Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2017 Makyajlı Kuga Tanıtıldı. 1.5 Dizel Otomatik Geliyor. (Genel Başlık)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Şuan 1.5 EB PwS 182'lik test aracı var bende... Ben çok beğendim yahu ^_^

Şanzıman kuru PWS olmasına rağmen, ATM'deki gibi hoplama zıplama yapmıyor, sanırım kavramada bir modifiye mevcut. Sanki DSG gibi, bayağı iyi geldi. Bunda turbonun olması da etki etmiştir, hızlı hissettirmesi açısından. 

O nalet İstanbul trafiğinde 10,2 ortalamayla geziyorum, ATM focus'tan çok da farklı değil aslında...

• Yanıt 486
  • Görüntüleme 118,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Dün fiyat toplantısı vardı, biz ajans konkuruna girmeden önce biraz konuşma şansımız oldu. 4x2 Pws Tdci için kafamdaki rakamı sordular. Söyledim... az be!! dediler; olması gereken bu o da tavan.  Basi

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Kuga aslında "bize de çıktı!" ... ama kıllığına getirmiyoruz. (ciddiyim)   @Yakup Çağatay 'ın belirttiği gibi araçları (Sanayi Bakanlığı talimatları gereği) 2017 MY yapmak için Ocak ayı

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı:

O nalet İstanbul trafiğinde 10,2 ortalamayla geziyorum, ATM focus'tan çok da farklı değil aslında...

...benden iyisin. O kuzu ile genelde 10,5 yapıyorum, altına inemiyorum. 

(bkn.yeni nesil becerikli çıktı.)

Yanıtlama zamanı:
14 dakika önce, Kaan Yagizer yazdı:

...benden iyisin. O kuzu ile genelde 10,5 yapıyorum, altına inemiyorum. 

(bkn.yeni nesil becerikli çıktı.)

vallahi o kadar pis bir trafikte geldim ki...! sizin oradan çıktım 1 saat 20 dakika da geldim ofise :blink: dükkandan çıkarken sıfırladım ekranı, bakalım teslim ederken değerlerim ne olacak...

cam tavan iyiymiş, turbo motoru da beğendim vallahi... 

Hemen "araç oluşturucuya" girdik tabi, kaçınılmaz :aman:

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Mert Yürüyen yazdı:

sizin oradan çıktım 1 saat 20 dakika da geldim ofise :blink:

E mesai bitmiş arabadan inmeden geri dönseydin.

Yanıtlama zamanı:
12 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı:

Şanzıman kuru PWS olmasına rağmen, ATM'deki gibi hoplama zıplama yapmıyor, sanırım kavramada bir modifiye mevcut. Sanki DSG gibi, bayağı iyi geldi. Bunda turbonun olması da etki etmiştir, hızlı hissettirmesi açısından. 

powershift değil o. babadan kalma 10 yıllık tork konvertörlü klasik otomatik. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
21 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı:

Abi tam otomatik o :D PowerShift nereden geliyor vallahi şaşırıyorum :s 

Yanıtlama zamanı:
19 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Abi tam otomatik o :D PowerShift nereden geliyor vallahi şaşırıyorum :s 

yemin ederim @Kaan Yagizer'in yalancısıyım, o dedi, powershift dedi, tork konvertörü yok dedi, cenk ile yakup bilmez dedi, dedi de dedi :smiley2k:

Aracın kendini öne atmasından tork konvertörlü olduğunu şeyettirmiştim ama ne biliyim...

Neyse bu çok iyi oldu, oha çok iyi ya o zaman, bana hemen sarın oradan bir tork konvertörlü şanzımanlı ford, ne olduğu mühim değil. Ben gayet beğendim şanzımanı ne sarsıntı vaaar ne gecikme,aslanlar gibi

Yanıtlama zamanı:

... elemanın suçu yok. Yüklenmeyin Mert'ime...

Zabah kuZu için PS'mi o dedi? ...ben de "Hee!" didiydim.

Doğal olarak o da muhabbete "PS" diye devam etti.

Yanıtlama zamanı:

Şimdi, Mert Yürüyen yazdı:

yemin ederim @Kaan Yagizer'in yalancısıyım, o dedi, powershift dedi, tork konvertörü yok dedi, cenk ile yakup bilmez dedi, dedi de dedi :smiley2k:

Aracın kendini öne atmasından tork konvertörlü olduğunu şeyettirmiştim ama ne biliyim...

Neyse bu çok iyi oldu, oha çok iyi ya o zaman, bana hemen sarın oradan bir tork konvertörlü şanzımanlı ford, ne olduğu mühim değil. Ben gayet beğendim şanzımanı ne sarsıntı vaaar ne gecikme,aslanlar gibi

O zaman mondeoya bak aynı şanzıman ama çok daha atak ve konforlu hissettiriyor. Hafif arazide kullanmayacaksan mondeoyu tercih et derim. Fiyatları da yakın kuga yerine mondiş . 

Ayrıca bu powershift mi 6F35 mi çok tartıştık. Hatta bir arkadaş vardı. Sanki anti otosan dı, kötülemek için ne çok şey yazmıştı.. 

Yanıtlama zamanı:
15 dakika önce, Kaan Yagizer yazdı:

"Hee!" didiydim.

Abi buradaki Hee nin anlamı la al şu arabayı hade git başımdan artık mıydı?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
22 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı:

1.0 Otomatik ise bunun hafifletişmiş hali. Daha az güçlülere taktıkları model. 

http://www.focusclubtr.com/topic/10468-makyajlı-ford-focus-mca-teknik-detayları-2014-2015/

Yanıtlama zamanı:
27 dakika önce, Doğan Kurban yazdı:

Abi buradaki Hee nin anlamı la al şu arabayı hade git başımdan artık mıydı?

yok canım, ne alakası var :)

via GIPHY

Yanıtlama zamanı:
1 hour ago, Mert Yürüyen said:

O bu degil de ne cekmissin sanzimandan sen boyle. Adam ac gibi ne olsa alirim bu sanzimandan dedi ya...

Yanıtlama zamanı:
16 dakika önce, Servet Ö. yazdı:

O bu degil de ne cekmissin sanzimandan sen boyle. Adam ac gibi ne olsa alirim bu sanzimandan dedi ya...

çok çekmedim abi aslında ama, " ha çektik ha çekicez, elimizde mi kucağımızda mı kalacak acaba?" stresi yedi bitirdi beni, yalan değil :wacko:

Hak verirsin, hem atm hem powerSHIT olunca insanın gözü ister istemez dışarıda oluyor hep :yemek:

Yanıtlama zamanı:

Valla Mert Beye hak vermemek elde degil. Nedeni ise sanzumana 6-7 kere guncelleme temizlik vs yapilan, 2 kere kavrama degistirilen hatta belki 3. Kavrama degisimi olma ihtimali olan bir PS kullanicisi olarak bende bu Kuga yi merak ediyorum. Eger bir gün vaktiniz olursa sizden ricam Atatürk havalimani trafigine girmeniz. Nedeni ise benim arac 8 ila 10 lt yakarken o trafikte 13 leri görüyor artikm Ha mesafe derseniz toplamda benim eve 6 km. Ama son 1 kmsi yaklasik 30 ila 45 dakka sürüyor. Onun icin Kuga nin yakacagini merak ediyorum.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.