Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

• Yanıt 799
  • Görüntüleme 167,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ekrem Kayacan
    Ekrem Kayacan

Cok güzelsin be Focus :

• Çakal kelimesi az<..Kardeşim kısa vade nedir?1 ay,3 ay?1 yıl? Model Yılı? Nedir? Ayrıca Türkiye İnternet sitesinde bile 2012 den itibaren Touch yazarken sen niye bunu hiç söylemiyosun,MyTouch siste

• Focus 3 de Tek yönlü Park Işığı Uygulaması da mevcut arkadaşlar..Bu özelliğin tüm donanımlarda var olduğunu sanıyorum..İsterseniz hemen aracınızda deneyin...Park ışıkları,aracınızın kontağını kapattığ

Yanıtlama zamanı:

hani taranırsa pdf yapılabilir diye demiştim.. kataloğu elinde olan arkadaşlara zahmet olmazssa..

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar bu gün focusu gördüm. resimler çektim link aşağıda.

http://hotfile.com/dl/115053788/1108cc3/focus.rar.html

Teşekkürler paylaşım için ellerine sağlık. İzninle senin mesajına ekliyorum fotoları.

Yanıtlama zamanı:

İlk izlenimin nasıl, kullanılan malzeme kalitesi, aracın iç ve dış görünümünün verdiği hava nasıl canlı olarak.

Birde bu jantlar hiç hoşuma gitmedi güncel titanium jantları bundan daha şık duruyordu.

Yanıtlama zamanı:

hahahah titanium bu haaa... off offf..gerçekten milleti aptal sanıyorlar.. yazık yazık..4. sayfada gönderdiğim youtube videosundaki arabanın elektronik klimalısı.. çok yazık çookkk..bu arada arkadaşım fotografları paylaştığın için çok saol..

Yanıtlama zamanı:

Ne yazık arkadasım. Sony teyp yok sadece...

Memnun olmadigin aracı çok araştırıyorsun bakıyorum da

Hahaha olsun benden sana :lol:

Saygılar

evet ya harbiden sony teyp yok sadece ;) bu alttaki videonun sadece 14. saniyesine bakın.. sadece sony yok değil mi??:)

Yanıtlama zamanı:

Sony teyp dışında ekranların ikiside küçük ekran bari biri büyük olsaymış yav,onun dışında jantlar aracı basitleştirmiş umarım opsiyonları vardır bunlar dışında ben bi kusur görmedim araçta fiyatlar gelsin bide bakalım alınacak bir araç bence.

Yanıtlama zamanı:

evet ya harbiden sony teyp yok sadece ;) bu alttaki videonun sadece 14. saniyesine bakın.. sadece sony yok değil mi??:)

Sen o videoları görmeden diyecem de demiyorum :lol:

Eğer bu ortamda devamlı alayli eleştiri yapacaksanız uyarmam gerekir. . Saygılar

Yanıtlama zamanı:

İlk izlenimin nasıl, kullanılan malzeme kalitesi, aracın iç ve dış görünümünün verdiği hava nasıl canlı olarak.

Birde bu jantlar hiç hoşuma gitmedi güncel titanium jantları bundan daha şık duruyordu.

arkadaşlar şunu söyleyim aylarca resimlerde görüp duyduğum heyacanı orda yaşamadım.araç 1.6 TDI titanyumdu.

krom ızgarayı önden bakınca aradım. olsa daha güzel olurdu. birde dikaktimi çekti motor kaputu kapalı olmasına rağmen açıklık bırakılmış . garipsedim. onun dışında yandan ve arkadan güzel geldi gözüme içte ön konsol güzel teyp ben ce eskisinde ki gibi hoş görünmüyor. özellilke cmaxın içi ile kıyasladım C max on konsolundaki kromlar daha iyi görünüyor. arkaya oturdum boyum 1.78 ön koltuk dizimde idi. birde eskşi focusa oturdum. dizim değmiyordu. arka dar geldi bana. beni en çok hayal kırıklığına uğratan bagaj oldu. 270 lt. gördüm ve şaşırdım yanılmıyorsam eskisi 380 idi. bagaj derinliği azaltmışlar araçın boyunu uzatmak için. sedanı görelim birde

birde marşpiyeller plastik idi bana çok dandik göründü.

arkadaşlar adamar satışa başlamışlar. 15 mayısta teslim edeceklermiş. katalogdedim yokdediler. fiyatları aynı geçen hafta konuştuğumuz fiyatlar. fordun sitesinde hala yok.

eleştrilerimi adamlara söyledim özellikle fiyat. otosan nabız yoklamak için böyle bir şey yapıyor. s

Yanıtlama zamanı:

Ne yazık arkadasım. Sony teyp yok sadece...

Memnun olmadigin aracı çok araştırıyorsun bakıyorum da

Hahaha olsun benden sana :)

Saygılar

ben memnun dğilim demedim daha önce sadece eleştridim bazı konularda. o na da hakkım var. sony teybin gösterişini arasın.

birde adamların spot ışıklar altında fotoları çekip maontaşlayıp aylarca ağzımızn suyunu akıttıkları gibi olmuyor. sen de gidip görürsen anlarsın.

bu da ben den sana

saygılar.

Yanıtlama zamanı:

Diğer konuda #ROCKERROLLER arkadaşımız kullanılan malzeme ve işçilik kalitesinin güncel focus dan 3 gömlek daha üstün olduğunu söyledi. Ön ve arka kapı trimleride dahil hatta. Size nasıl geldi. Tabi oda aynı şekilde sony ve ekran küçüklüğünden şikayetçiydi.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.