Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 20169 yıl Yazar comment_396349 Titanyum olan; navi, zenon, sunroof 145 bin yapsa; tekno paket zenondan ayrı olsa, konfor gereksiz zati :hmm:Neticede iyi para. Aynen öyle, ben böyle olur diye tahmin ediyorum. Nav a gerek yok malum sync 3 var Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 20169 yıl comment_396352 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Aynen öyle, ben böyle olur diye tahmin ediyorum. Nav a gerek yok malum sync 3 var Navsız olmaz diyorum, sync 3, harita ile daha güzel Bir de, kugada nasıl olacak bilemiyorum ama; geri görüş kamerası ve bazı modellerde sony hoparlör sistemi navi ile birlikte geliyor sadece. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 20169 yıl Yazar comment_396353 2 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Navsız olmaz diyorum, sync 3, harita ile daha güzel Bir de, kugada nasıl olacak bilemiyorum ama; geri görüş kamerası ve bazı modellerde sony hoparlör sistemi navi ile birlikte geliyor sadece. Abi o konuda akıllanmışlardır, st-line focus gibi. Ben fiyat hesaplarken kamerayı, parçalı deriyi ve 18'' inç'i de koydum. F/O yerinde olsam parçalı deriyi iptal ederim. Titanium'u üst vergi dilimine katmam opsiyon alanlar düşünsün derdim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 20169 yıl comment_396355 Parçalı deri şık ama bence de opsiyon olabilir. 18" de opsiyon olsun (hatta hiç olmasın, 19" opsiyon olsun). Avrupada standart 17" zati. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 20169 yıl Yazar comment_396356 3 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Parçalı deri şık ama bence de opsiyon olabilir. 18" de opsiyon olsun (hatta hiç olmasın, 19" opsiyon olsun). Avrupada standart 17" zati. Sanıyorum o konuda dilek faslını geçtik Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 20169 yıl comment_396363 Malum 18" jantla almam ben o arabayı, çirkin yahu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 20169 yıl Yazar comment_396368 58 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Malum 18" jantla almam ben o arabayı, çirkin yahu ? Değiş tokuş edecek çıkar illlaam Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 20169 yıl comment_396769 Böyle yatak odamız yok ki, camdan arabamız gözüksün .. Bu arada cumartesi servise uğradım, kugayı sordum. Nisan - Mayıs gibi dediler Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 20169 yıl comment_396771 Şimdi, Murat Kavuk yazdı: kugayı sordum. Nisan - Mayıs gibi dediler Ocak imalatı (2017) kuZu'lar Şubat sonu - Mart başı burada olur... Nisan'a kalmaz. ... haaa! Nisan'da Lansman, Basın tanıtımı vs. yaparlar ... o ayrı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 20169 yıl comment_396772 Şimdi, Kaan Yagizer yazdı: Ocak imalatı (2017) kuZu'lar Şubat sonu - Mart başı burada olur... Nisan'a kalmaz. ... haaa! Nisan'da Lansman, Basın tanıtımı vs. yaparlar ... o ayrı. "Bkz Bin defa söylediğimiz gibi" diye yazarsın diye korkmadım değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 20169 yıl comment_396773 Şimdi, Kaan Yagizer yazdı: Ocak imalatı (2017) kuZu'lar Şubat sonu - Mart başı burada olur... Nisan'a kalmaz. ... haaa! Nisan'da Lansman, Basın tanıtımı vs. yaparlar ... o ayrı. Şuan eser miktarda da olsa, sağda solda yeni Kuga görme ihtimalimiz var mı? Sanki -töbe estafurullah bana görünmedilerse- geçen hafta köprüde bir tane gördüm gibime geldi, bir hışımla geldi geçti hey hey heeeyyy Öyle yani merak etmeyin iyiyim, biraz şirazem kaymış sadece, havalardan sanırım Harbiden şuan az da olsa piyasada dolanan Otosan aracı olabilir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 20169 yıl comment_396774 Şimdi, Mert Yürüyen yazdı: Harbiden şuan az da olsa piyasada dolanan Otosan aracı olabilir mi? ...Sancaktepe'de (bildiğim kadarı ile) bir - iki tane var ama onlardan birisine köprü yolunda rast gelme ihtimali epey düşük. Sıfır değil, ama gerçekten düşük ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 20169 yıl comment_396780 Şimdi, Kaan Yagizer yazdı: ...Sancaktepe'de (bildiğim kadarı ile) bir - iki tane var ama onlardan birisine köprü yolunda rast gelme ihtimali epey düşük. Sıfır değil, ama gerçekten düşük ... alla allaaa... o zaman yine bana göründüler demek ki Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 20169 yıl comment_396781 alla allaaa... o zaman yine bana göründüler demek ki Hayal görmüş olabilirmisin Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın