Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

otomatik kapı kitleme

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Özer Aksu said:

Fordun sitesinde nasıl yapılır anlatılmış incelemenizi tavsiye ederim. Bizim araçlarda destekliyor mu bilmiyorum

http://owner.ford.com/how-tos/vehicle-features/locks-and-security/auto-locks.html

verdiğiniz linkte araç model yılı ve modeli seçiyorum ama ekran boş geliyor, herhangi bir bilgiye ulaşamadım.

5 dakika önce, Doğan Kurban said:

Ozan kar da var. Zaten başımıza bu icadı o çıkardı. emoji23.pngemoji23.pngemoji23.pngemoji23.png

o zaman umarım @Ozan Kar yardımcı olabilir :)

• Yanıt 45
  • Görüntüleme 7,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ...aman da aman... mis gibi yanık ECU kokusu geliyor.  (bkn.başkalarının felaketini nakte çevirmenin dayanılmaz hafifliği) 

• sen yanmasan, ben yanmasam, biz yanmasak ...  

• adam çarpışma anında sync ile 112 ye çağrı gönderiyor da... kapıların kilitlerin mi deactive edemiyor. kızıyorum böyle şeylere

Yanıtlama zamanı:
30 dakika önce, Özer Aksu said:

Fordun sitesinde nasıl yapılır anlatılmış incelemenizi tavsiye ederim. Bizim araçlarda destekliyor mu bilmiyorum

http://owner.ford.com/how-tos/vehicle-features/locks-and-security/auto-locks.html

İlginç, eskiden focus 1'dekine benzer bir sistem anlatıyor. Kapıda kilit anahtarı olanlarda çalışabilir, makyajlılar denesin derim..

"Bu işlemi 30 saniye içinde bitirin. Aracı çalıştırın, kilit açma tuşuna 3 kes basın, arabayı stop ettirin, kilit açmaya 3 kez basın, arabayı çalıştırın, önce kilit açmaya, sonra kilitle tuşuna basın. Tek ses ise oto-kilit kapalı, çift ses duyar iseniz, oto-kilit aktif olacak.." (sistemi kapatmak için, aynı sistemi tekrar edip, sondaki aç-kilitle yerine kilitle-aç yapın)..

Murat Kavuk tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
16 dakika önce, Murat Kavuk said:

İlginç, eskiden focus 1'dekine benzer bir sistem anlatıyor. Kapıda kilit anahtarı olanlarda çalışabilir, makyajlılar denesin derim..

"Bu işlemi 30 saniye içinde bitirin. Aracı çalıştırın, kilit açma tuşuna 3 kes basın, arabayı stop ettirin, kilit açmaya 3 kez basın, arabayı çalıştırın, önce kilit açmaya, sonra kilitle tuşuna basın. Tek ses ise oto-kilit kapalı, çift ses duyar iseniz, oto-kilit aktif olacak.." (sistemi kapatmak için, aynı sistemi tekrar edip, sondaki aç-kilitle yerine kilitle-aç yapın)..

yarın deneyebilirim, keşke bu yöntem işe yarasa. bugün de denerdim ama otoparkta sağ ön kapıdan öptüler arabayı, düzeltmeye verdim yarın çıkacak.

Yanıtlama zamanı:

o yöntem F3te işe yaramıyor, ayar moduna giriyor ama ayarlama yapmıyor. Konu açmıştım.

@Kerem Bozdoğan MCAda hiç deneme yapmadım, deneriz ama sorumluluk kabul etmem. 

ekleme: daha önemlisi yılbaşında ankarada olmayacağım :) 

Yanıtlama zamanı:
o yöntem F3te işe yaramıyor, ayar moduna giriyor ama ayarlama yapmıyor. Konu açmıştım.

ekleme: daha önemlisi yılbaşında ankarada olmayacağım [emoji4] 

Sorumlulğu ben üstlenirdim de denk gelemiyoruz yılbaşında, sağlık olsun :) kablo bulabilirsem deneyeyim, aliexpressten alınan kablo okuma/yazma yapıyor mu yoksa yazma için kabloyu modifiye ermek gerekir mi?

Yanıtlama zamanı:

ekleme: daha önemlisi yılbaşında ankarada olmayacağım [emoji4] 

Sorumlulğu ben üstlenirdim de denk gelemiyoruz yılbaşında, sağlık olsun [emoji4] kablo bulabilirsem deneyeyim, aliexpressten alınan kablo okuma/yazma yapıyor mu yoksa yazma için kabloyu modifiye ermek gerekir mi?

Modifiyeden değilde çok dandik olmasından sorun çıkabiliyor. Modifiye olmadan tüm dtcleri silemezsiniz ama önemli değil.

Yanıtlama zamanı:

...aman da aman... mis gibi yanık ECU kokusu geliyor. :smiley2k:

(bkn.başkalarının felaketini nakte çevirmenin dayanılmaz hafifliği) 

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Kaan Yagizer said:

Kaan abi köşede bekleyip ellerini ovuşturan yaramaz çocuk modunda :)

Yanıtlama zamanı:
54 dakika önce, Kaan Yagizer said:

sen yanmasan, ben yanmasam, biz yanmasak ... :) 

Yanıtlama zamanı:
21 saat önce, Doğan Kurban said:

Hayır işin gülünç tarafı şu. Yahu f3 harici tüm arabalar hareket edince kapıyı otomatik kilitliyor. Sadece f3 kilitlemiyor.Makyajlı da sanırım kilitliyor. Sebep?

makyajlıda kilitlemiyor.

Yanıtlama zamanı:
18 dakika önce, Serkan erden said:

makyajlıda kilitlemiyor.

obd'den ayara müdahale edince de mi kilitlemiyor yani? yoksa sadece ayar kombinasyonunu mu denediniz?

obd müdahalesiyle de olmuyorsa yok yere yakmayayım ecuyu :)

Yanıtlama zamanı:

Telaşa mahal yok. akşam işten çıkarken bu işlemi deneyeceğim. Olursa gaza gelip durup buraya mesaj  da atabilirim :D:D:D

Yanıtlama zamanı:

Yahu koskoca ford muhendislerinden daha mi iyi biliyosunuz. Kapilari kapatmamayi uygun gordulerse hasmetmeaplari demek ki bi bildikleri var. Niye bozuyorsunuz. :D

Yanıtlama zamanı:
37 dakika önce, Cem Boneval said:

Yahu emniyet kemerini taktıktan sonra eliniz direksiyona gelirken kilit düğmesine basmak gerçekten bu kadar zor mu?

Cem bey haklısınız aslında zaten zamanla reflekse dönüyor elim gidiyor artık düğmeye ama otomatik kilitlemeyi de işte insan bi arıyor :) 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.