek. Bu yılın sonbaharında piyasada olacak ve fiyatı sadece 2.400.000 €. Şimdiden üretimin 3’te 1’i satılmış bile. Haberin tamamı: http://anasayfa.focusclubtr.com/yeni-bugatti-chiron-2016/ Tüm Fotoğrafları: http://anasayfa.focusclubtr.com/galeri-2016-bugatti-chiron/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201610 yıl comment_348730 Bugatti neden güzel yapamıyor bu işi? Hayır teknik kısımlarına lafım yok ama görüntü olmuş mu hiç.. Hele o kokpitteki musluklar resmen facia benim gözümde, o kadar param olsa almam o derece Gırgır bir yanada gerçekten kötü be Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201610 yıl comment_348732 Teyp ya da cd-dvd çalar yok mu, bana mı öyle geldi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201610 yıl comment_348736 Disardan ne kadar guzelse icerden o kadar kotu bir tasarim olmus. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201610 yıl comment_348767 Kırmızıya boya, logoyu kaldır bildiğin Alfa Romeo. 1500 beygir devasa olmuş, amaç Veyronları "eskiterek" Chiron ile gösteriş meraklısı araplara hitap ettiği kesin. Böylece piyasada bisürü Veyron bulabiliriz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201610 yıl comment_348804 Araç için yorum yok ama arka planda ki evi çok beğendim, Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201610 yıl comment_348816 Ben beğendim hem dışını hem içini. Hele direksiyondaki LC butonu acaip olmuş. Adama neyin içinde olduğunu hatırlatıyor. Sadece anahtarı çok da beğenmedim. Ciddiyim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201610 yıl Yazar comment_348819 Ana anahtar deri kaplı olan 380 km/h ile sınırlı ve keyless go var Diğeri allah ne verdiyse modu için Hız anahtarı için sürücü koltuğunun solunda yuva var, orada saklıyorsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201610 yıl comment_348830 Çıkış noktası neydi? Dünyanın en güçlü ve pahalı arabasının, yani Veyron'un daha iyisini yapmak. Buyurun size Chiron...Mühendislik yetenekleri ile fizik kanunlarının kapışmasının doğal bir sonucu. Tıpkı bir güç ve performans bombasına Bugatti'nin 30'lardaki prestijini vurgulayacak tasarım aksanları ile işlevsellikten ödün vermeden estetik bir elbise giydirmedeki doğallık gibi. Kimsenin beğenisinin sorgulanmadığı bir boyut bu. Üreticinin kişisel görüşlerimizi umursadığını da düşünmüyorum, insan yaratıcılık, bilgi ve emeğinin doruğundaysanız kimin ne dediğinin pek önemi kalmaz. Neyse ki şu fani dünyada gösterişe meraklı yeterince zengin var. Sadece ön panjurdaki üç boyutlu emaye Bugatti yazısı 1000 Avro kadar. 16 silindir ve 8 L kapasiteli motor 3800dd altında iki, üstünde dört turbo tarafından besleniyor. Devir aralığının %70'inde 1600 Nm torka sahip olmak nasıl bir güç duygusu ise... Bu arada motorun emme manifolftundan tam güçte dakikada 60.000L hava emiliyor. Patlamanın hararetini dindirmek için 37 L su dolaşıyor sistemde. Yanan karışımı boşaltmak için de hafif olsun diye titanyumdan yapılmış her biri ayrı katalizörlü (herbirinde bir futbol sahası büyüklüğünde temizleme alanı var) altı egzoz var, yok yanlış yazmadım, arkadan bakıp birkaç kere de saysanız dört tane görmeniz normal ikisi yere bakıyor, yanlarda. Bu güç patlamasını terbiye etmek için de yine titanyumdan yapılmış sekiz pistonlu kaliperli 42 cm'lik karbon frenler görev alıyor. 432 km/h hızı aşması öngörülen 2 Tonluk bir canavarı durdurmak pek kolay olmasa gerek. Yani kısacası bu öyle bir boyut ki, yutkunup izlemek dışında pek yapacak bir şey yok... Mart 2, 201610 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201610 yıl comment_348878 Adamlar yapmış vallahi diyecek bir şey yok. Bakalım unlim500'de kimlerle kapışacak Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın