Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 20178 yıl comment_436004 47 dakika önce, H. Cenk yazdı: Boşver tüketimi para dediğin elinin kiri.. powershift nasıl. Kararsızlık sezinliyor musun ? Yük altında nasıl ? Powershiften gayet memnunum. Vites geçişleri gerçekten başarılı, konforuna diyecek yok. Kararsızlık sezinlemedim. Benim gördüğüm tek sıkıntısı yokuşlarda da devri çok düşük tutuyor, dolayısıyla yokuşta hızlanmak istediğinizde yavaş olabiliyor. Bazen manuel vites düşürüyorum bu durumlarda. O zaman kendine geliyor. Bu arada manuel çalıştırınca bir süre manuel gidiyor, henüz el ile otomatik moda geri döndürmeyi keşfedemedim. Bilen varsa söylesin ( aslında eve gidince kitapçığa bakayım diyorum hep unutuyorum ?) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 20178 yıl comment_436788 Bu kıyaslamaları yaparken önceki araçlarımıza göre yapınca bence yanlış olur.segmantine göre yapmak daha doğru olur diye düşünüyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 20178 yıl Yazar comment_436789 Şimdi, Osman Türkol yazdı: Bu kıyaslamaları yaparken önceki araçlarımıza göre yapınca bence yanlış olur.segmantine göre yapmak daha doğru olur diye düşünüyorum Abi fanteziye bile izin vermiyorsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 20178 yıl comment_436790 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Abi fanteziye bile izin vermiyorsun Banada hep soruyorlar önceki aracına göre yakıtı nasıl diyorlar bende bu farklı diyorum ama yakıtı donanıma göre bence iyi diyorum ama önceki focus lpg ye göre çok Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 20178 yıl comment_436792 Banada hep soruyorlar önceki aracına göre yakıtı nasıl diyorlar bende bu farklı diyorum ama yakıtı donanıma göre bence iyi diyorum ama önceki focus lpg ye göre çok O motür küçük koca kamyona. Yokuşta çekmez bayılır bence. Gel fındıkla takas edelim. Kedi maşallah kedi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 20178 yıl comment_436794 Bir saat önce, Doğan Kurban yazdı: O motür küçük koca kamyona. Yokuşta çekmez bayılır bence. Gel fındıkla takas edelim. Kedi maşallah kedi Ben denedim iyi çekiyo hele bugün Gedizden gelirken hep rampa 5 kişi ne çekiyo bir bilsen yaşamak lazım Ağustos 31, 20178 yıl Osman Türkol tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 20178 yıl comment_437144 Ben de tatilde İzmir ve Tokat a gittim.. Cmax a göre daha güçlü... rampalarda daha atak... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 20178 yıl comment_438214 Kuga kamyonla köyceğiz de bulunan yuvarlak çayın çıktığı yere çıktım ve indim yol asfalt olmadığı halde gayet çok güzel ve güclü bir şekilde oldu.Denizli Uşak arasında güz radarsız bir yol var orada 180 ni 3000 devirde gördüm banamısın demedi daha çok şey varda sonra yazarım Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 20178 yıl comment_438225 2 saat önce, Osman Türkol yazdı: Kuga kamyonla köyceğiz de bulunan yuvarlak çayın çıktığı yere çıktım ve indim yol asfalt olmadığı halde gayet çok güzel ve güclü bir şekilde oldu.Denizli Uşak arasında güz radarsız bir yol var orada 180 ni 3000 devirde gördüm banamısın demedi daha çok şey varda sonra yazarım Ne rahattir şimdi o otomatik. Tek ayak, atesle gitsin sen demiştin " yillardan beri boşa manuel kullanmişiz " diye istanbul trafiginde bende öyle düşünüyorum artik.. üst segmentte otomatik ! Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 20178 yıl comment_444074 Heybetini gizle yiğidim, duruşun QQ ları korkutuyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 20178 yıl comment_444076 Heybetini gizle yiğidim, duruşun QQ ları korkutuyor:rocks:Tanımak istiyorum seni yiğidim ?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 20178 yıl comment_444079 11 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Tanımak istiyorum seni yiğidim ?? @Gürkan Çakıroğlu abi tatlı ısmarlayacakmış istye geldiğinde sanada ikram edelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 20178 yıl comment_444085 [mention=6927]Gürkan Çakıroğlu[/mention] abi tatlı ısmarlayacakmış [emoji3] istye geldiğinde sanada ikram edelim [emoji4] Boludan çıktım yola derbiye geliyorum gürkan abey yok gitti Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 20178 yıl comment_444110 7 saat önce, Zafer Akbs yazdı: @Gürkan Çakıroğlu abi tatlı ısmarlayacakmış istye geldiğinde sanada ikram edelim 7 saat önce, Serdar yaman yazdı: Boludan çıktım yola derbiye geliyorum gürkan abey yok gitti Uslu durun yokluğumda Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 20178 yıl comment_444167 25.08.2017 - 17:52 tarihinde, Murat Ka. yazdı: Powershiften gayet memnunum. Vites geçişleri gerçekten başarılı, konforuna diyecek yok. Kararsızlık sezinlemedim. Benim gördüğüm tek sıkıntısı yokuşlarda da devri çok düşük tutuyor, dolayısıyla yokuşta hızlanmak istediğinizde yavaş olabiliyor. Bazen manuel vites düşürüyorum bu durumlarda. O zaman kendine geliyor. Bu arada manuel çalıştırınca bir süre manuel gidiyor, henüz el ile otomatik moda geri döndürmeyi keşfedemedim. Bilen varsa söylesin ( aslında eve gidince kitapçığa bakayım diyorum hep unutuyorum ?) Abi PS. de F1 durumu şöyle. S konumunda F1'i kullanırken D ye çektiğinde hemen oto.ya geçiyor. Ama D konumunda F1'i kullanırken şanzıman sürücüye belirli bir süre tanıyorki vites değiştircekmi diye. Sonrasında kendisi oto.ya geçiyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın