Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 2 dakika önce, Kaan Yagizer said: "Bu" denmez bi kere, biraz kibar ol! Zübeyde kod ismi ... A.K.A hesabı Nüfus'a kayıt "Begüm" şeklinde yapılmış ... biz Zübeyde demeyi sürdürüyoruz ; o ayrı. bilerek dedim yahu 444 fena olmamış, çağrı merkezine bağlamışsınız kuzuyu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 1 dakika önce, Hakan Saraylı said: Az buz değil ki Mustang'in ÖTV' parasına gırtlak dolu Mondeo alınıyordur herhalde ? yaklaşık olarak ... evet ... haklısın vallahi. (bkn.ama değer be abi) 1 dakika önce, Mert Yürüyen said: bilerek dedim yahu 444 fena olmamış, çağrı merkezine bağlamışsınız kuzuyu 666 istediydim, biri hızlı çıkıp kapmış... buna da şükür. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Bu etkinlik kaçtaydı be ya. Yarın 2 ile 4 arası ve iki çocuk ile birlikte boşum (başıma kaldılar ). Uğrayabilirim o ara.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Şimdi, Murat Kavuk said: Bu etkinlik kaçtaydı be ya. Yarın 2 ile 4 arası ve iki çocuk ile birlikte boşum (başıma kaldılar ). Uğrayabilirim o ara.. Sabahtan 18,00'a kadar ben "tükkandayım" etkinlik 13,00-15,00 arası ama forum tayfası kaçta gelir? kaçta gider? o kadarını bilmiyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Güzel, bitmeden kesin uğrarım ben.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 1'den önce gelip 3'ten sonra gideceğimiz kesin 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Dur mustang testine bende gelim o zaman nasılsa 4 kişi binebilir sanırım. Şaka şaka gelemiycem maalesef. Size iyi test sürüşleri olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 2 dakika önce, Doğan Kurban said: Dur mustang testine bende gelim o zaman nasılsa 4 kişi binebilir sanırım. Şaka şaka gelemiycem maalesef. Size iyi test sürüşleri olsun Yakup çekince videolarını izleriz ... nolcek ki? Bizim eleman zaten güzel çekim/kurgu yapıyor, seyrettiriyor kendini. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Mustang'ı düşününce bir şeyler oluyor Biraz lastiği yere iz bıraksın sonra çekelim bol bol inş Stang Şefi @Sabri Özer bilgi alıyorsun değil mi? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 geliyim mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 16 dakika önce, Yakup Çağatay said: Mustang'ı düşününce bir şeyler oluyor Biraz lastiği yere iz bıraksın sonra çekelim bol bol inş Stang Şefi @Sabri Özer bilgi alıyorsun değil mi? Yarın Begüm ile konuşur tarih felan tespit edersiniz işte ... aranızda anlaşın abicim, nedir yani? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Bana soruyorsan abi, bundan önce yalnız bırakmayan herkes imtiyazlı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 1 dakika önce, H. Cenk said: geliyim mi ? soru bana ise ... buyur,gel abisi başım üzerine. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 11 dakika önce, Yakup Çağatay said: Bana soruyorsan abi, bundan önce yalnız bırakmayan herkes imtiyazlı sonrasını -yenileri- ...et diosun yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 izin koparabilirsem 14:15 gibi oradayım. Birşey lazım mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap