Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201510 yıl comment_337400 Araç büyük görünümlüydü şimdi tamamen uzun görünmüş, ihtiyaca göre alınası kullanılası araç, bana Sedan ın bagaj bile artıyor, Edit, :)): Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201510 yıl comment_337403 18 dakika önce, Bekir B. said: Araç büyük görünümlüydü şimdi tamamen uzun görünmüş, ihtiyaca göre alınası kullanılası araç, bana Seda'nın bagaj bile artıyor, Vayy Bekir abi ne iş, Seda kim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201510 yıl comment_337419 4 saat önce, Mert Yürüyen said: ben çok beğendim yahu... ama fotoları incelerken bu ön ızgara dizaynına fiesta dan o kadar çok alışmışız ki ve her ford da sağolsun aynı dizayn olduğundan artık "bögh" gelmiş yani... focus=tombul fiesta mondeo=obez fiesta cmax=güreşçi fiesta C-Max = Güreşçi Fiesta Hahahahahahahhahahah Çok güldüm Mert En azından hareket var Sportif Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201510 yıl comment_337426 Motor seçeneğine sinir oldum. Koy 1.5 dizeli. 730'un 2.0 olduğu devirde milletin garipseyecek hali yok. Bu arada 1.6 ecoboost mu 1.5 ecoboost mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201510 yıl Yazar comment_337429 9 dakika önce, Mertcan Çelik said: Motor seçeneğine sinir oldum. Koy 1.5 dizeli. 730'un 2.0 olduğu devirde milletin garipseyecek hali yok. Bu arada 1.6 ecoboost mu 1.5 ecoboost mu? 5 5, iyi dedin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201510 yıl comment_337458 19 saat önce, Soner Perk said: genel kullanıcı kitlesine bakarsan ince stepneyi anlatamazsın. Büyük çoğunluk derki, Ford masraftan kaçmış, uyduruk stepne koymuş, bilmezki sebebini, yararını. Bir - iki sene önce olsaydı bu yüzde yüz doğru olurdu, ama son zamanlarda halkım ayılmaya başladı, kırsalın bir kısmı dışında ince stepnenin gerekliliği önemli ölçüde kavrandı diye düşünüyorum. Artık kullanıcı hemen itiraz etmiyor. Bayilerin bunu anlatması da hiç zor değil. Premiumların çoğu ince stepne ile geliyor, ağrılık azalıyor, maliyet düşüyor, hacim artıyor. Bence burada Otosan artık kraldan çok kralcı davranıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201510 yıl comment_337544 SW güzel ama hem Mondeo hem SW olunca, ikinci elde ülkemiz koşullarında hepten mi zayıf kalır diye düşünemeden edemiyor insan... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201510 yıl comment_337549 Sedanı ok gibi duruyor mükemmel estetik tek saçmalığı bence sedan arabaya neden arka silecek koymuşlar. Sw pek beğenmedim gurbetçi ve daha kırsal bölgede yaşayanlar için ideal olabilir.Şehir içinde gereksiz diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201510 yıl comment_337554 32 dakika önce, Kutay Gülvendik said: tek saçmalığı bence sedan arabaya neden arka silecek koymuşlar. Sedan'ın arka camında silecek yok... HB'dir o. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201510 yıl comment_337557 44 dakika önce, Kutay Gülvendik said: Sedanı ok gibi duruyor mükemmel estetik tek saçmalığı bence sedan arabaya neden arka silecek koymuşlar. Sw pek beğenmedim gurbetçi ve daha kırsal bölgede yaşayanlar için ideal olabilir.Şehir içinde gereksiz diye düşünüyorum. Kutay SW sevenlerin kalbini kırıyorsun ama Cipciler nereye gidecek o zaman? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201610 yıl Yazar comment_367780 Bu sefer kırmızı, açılabilir cam tavanlı ve 18 jantlı. Satılmış ama heveslenmeyin Araba çok kirli, kusura bakmayın... Kiri belli ediyor mu görmek için yoksa böyle kalmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201610 yıl comment_367784 Alan kişiyi saygıyla selamlıyorum,zevkli kişiymiş Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201610 yıl comment_367787 süper tercih... ne kadar keyifli görünüyor. kocaman bir cam tavan, otobüs gibi bi araba... uzun yolda ne büyük keyif verir. Farlar efsane zaten. yalnız o direksiyondaki kim? Noel baba haziranda piyasaya mı düşmüş? Ak sakallı, geyiklerin üzerinde birisi var gibi sanki Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201610 yıl comment_367790 3 dakika önce, Mert Yürüyen said: yalnız o direksiyondaki kim? Noel baba haziranda piyasaya mı düşmüş? Ak sakallı, geyiklerin üzerinde birisi var gibi sanki ... Direksiyondaki "Niş" ürünleri seven bi eleman ... belli. https://en.wikipedia.org/wiki/Niche_market Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın