Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2017 Makyajlı Kuga Tanıtıldı. 1.5 Dizel Otomatik Geliyor. (Genel Başlık)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
47 dakika önce, H. Cenk yazdı:

Boşver tüketimi :) para dediğin elinin kiri..  powershift nasıl. Kararsızlık sezinliyor musun ? Yük altında nasıl ? 

Powershiften gayet memnunum. Vites geçişleri gerçekten başarılı, konforuna diyecek yok. Kararsızlık sezinlemedim. Benim gördüğüm tek sıkıntısı yokuşlarda da devri çok düşük tutuyor, dolayısıyla yokuşta hızlanmak istediğinizde yavaş olabiliyor. Bazen manuel vites düşürüyorum bu durumlarda. O zaman kendine geliyor. Bu arada manuel çalıştırınca bir süre manuel gidiyor, henüz el ile otomatik moda geri döndürmeyi keşfedemedim. Bilen varsa söylesin ( aslında eve gidince kitapçığa bakayım diyorum hep unutuyorum ?)

• Yanıt 486
  • Görüntüleme 118,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Dün fiyat toplantısı vardı, biz ajans konkuruna girmeden önce biraz konuşma şansımız oldu. 4x2 Pws Tdci için kafamdaki rakamı sordular. Söyledim... az be!! dediler; olması gereken bu o da tavan.  Basi

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Kuga aslında "bize de çıktı!" ... ama kıllığına getirmiyoruz. (ciddiyim)   @Yakup Çağatay 'ın belirttiği gibi araçları (Sanayi Bakanlığı talimatları gereği) 2017 MY yapmak için Ocak ayı

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Bu kıyaslamaları yaparken önceki araçlarımıza göre yapınca bence yanlış olur.segmantine göre yapmak daha doğru olur diye düşünüyorum

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Şimdi, Osman Türkol yazdı:

Bu kıyaslamaları yaparken önceki araçlarımıza göre yapınca bence yanlış olur.segmantine göre yapmak daha doğru olur diye düşünüyorum

Abi fanteziye bile izin vermiyorsun :P 

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Yakup Çağatay yazdı:

Abi fanteziye bile izin vermiyorsun :P 

Banada hep soruyorlar önceki aracına göre yakıtı nasıl diyorlar bende bu farklı diyorum ama yakıtı donanıma göre bence iyi diyorum

ama önceki focus lpg ye göre çok :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
Banada hep soruyorlar önceki aracına göre yakıtı nasıl diyorlar bende bu farklı diyorum ama yakıtı donanıma göre bence iyi diyorum
ama önceki focus lpg ye göre çok :kıhkıh:

O motür küçük koca kamyona. Yokuşta çekmez bayılır bence. Gel fındıkla takas edelim. Kedi maşallah kedi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Doğan Kurban yazdı:

O motür küçük koca kamyona. Yokuşta çekmez bayılır bence. Gel fındıkla takas edelim. Kedi maşallah kedi emoji23.pngemoji23.pngemoji23.pngemoji23.png

Ben denedim iyi çekiyo hele bugün Gedizden gelirken hep rampa 5 kişi ne çekiyo bir bilsen yaşamak lazım

Osman Türkol tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ben de tatilde İzmir ve Tokat a gittim..

Cmax a göre daha güçlü... rampalarda daha atak...

Yanıtlama zamanı:

Kuga kamyonla köyceğiz de bulunan yuvarlak çayın çıktığı yere çıktım ve indim yol asfalt olmadığı halde gayet çok güzel ve güclü bir şekilde oldu.Denizli Uşak arasında güz radarsız bir yol var orada 180 ni 3000 devirde gördüm banamısın demedi daha çok şey varda sonra yazarım

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Osman Türkol yazdı:

Kuga kamyonla köyceğiz de bulunan yuvarlak çayın çıktığı yere çıktım ve indim yol asfalt olmadığı halde gayet çok güzel ve güclü bir şekilde oldu.Denizli Uşak arasında güz radarsız bir yol var orada 180 ni 3000 devirde gördüm banamısın demedi daha çok şey varda sonra yazarım

Ne rahattir şimdi o otomatik. Tek ayak, atesle gitsin :D sen demiştin " yillardan beri boşa manuel kullanmişiz " diye istanbul trafiginde bende öyle düşünüyorum artik.. üst segmentte otomatik !

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Heybetini gizle yiğidim, duruşun QQ ları korkutuyor:rocks:

ford-kuga581-1286721302188817887.jpg

Yanıtlama zamanı:
Heybetini gizle yiğidim, duruşun QQ ları korkutuyor:rocks:
ford-kuga581-1286721302188817887.jpg.cbcaf84f3828a83b8edf2593eef6d473.jpg

Tanımak istiyorum seni yiğidim ??
Yanıtlama zamanı:
11 dakika önce, Serdar yaman yazdı:

Tanımak istiyorum seni yiğidim ??

@Gürkan Çakıroğlu abi tatlı ısmarlayacakmış :D istye geldiğinde sanada ikram edelim :) 

Yanıtlama zamanı:
 [mention=6927]Gürkan Çakıroğlu[/mention] abi tatlı ısmarlayacakmış [emoji3] istye geldiğinde sanada ikram edelim [emoji4] 

Boludan çıktım yola derbiye geliyorum :) gürkan abey yok gitti
Yanıtlama zamanı:
7 saat önce, Zafer Akbs yazdı:

@Gürkan Çakıroğlu abi tatlı ısmarlayacakmış :D istye geldiğinde sanada ikram edelim :) 

7 saat önce, Serdar yaman yazdı:

Boludan çıktım yola derbiye geliyorum :) gürkan abey yok gitti

Uslu durun yokluğumda :)

Yanıtlama zamanı:
‎25‎.‎08‎.‎2017 - 17:52 tarihinde, Murat Ka. yazdı:

Powershiften gayet memnunum. Vites geçişleri gerçekten başarılı, konforuna diyecek yok. Kararsızlık sezinlemedim. Benim gördüğüm tek sıkıntısı yokuşlarda da devri çok düşük tutuyor, dolayısıyla yokuşta hızlanmak istediğinizde yavaş olabiliyor. Bazen manuel vites düşürüyorum bu durumlarda. O zaman kendine geliyor. Bu arada manuel çalıştırınca bir süre manuel gidiyor, henüz el ile otomatik moda geri döndürmeyi keşfedemedim. Bilen varsa söylesin ( aslında eve gidince kitapçığa bakayım diyorum hep unutuyorum ?)

Abi PS. de F1 durumu şöyle.

S konumunda F1'i kullanırken D ye çektiğinde hemen oto.ya geçiyor.

Ama D konumunda F1'i kullanırken şanzıman sürücüye belirli bir süre tanıyorki vites değiştircekmi diye. Sonrasında kendisi oto.ya geçiyor.:sofeer:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.