Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2017 47 dakika önce, H. Cenk yazdı: Boşver tüketimi para dediğin elinin kiri.. powershift nasıl. Kararsızlık sezinliyor musun ? Yük altında nasıl ? Powershiften gayet memnunum. Vites geçişleri gerçekten başarılı, konforuna diyecek yok. Kararsızlık sezinlemedim. Benim gördüğüm tek sıkıntısı yokuşlarda da devri çok düşük tutuyor, dolayısıyla yokuşta hızlanmak istediğinizde yavaş olabiliyor. Bazen manuel vites düşürüyorum bu durumlarda. O zaman kendine geliyor. Bu arada manuel çalıştırınca bir süre manuel gidiyor, henüz el ile otomatik moda geri döndürmeyi keşfedemedim. Bilen varsa söylesin ( aslında eve gidince kitapçığa bakayım diyorum hep unutuyorum ?) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2017 Bu kıyaslamaları yaparken önceki araçlarımıza göre yapınca bence yanlış olur.segmantine göre yapmak daha doğru olur diye düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2017 Şimdi, Osman Türkol yazdı: Bu kıyaslamaları yaparken önceki araçlarımıza göre yapınca bence yanlış olur.segmantine göre yapmak daha doğru olur diye düşünüyorum Abi fanteziye bile izin vermiyorsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2017 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Abi fanteziye bile izin vermiyorsun Banada hep soruyorlar önceki aracına göre yakıtı nasıl diyorlar bende bu farklı diyorum ama yakıtı donanıma göre bence iyi diyorum ama önceki focus lpg ye göre çok 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2017 Banada hep soruyorlar önceki aracına göre yakıtı nasıl diyorlar bende bu farklı diyorum ama yakıtı donanıma göre bence iyi diyorum ama önceki focus lpg ye göre çok O motür küçük koca kamyona. Yokuşta çekmez bayılır bence. Gel fındıkla takas edelim. Kedi maşallah kedi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2017 (düzenlendi) Bir saat önce, Doğan Kurban yazdı: O motür küçük koca kamyona. Yokuşta çekmez bayılır bence. Gel fındıkla takas edelim. Kedi maşallah kedi Ben denedim iyi çekiyo hele bugün Gedizden gelirken hep rampa 5 kişi ne çekiyo bir bilsen yaşamak lazım Ağustos 31, 2017 Osman Türkol tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhittin Özdemir Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Ben de tatilde İzmir ve Tokat a gittim.. Cmax a göre daha güçlü... rampalarda daha atak... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2017 Kuga kamyonla köyceğiz de bulunan yuvarlak çayın çıktığı yere çıktım ve indim yol asfalt olmadığı halde gayet çok güzel ve güclü bir şekilde oldu.Denizli Uşak arasında güz radarsız bir yol var orada 180 ni 3000 devirde gördüm banamısın demedi daha çok şey varda sonra yazarım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2017 2 saat önce, Osman Türkol yazdı: Kuga kamyonla köyceğiz de bulunan yuvarlak çayın çıktığı yere çıktım ve indim yol asfalt olmadığı halde gayet çok güzel ve güclü bir şekilde oldu.Denizli Uşak arasında güz radarsız bir yol var orada 180 ni 3000 devirde gördüm banamısın demedi daha çok şey varda sonra yazarım Ne rahattir şimdi o otomatik. Tek ayak, atesle gitsin sen demiştin " yillardan beri boşa manuel kullanmişiz " diye istanbul trafiginde bende öyle düşünüyorum artik.. üst segmentte otomatik ! 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2017 Heybetini gizle yiğidim, duruşun QQ ları korkutuyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2017 Heybetini gizle yiğidim, duruşun QQ ları korkutuyor:rocks:Tanımak istiyorum seni yiğidim ?? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2017 11 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Tanımak istiyorum seni yiğidim ?? @Gürkan Çakıroğlu abi tatlı ısmarlayacakmış istye geldiğinde sanada ikram edelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2017 [mention=6927]Gürkan Çakıroğlu[/mention] abi tatlı ısmarlayacakmış [emoji3] istye geldiğinde sanada ikram edelim [emoji4] Boludan çıktım yola derbiye geliyorum gürkan abey yok gitti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2017 7 saat önce, Zafer Akbs yazdı: @Gürkan Çakıroğlu abi tatlı ısmarlayacakmış istye geldiğinde sanada ikram edelim 7 saat önce, Serdar yaman yazdı: Boludan çıktım yola derbiye geliyorum gürkan abey yok gitti Uslu durun yokluğumda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2017 25.08.2017 - 17:52 tarihinde, Murat Ka. yazdı: Powershiften gayet memnunum. Vites geçişleri gerçekten başarılı, konforuna diyecek yok. Kararsızlık sezinlemedim. Benim gördüğüm tek sıkıntısı yokuşlarda da devri çok düşük tutuyor, dolayısıyla yokuşta hızlanmak istediğinizde yavaş olabiliyor. Bazen manuel vites düşürüyorum bu durumlarda. O zaman kendine geliyor. Bu arada manuel çalıştırınca bir süre manuel gidiyor, henüz el ile otomatik moda geri döndürmeyi keşfedemedim. Bilen varsa söylesin ( aslında eve gidince kitapçığa bakayım diyorum hep unutuyorum ?) Abi PS. de F1 durumu şöyle. S konumunda F1'i kullanırken D ye çektiğinde hemen oto.ya geçiyor. Ama D konumunda F1'i kullanırken şanzıman sürücüye belirli bir süre tanıyorki vites değiştircekmi diye. Sonrasında kendisi oto.ya geçiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap