Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford Mondeo Station Wagon - 2015 Türkiye

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Araç büyük görünümlüydü şimdi tamamen uzun görünmüş, ihtiyaca göre alınası kullanılası araç, bana Sedan ın bagaj bile artıyor,

Edit, :):)):

• Yanıt 46
  • Görüntüleme 15,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bu sefer kırmızı, açılabilir cam tavanlı ve 18 jantlı.   Satılmış ama heveslenmeyin     Araba çok kirli, kusura bakmayın...  Kiri belli ediyor mu görmek için yoksa böyle kalma

• İç mekanda geniş açılı çekimlerde aracın güzelliği pek ortaya çıkmıyor. O yüzden liftback ile karşılaştırmalı ekleme yaptım aşağıda. Salt bagaj

• ben çok beğendim yahu... ama fotoları incelerken bu ön ızgara dizaynına fiesta dan o kadar çok alışmışız ki ve her ford da sağolsun aynı dizayn olduğundan artık "bögh" gelmiş yani...  focus=

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
18 dakika önce, Bekir B. said:

Araç büyük görünümlüydü şimdi tamamen uzun görünmüş, ihtiyaca göre alınası kullanılası araç, bana Seda'nın bagaj bile artıyor,

Vayy Bekir abi ne iş, Seda kim? :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Hiç sevemedim sw araçları :P

Yanıtlama zamanı:
4 saat önce, Mert Yürüyen said:

ben çok beğendim yahu...

ama fotoları incelerken bu ön ızgara dizaynına fiesta dan o kadar çok alışmışız ki ve her ford da sağolsun aynı dizayn olduğundan artık "bögh" gelmiş yani... 

focus=tombul fiesta

mondeo=obez fiesta

cmax=güreşçi fiesta

C-Max = Güreşçi Fiesta :)

Hahahahahahahhahahah

Çok güldüm Mert

En azından hareket var :) Sportif

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
9 dakika önce, Mertcan Çelik said:

Motor seçeneğine sinir oldum. Koy 1.5 dizeli. 730'un 2.0 olduğu devirde milletin garipseyecek hali yok.

Bu arada 1.6 ecoboost mu 1.5 ecoboost mu?

5 5, iyi dedin. :D 

Yanıtlama zamanı:
19 saat önce, Soner Perk said:

genel kullanıcı kitlesine bakarsan ince stepneyi anlatamazsın. Büyük çoğunluk derki, Ford masraftan kaçmış, uyduruk stepne koymuş, bilmezki sebebini, yararını.

Bir - iki sene önce olsaydı bu yüzde yüz doğru olurdu, ama son zamanlarda halkım ayılmaya başladı, kırsalın bir kısmı dışında ince stepnenin gerekliliği önemli ölçüde kavrandı diye düşünüyorum. Artık kullanıcı hemen itiraz etmiyor. Bayilerin bunu anlatması da hiç zor değil. Premiumların çoğu ince stepne ile geliyor, ağrılık azalıyor, maliyet düşüyor, hacim artıyor. Bence burada Otosan artık kraldan çok kralcı davranıyor. 

Yanıtlama zamanı:

SW güzel ama hem Mondeo hem SW olunca, ikinci elde ülkemiz koşullarında hepten mi zayıf kalır diye düşünemeden edemiyor insan...

Yanıtlama zamanı:

Sedanı ok gibi duruyor mükemmel estetik tek saçmalığı bence sedan arabaya neden arka silecek koymuşlar. Sw pek beğenmedim gurbetçi ve daha kırsal bölgede yaşayanlar için ideal olabilir.Şehir içinde gereksiz diye düşünüyorum.

Yanıtlama zamanı:
32 dakika önce, Kutay Gülvendik said:

tek saçmalığı bence sedan arabaya neden arka silecek koymuşlar. 

Sedan'ın arka camında silecek yok... HB'dir o. 

Yanıtlama zamanı:
44 dakika önce, Kutay Gülvendik said:

Sedanı ok gibi duruyor mükemmel estetik tek saçmalığı bence sedan arabaya neden arka silecek koymuşlar. Sw pek beğenmedim gurbetçi ve daha kırsal bölgede yaşayanlar için ideal olabilir.Şehir içinde gereksiz diye düşünüyorum.

Kutay SW sevenlerin kalbini kırıyorsun ama :)

Cipciler nereye gidecek o zaman?

• 5 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu sefer kırmızı, açılabilir cam tavanlı ve 18 jantlı.

Satılmış ama heveslenmeyin :P:nazar: 

Araba çok kirli, kusura bakmayın... 

Kiri belli ediyor mu görmek için yoksa böyle kalmaz :)

DSC01295.JPG

DSC01294.JPG

DSC01290.JPGDSC01291.JPGDSC01277.JPGDSC01286.JPGDSC01287.JPGDSC01288.JPGDSC01280.JPGDSC01284.JPGDSC01275.JPGDSC01278.JPGDSC01279.JPGDSC01274.JPG

Yanıtlama zamanı:

Alan kişiyi saygıyla selamlıyorum,zevkli kişiymiş :nazar:

Yanıtlama zamanı:

süper tercih... ne kadar keyifli görünüyor. kocaman bir cam tavan, otobüs gibi bi araba... uzun yolda ne büyük keyif verir. Farlar efsane zaten.

yalnız o direksiyondaki kim? Noel baba haziranda piyasaya mı düşmüş? Ak sakallı, geyiklerin üzerinde birisi var gibi sanki :smiley2k:

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Mert Yürüyen said:

yalnız o direksiyondaki kim? Noel baba haziranda piyasaya mı düşmüş? Ak sakallı, geyiklerin üzerinde birisi var gibi sanki :smiley2k:

... Direksiyondaki "Niş" ürünleri seven bi eleman ... belli.

https://en.wikipedia.org/wiki/Niche_market 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.