Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1329 Kitapçık olarak gelmiş sanırım herkese. Mail olarak değil, elden gönderilmiş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1330 hani taranırsa pdf yapılabilir diye demiştim.. kataloğu elinde olan arkadaşlara zahmet olmazssa.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1331 Anladım. İmkanı olan yapabilecek arkadaşlar varsa iyi olur tabi pdf formatında. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1351 arkadaşlar bu gün focusu gördüm. resimler çektim link aşağıda. http://hotfile.com/dl/115053788/1108cc3/focus.rar.html Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1353 arkadaşlar bu gün focusu gördüm. resimler çektim link aşağıda. http://hotfile.com/dl/115053788/1108cc3/focus.rar.html Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1354 arkadaşlar bu gün focusu gördüm. resimler çektim link aşağıda. http://hotfile.com/dl/115053788/1108cc3/focus.rar.html Teşekkürler paylaşım için ellerine sağlık. İzninle senin mesajına ekliyorum fotoları. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1357 İlk izlenimin nasıl, kullanılan malzeme kalitesi, aracın iç ve dış görünümünün verdiği hava nasıl canlı olarak. Birde bu jantlar hiç hoşuma gitmedi güncel titanium jantları bundan daha şık duruyordu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1358 hahahah titanium bu haaa... off offf..gerçekten milleti aptal sanıyorlar.. yazık yazık..4. sayfada gönderdiğim youtube videosundaki arabanın elektronik klimalısı.. çok yazık çookkk..bu arada arkadaşım fotografları paylaştığın için çok saol.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1359 Ne yazık arkadasım. Sony teyp yok sadece... Memnun olmadigin aracı çok araştırıyorsun bakıyorum da Hahaha olsun benden sana Saygılar Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1360 Ne yazık arkadasım. Sony teyp yok sadece... Memnun olmadigin aracı çok araştırıyorsun bakıyorum da Hahaha olsun benden sana Saygılar evet ya harbiden sony teyp yok sadece bu alttaki videonun sadece 14. saniyesine bakın.. sadece sony yok değil mi?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1361 Sony teyp dışında ekranların ikiside küçük ekran bari biri büyük olsaymış yav,onun dışında jantlar aracı basitleştirmiş umarım opsiyonları vardır bunlar dışında ben bi kusur görmedim araçta fiyatlar gelsin bide bakalım alınacak bir araç bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1362 evet ya harbiden sony teyp yok sadece bu alttaki videonun sadece 14. saniyesine bakın.. sadece sony yok değil mi?? Sen o videoları görmeden diyecem de demiyorum Eğer bu ortamda devamlı alayli eleştiri yapacaksanız uyarmam gerekir. . Saygılar Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1453 İlk izlenimin nasıl, kullanılan malzeme kalitesi, aracın iç ve dış görünümünün verdiği hava nasıl canlı olarak. Birde bu jantlar hiç hoşuma gitmedi güncel titanium jantları bundan daha şık duruyordu. arkadaşlar şunu söyleyim aylarca resimlerde görüp duyduğum heyacanı orda yaşamadım.araç 1.6 TDI titanyumdu. krom ızgarayı önden bakınca aradım. olsa daha güzel olurdu. birde dikaktimi çekti motor kaputu kapalı olmasına rağmen açıklık bırakılmış . garipsedim. onun dışında yandan ve arkadan güzel geldi gözüme içte ön konsol güzel teyp ben ce eskisinde ki gibi hoş görünmüyor. özellilke cmaxın içi ile kıyasladım C max on konsolundaki kromlar daha iyi görünüyor. arkaya oturdum boyum 1.78 ön koltuk dizimde idi. birde eskşi focusa oturdum. dizim değmiyordu. arka dar geldi bana. beni en çok hayal kırıklığına uğratan bagaj oldu. 270 lt. gördüm ve şaşırdım yanılmıyorsam eskisi 380 idi. bagaj derinliği azaltmışlar araçın boyunu uzatmak için. sedanı görelim birde birde marşpiyeller plastik idi bana çok dandik göründü. arkadaşlar adamar satışa başlamışlar. 15 mayısta teslim edeceklermiş. katalogdedim yokdediler. fiyatları aynı geçen hafta konuştuğumuz fiyatlar. fordun sitesinde hala yok. eleştrilerimi adamlara söyledim özellikle fiyat. otosan nabız yoklamak için böyle bir şey yapıyor. s Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1455 Ne yazık arkadasım. Sony teyp yok sadece... Memnun olmadigin aracı çok araştırıyorsun bakıyorum da Hahaha olsun benden sana Saygılar ben memnun dğilim demedim daha önce sadece eleştridim bazı konularda. o na da hakkım var. sony teybin gösterişini arasın. birde adamların spot ışıklar altında fotoları çekip maontaşlayıp aylarca ağzımızn suyunu akıttıkları gibi olmuyor. sen de gidip görürsen anlarsın. bu da ben den sana saygılar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201115 yıl comment_1477 Diğer konuda #ROCKERROLLER arkadaşımız kullanılan malzeme ve işçilik kalitesinin güncel focus dan 3 gömlek daha üstün olduğunu söyledi. Ön ve arka kapı trimleride dahil hatta. Size nasıl geldi. Tabi oda aynı şekilde sony ve ekran küçüklüğünden şikayetçiydi. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın