Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 Araç büyük görünümlüydü şimdi tamamen uzun görünmüş, ihtiyaca göre alınası kullanılası araç, bana Sedan ın bagaj bile artıyor, Edit, :)): Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 18 dakika önce, Bekir B. said: Araç büyük görünümlüydü şimdi tamamen uzun görünmüş, ihtiyaca göre alınası kullanılası araç, bana Seda'nın bagaj bile artıyor, Vayy Bekir abi ne iş, Seda kim? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yet Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 Hiç sevemedim sw araçları Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 4 saat önce, Mert Yürüyen said: ben çok beğendim yahu... ama fotoları incelerken bu ön ızgara dizaynına fiesta dan o kadar çok alışmışız ki ve her ford da sağolsun aynı dizayn olduğundan artık "bögh" gelmiş yani... focus=tombul fiesta mondeo=obez fiesta cmax=güreşçi fiesta C-Max = Güreşçi Fiesta Hahahahahahahhahahah Çok güldüm Mert En azından hareket var Sportif 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 Motor seçeneğine sinir oldum. Koy 1.5 dizeli. 730'un 2.0 olduğu devirde milletin garipseyecek hali yok. Bu arada 1.6 ecoboost mu 1.5 ecoboost mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 9 dakika önce, Mertcan Çelik said: Motor seçeneğine sinir oldum. Koy 1.5 dizeli. 730'un 2.0 olduğu devirde milletin garipseyecek hali yok. Bu arada 1.6 ecoboost mu 1.5 ecoboost mu? 5 5, iyi dedin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 19 saat önce, Soner Perk said: genel kullanıcı kitlesine bakarsan ince stepneyi anlatamazsın. Büyük çoğunluk derki, Ford masraftan kaçmış, uyduruk stepne koymuş, bilmezki sebebini, yararını. Bir - iki sene önce olsaydı bu yüzde yüz doğru olurdu, ama son zamanlarda halkım ayılmaya başladı, kırsalın bir kısmı dışında ince stepnenin gerekliliği önemli ölçüde kavrandı diye düşünüyorum. Artık kullanıcı hemen itiraz etmiyor. Bayilerin bunu anlatması da hiç zor değil. Premiumların çoğu ince stepne ile geliyor, ağrılık azalıyor, maliyet düşüyor, hacim artıyor. Bence burada Otosan artık kraldan çok kralcı davranıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saygın O. Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 SW güzel ama hem Mondeo hem SW olunca, ikinci elde ülkemiz koşullarında hepten mi zayıf kalır diye düşünemeden edemiyor insan... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutay Gülvendik Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 Sedanı ok gibi duruyor mükemmel estetik tek saçmalığı bence sedan arabaya neden arka silecek koymuşlar. Sw pek beğenmedim gurbetçi ve daha kırsal bölgede yaşayanlar için ideal olabilir.Şehir içinde gereksiz diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 32 dakika önce, Kutay Gülvendik said: tek saçmalığı bence sedan arabaya neden arka silecek koymuşlar. Sedan'ın arka camında silecek yok... HB'dir o. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 44 dakika önce, Kutay Gülvendik said: Sedanı ok gibi duruyor mükemmel estetik tek saçmalığı bence sedan arabaya neden arka silecek koymuşlar. Sw pek beğenmedim gurbetçi ve daha kırsal bölgede yaşayanlar için ideal olabilir.Şehir içinde gereksiz diye düşünüyorum. Kutay SW sevenlerin kalbini kırıyorsun ama Cipciler nereye gidecek o zaman? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Bu sefer kırmızı, açılabilir cam tavanlı ve 18 jantlı. Satılmış ama heveslenmeyin Araba çok kirli, kusura bakmayın... Kiri belli ediyor mu görmek için yoksa böyle kalmaz 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Alan kişiyi saygıyla selamlıyorum,zevkli kişiymiş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MertY. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 süper tercih... ne kadar keyifli görünüyor. kocaman bir cam tavan, otobüs gibi bi araba... uzun yolda ne büyük keyif verir. Farlar efsane zaten. yalnız o direksiyondaki kim? Noel baba haziranda piyasaya mı düşmüş? Ak sakallı, geyiklerin üzerinde birisi var gibi sanki 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 3 dakika önce, Mert Yürüyen said: yalnız o direksiyondaki kim? Noel baba haziranda piyasaya mı düşmüş? Ak sakallı, geyiklerin üzerinde birisi var gibi sanki ... Direksiyondaki "Niş" ürünleri seven bi eleman ... belli. https://en.wikipedia.org/wiki/Niche_market 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap