Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 20188 yıl comment_458616 ÇGHB! şaşırdım valla. Hoş pek işe yarar bir şey değil bence. Bugün bile isteye önümdekine çarparken karışmadı mesela. Şartları filan vardı tabi de hatırlamıyorum bile. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 20188 yıl Yazar comment_458617 14 dakika önce, Ozan Kar yazdı: ÇGHB! şaşırdım valla. Hoş pek işe yarar bir şey değil bence. Bugün bile isteye önümdekine çarparken karışmadı mesela. Şartları filan vardı tabi de hatırlamıyorum bile. Bu donanım zaten standart olmak zorunda gibi bi'şey (Ncap kastırıyor) abi Avrupa'da, Ford Türkiye şunu demiştir, üretimi kastırmayın zaten satamıyoruz hepsine koy gitsin. Git gide gelişiyor tabi sistem çalışma aralığı genişlemişti makyajla. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 20188 yıl comment_458619 8 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Bu donanım zaten standart olmak zorunda abi Avrupa'da, Ford Türkiye şunu demiştir, üretimi kastırmayın zaten satamıyoruz hepsine koy gitsin. Git gide gelişiyor tabi sistem çalışma aralığı genişlemişti makyajla. Sürpriz ön cam ısıtmada gelebilir. Ecat'te kamerali olanlar camlar hep ısıtmalı genelde @Cengizhan T sen nerelerdesin? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 20188 yıl Yazar comment_458621 9 dakika önce, Tuncay A. yazdı: Sürpriz ön cam ısıtmada gelebilir. Ecat'te kamerali olanlar camlar hep ısıtmalı genelde @Cengizhan T sen nerelerdesin? İngiliz birlikte Alman farklı veriyor Sürpriz olmayabilir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın