Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Hayırlı olsun @Mert Yürüyen 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Kavlak Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 araba gayet güzel heybetli duruyor fakat benim anlamadığım neden sedan da cam tavan yok ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 2 dakika önce, Muhammed Kavlak said: araba gayet güzel heybetli duruyor fakat benim anlamadığım neden sedan da cam tavan yok ?? Ford dünyasına hoşgeldiniz... bu ve bunun gibi bir sürü soru bizi bu dünyada sarıp sarmalayacak 7 dakika önce, Kaan Yagizer said: ... Direksiyondaki "Niş" ürünleri seven bi eleman ... belli. https://en.wikipedia.org/wiki/Niche_market Adam maldan anlıyor, maşallah 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Kavlak Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 maalesef ford bu konuda rakiplerine göre çok geride kalıyor az biraz hyundai e baksalar adamlar sırf donanımlarıyla araba satıyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Arka stop harici herşeyiyle mükemmel gerçekten... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 5 dakika önce, Serdar yaman said: Arka stop harici herşeyiyle mükemmel gerçekten... demode kaldı bu noktalı stop işi.. keşke düz led olsaymış dimi. neyse alırken bunu düşünürüm ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 6 dakika önce, Serdar yaman said: Arka stop harici herşeyiyle mükemmel gerçekten... Harbiden o ne öyle bu çağda, modifiyeli Şahin gibi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 demode kaldı bu noktalı stop işi.. keşke düz led olsaymış dimi. neyse alırken bunu düşünürüm ben Geriden gelmeyi sever Ford [emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Zaten jantlar da bir önceki dekattan kalma Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Ne gömdünüz arabayı ha. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Bende aldım aynindan.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hilmi Solak Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Arabanın rengi,heybeti,duruşu, mükemmel.. D sınıfı olarak tasarımı en iyisi bence.. Tüm ford modellerinde olduğu gibi küçük eksiklikler var.. Ne bileyim 10 yıl önceki titanium jantı var.. Bir önceki kasa selective janti gibi bir jant veya lansman jantı çok daha güzel olurdu..sunroof yerine cam tavan sanki daha iyi olurdu.. Farlar efsane ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Bende aldım aynindan. Şaka yaptiiiiim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Nural Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Stop lambası mevcut olan daha iyi gibi geldi. Söylenecek başka söze gerek yok. Taş gibi araba, hayırlı olsun sahibine. Sedan benim için daha mantıklıydı. Sw mondeo emanet durmuyor, ülkemizde Sw oranı artması gerekli bence. Eğlence ekranını internet bağlantısı kuran var mı? Ruslarda gördüm, Apple'ın ekran gibi menüleri olan mevcut multimedia dönüştürülmesi kolay mı? Video oynatır mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 1 dakika önce, Mustafa Nural said: Eğlence ekranını internet bağlantısı kuran var mı? Ruslarda gördüm, Apple'ın ekran gibi menüleri olan mevcut multimedia dönüştürülmesi kolay mı? Video oynatır mı Resmi olarak yok. Video aslında oynatma kabiliyetine sahip ama kimi yasalar sebebiyle kısıtlanmış.Hatta kitapçıkta bu konu hakkında bilgi mevcut. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap