Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 5 dakika önce, Hakan Saraylı said: Mustang'imiz yok ki ne bilelim biz, hoş gör artık Çakar için RS alacaksın abicim Hatta sen al ben kapına getiririm. İstanbul'dan al ama 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Şimdi, Yakup Çağatay said: Çakar için RS alacaksın abicim Hatta sen al ben kapına getiririm. İstanbul'dan al ama Hedef çiğbörekse rakibinim. Ben de Ankara dan götürürüm o zaman. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Şimdi, Doğan Kurban said: Hedef çiğbörekse rakibinim. Ben de Ankara dan götürürüm o zaman. Ankara arabası alınmazzzzzz 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Tamam bu iş, bedava özel şofürlük yapacak adam olursa o araba alınır arkadaş (bknz. maliyetleri düşürmek) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Şimdi, Hakan Saraylı said: Tamam bu iş, bedava özel şofürlük yapacak adam olursa o araba alınır arkadaş (bknz. maliyetleri düşürmek) Çiğbörekleri öncesinde gönderde abi aç karınla gelmeyelim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 38 dakika önce, Hakan Saraylı said: Tamam bu iş, bedava özel şofürlük yapacak adam olursa o araba alınır arkadaş (bknz. maliyetleri düşürmek) bedava mı? ben getireyim, benzini de benden be... üstüne bi depo da doldurup bırakırım... bunu düşün bi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Yerebakan Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2016 Cereyan yapıyor bu Mustang. [emoji3] 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2016 Maşallah de ... maşallah de ... nazar değecek kuZuya 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2016 hocam kapatın şunun üzerini... kuş s.ı.acak diye stres olduk burada yahu 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2016 6 dakika önce, Mert Yürüyen said: hocam kapatın şunun üzerini... kuş s.ı.acak diye stres olduk burada yahu Yemin ediyorum bu konu benim hiç aklıma gelmemişti 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2016 37 dakika önce, Yakup Çağatay said: Yemin ediyorum bu konu benim hiç aklıma gelmemişti Hahhahha cidden bi oto yikamaciya sormak lazim, boyle kus b.kuna bulanmis arabalar geliyor mu diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2016 ben hiç duymadım arkadaşın başına öyle birşey geldiğini, ama genelde park edince kapatır üstünü. en son eymirde 1-2 saat açık kalmıştır mesela. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2016 sizce nasıl durur? 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Özen Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2016 4 April 2016 - 17:17 tarihinde, Kaan Yagizer yazdı: sizce nasıl durur? Kaan abi frene basınca diyerek kötü bi espri yapmak istiyorum Ama sana yakışır abi. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2016 4 dakika önce, Süleyman Özen said: Ama sana yakışır abi. ...şeridi benim kafaya çekmeyecekler ki?!? kuZu'ya yakışır mı? ... (bkn.kötü espri konusunda ben de boş değilim) 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap