Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201510 yıl comment_335348 araba sürdükten sonra kapılar otomatik kitlenmiyor neden??cevabını bilen varsa Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201510 yıl comment_335349 Şimdi, kenan yılmaz said: araba sürdükten sonra kapılar otomatik kitlenmiyor neden??cevabını bilen varsa Ford öyle uygun gördüğü için. Merak etmeyin bu bir arıza değil.Fabrika çıkışı böyle. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201510 yıl comment_335371 Kaza anında kapıların açılmama ihtimalini risk olarak görüyor Ford. Konularını incelerseniz, bu özellik gizli, aktif etmek mümkün çeşitli yollar ile. Ama ben aktif etmedim, ford ile aynı düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201510 yıl comment_335373 4 dakika önce, Murat Kavuk said: Kaza anında kapıların açılmama ihtimalini risk olarak görüyor Ford. Konularını incelerseniz, bu özellik gizli, aktif etmek mümkün çeşitli yollar ile. Ama ben aktif etmedim, ford ile aynı düşünüyorum. Murat çok mu zordur bir yasılım, bir modül birşey koymak ve çarpışma sensörlerinden çarpışma bilgisi geldiğinde hava yastıklarının açılması gibi aynı anda merkezi kildin de açılması.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201510 yıl comment_335376 adam çarpışma anında sync ile 112 ye çağrı gönderiyor da... kapıların kilitlerin mi deactive edemiyor. kızıyorum böyle şeylere Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201510 yıl comment_335377 Hayır işin gülünç tarafı şu. Yahu f3 harici tüm arabalar hareket edince kapıyı otomatik kilitliyor. Sadece f3 kilitlemiyor.Makyajlı da sanırım kilitliyor. Sebep? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201510 yıl comment_335378 başka bir bahane olmalı ya neyse. Kaldı ki ben şimdi düğme ile kapatıyorum. Ne oldu? Bence bunlar davadan kaçıyor. Şimdi ben bunları dava etsem kilitleme kendi tercihi idi diyecek. Halbuki kaza anında kilitlerin açılma özelliğini koysa maazallah o da bir çalışmasa dava yemekten korkuyordurlar sanırım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201510 yıl comment_335381 42 dakika önce, H. Cenk said: Murat çok mu zordur bir yasılım, bir modül birşey koymak ve çarpışma sensörlerinden çarpışma bilgisi geldiğinde hava yastıklarının açılması gibi aynı anda merkezi kildin de açılması.. Ne bileyim, ford harici tüm markalarda otomatik kilit standart galiba. Dediğin gibi emniyet kemerini gerdir diyen sistem, kapı kilitlerine de kapalıysan aç diyebilir. Sadece yazılımlık iş gibi görünüyor. @Doğan Kurban Makyajlıları bilmiyorum, onlarda çalışıyor mu artık? Ama Cenk abi şikayetci olduğuna göre onlarda da yok.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201510 yıl comment_335383 Abi önlemin amacı zaten o modülün şunun buyun çalışmama olasılığı. Airbag'in açılmaması gibi. Tabi Ford'un bu konuda yaptığı resmi açıklama var mı? Bilemiyorum hep kulaktan dogma bilgi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201510 yıl comment_335385 makyajlıda da yok otomatik kilitleme. obd kablom olmadığı için aktif edilebiliyor mu ona da bakamıyorum. aktif edilebildiğinden emin olsam bunun için kablo alacağım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201510 yıl comment_335391 30 dakika önce, Kerem Bozdoğan said: makyajlıda da yok otomatik kilitleme. obd kablom olmadığı için aktif edilebiliyor mu ona da bakamıyorum. aktif edilebildiğinden emin olsam bunun için kablo alacağım. eminiz ediliyor, biz ettik en azından Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201510 yıl comment_335392 1 saat önce, Murat Kavuk said: Kaza anında kapıların açılmama ihtimalini risk olarak görüyor Ford. Konularını incelerseniz, bu özellik gizli, aktif etmek mümkün çeşitli yollar ile. Ama ben aktif etmedim, ford ile aynı düşünüyorum. Murat hiç merak etme, Türk milleti hemen çıkarır araçtan Kapı cam falan engellemez Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201510 yıl comment_335393 1 dakika önce, Mert Yürüyen said: eminiz ediliyor, biz ettik en azından ben de edeyim o zaman her seferinde manuel kilitlemek can sıkıcı. @Doğan Kurban abi sende obd kablo var mıydı? yılbaşı için Ankara'da olacağım, bana otomatik kilitlemeyi aktif etmek için yardımcı olabilir misin? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201510 yıl comment_335397 Fordun sitesinde nasıl yapılır anlatılmış incelemenizi tavsiye ederim. Bizim araçlarda destekliyor mu bilmiyorum http://owner.ford.com/how-tos/vehicle-features/locks-and-security/auto-locks.html Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201510 yıl comment_335398 eminiz ediliyor, biz ettik en azından ben de edeyim o zaman her seferinde manuel kilitlemek can sıkıcı. @Doğan Kurban abi sende obd kablo var mıydı? yılbaşı için Ankara'da olacağım, bana otomatik kilitlemeyi aktif etmek için yardımcı olabilir misin? Ozan kar da var. Zaten başımıza bu icadı o çıkardı. [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın