Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 201115 yıl comment_1153 Broşüre göre otomatik start-stop 1.6 Lt. Ecoboost motor ile sunulmaktadır yazıyor. İbare aynen şöyle: Donanım Trend Style Titanium Otomatik Start-Stop*** - - S Broşürdeki donanım listesinin altında küçük yazıyla : *** 1.6 l EcoBoost motor ile sunulmaktadır. yazıyor. Tamam Bendeki f 2,5 sony nin de gerçekten saçma idi bazı kullanımları,kör noktayıda görmeyeyim peki,önemli diil,ama start-stopa takıldım...Bu konudaki takıntımı aşamıyorum,ah bir aşsam yarın Tur otodayım arabayı görmeden siparişi patlatıcam hemen.... Mühendisler buna layık görmüş Daha çok kalabalık şehirlerde dizel tercih edildiğinden bu sistem avantajdan dezavantaja dönüşebiliyor yapısı itibarıyla.. Belki de bu yüzden onlardan kestiler bunu Ne derseniz ? Kör nokta sistemine çok ihtiyaç duymanızın sebeplerini araştırdınız mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 201115 yıl comment_1157 Al bi Ecoboost bak keyfine.. 1500-4000 dd arası 240nm/tork oof offf Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 201115 yıl comment_1160 Al bi Ecoboost bak keyfine.. 1500-4000 dd arası 240nm/tork oof offf Aslında daha fazlası mevcut 5000 e kadar 240 nm 5500 e kadar %90 Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 201115 yıl comment_1162 Grafiğe baktım ama hep 240 nm vermiş ford sitesinde overboostla torkun 270nm'ye kadar çıktığını yazıyordu 1.6 182 beygirliğin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 201115 yıl comment_1164 Evet öyle zaten..Ama ani hızlanmalarda o durum sözkonusu....Yani asıl grafik budur.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 201115 yıl comment_1167 Mühendisler buna layık görmüş Daha çok kalabalık şehirlerde dizel tercih edildiğinden bu sistem avantajdan dezavantaja dönüşebiliyor yapısı itibarıyla.. Belki de bu yüzden onlardan kestiler bunu Ne derseniz ? Kör nokta sistemine çok ihtiyaç duymanızın sebeplerini araştırdınız mı ? Kör Nokta sistemine çok ihtiyaç falan duyduğum yok,benim anlatmaya çalıştığım şey başka...Kör nokta olmasa da olur demiştim yukarda zaten...BBaşka bir şeyden bahsediyorum...Neyse artık,bekleyip göreceğiz bu ek donanım paketlerini ve sonrasını... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 201115 yıl comment_1173 Bir düzeltme. Yakup; 1,6 TDCİ ile start-stop sisteminin bir uyumsuzluğu sözkonusu değil. Eğer öyle olsaydı S40'ta,C4'te ya da diğerlerinde kullanılmazdı. Bence yakın bir gelecekte gelir 1.6 TDCİ'ye start-stop. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 201115 yıl comment_1175 Bir düzeltme. Yakup; 1,6 TDCİ ile start-stop sisteminin bir uyumsuzluğu sözkonusu değil. Eğer öyle olsaydı S40'ta,C4'te ya da diğerlerinde kullanılmazdı. Bence yakın bir gelecekte gelir 1.6 TDCİ'ye start-stop. Bende öyle umuyorum ve bekliyorum.İngilterede,fransada,ispanyada,almanyada 1.6 TDCI manuel 6 viteste start-stop var zaten,mutlaka Türkiyeye de gelecektir,ama ne zaman...Sanırım ecoboost motoru ön plana çıkartmak için 6 ay kadar daha böyle gidecek donanım politikası otosanın.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 201115 yıl comment_1179 Abim uyumsuz demiyorum ki çok sıkı trafikde zararlıdır..Eğer manul kapama ve tuş ile kapama yok ise sonu çok kötü olur. Buarada s40 da bu sistemi kaldırdılar.. Saygılar Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 201115 yıl comment_1181 Abim uyumsuz demiyorum ki çok sıkı trafikde zararlıdır..Eğer manul kapama ve tuş ile kapama yok ise sonu çok kötü olur. Buarada s40 da bu sistemi kaldırdılar.. Saygılar Bu start-stop belirli bir süre sonra devreye girmiyor mu?Ne bileyim işte 30 saniye rölantide kalırsa falan gibi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 201115 yıl comment_1182 Soruyu anlamadım tam ? Frene basarak durursan motor durur ayağını kaldırırsan araç çalışır.. Bazı araçlarda atıyorum 30 sn de 7 kere bu olduysa sistem devre dışı kalır..Tuş'u da vardır basarsın tekrar açılır.. marka marka sistem değişebiliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 201115 yıl comment_1183 Bugün forddan, yeni focusun tanıtım broşürünü yollamışlar eve donanım listesi renkler vs bilgiler mevcut, jantları pek beğenmedim belki canlı görünce fikrim değişebilir Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 201115 yıl comment_1184 Soruyu anlamadım tam ? Frene basarak durursan motor durur ayağını kaldırırsan araç çalışır.. Bazı araçlarda atıyorum 30 sn de 7 kere bu olduysa sistem devre dışı kalır..Tuş'u da vardır basarsın tekrar açılır.. marka marka sistem değişebiliyor. Ben start-stopun çalışma şeklini bilmiyorum,yani araba belirli süre rölantide ve frende kalınca stop edip sonra trafik akmaya başlayınca gaza basınca mı çalışıyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 201115 yıl comment_1187 Ben start-stopun çalışma şeklini bilmiyorum,yani araba belirli süre rölantide ve frende kalınca stop edip sonra trafik akmaya başlayınca gaza basınca mı çalışıyor? Eee dediğim gibi işte.. Frene basıp araç durunca motor stop eder. ayağını frenden kaldırınca araç çalışır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 201115 yıl comment_1189 Bugün forddan, yeni focusun tanıtım broşürünü yollamışlar eve donanım listesi renkler vs bilgiler mevcut, jantları pek beğenmedim belki canlı görünce fikrim değişebilir Hani bana hani bana demişşşşş....ama yok işte teşekkürler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın