Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aracınızın Bu Haftaki Ortalama Yakıt Tüketimi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
17 dakika önce, Olcay Sert said:

o ne kadar güzel bi değer öyle ben 9.38 den aşağı göremedim uzun yok hariç. yol bilgisayarı 8.7 gösteriyordu :D

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kajda.fuelio şu program sayesinde tasarruf etmem gerektiğini anlaıdm

Atmosferik sizin arac galiba? Illaki fark olacaktir.

9-10 bandindada gidebiliyorum ben :) Hele bir bahar gelsin, yazlik lastik alayim takayim.

Hava muhalefeti ve lastiklerime guvenmeyisim nedeniyle gaza pek dokunmuyorum su siralar. Ani yuklenmeler yapmiyorum, tabiri caizse yedire yedire basiyorum. Frene basacagimi farkettigim yere gidene kadar gaza basmiyorum oncesinde yavasliyorum. Yani aslinda oyle aman aman ekonimi odakli kullanmiyorum ama yinede bir nebze dusurdu. Merak edip benim kullandigim devamli guzargahlarda 1 depo kasarak sehir icinde 740km yol gitmisligim var. Depoyu bitirmeden 550km yol giderim normalde. Kac litre aldigina bakmadim ama 160-170TL max aldigim yakit.

• Yanıt 138
  • Görüntüleme 24,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

0,0 ... bütün hafta İstanbul trafiğinde araç kullamışım, cebimden çıkan yakıt parası -sıfır- türkiş lira ... ya haftalık traş lostonu tüketimim bile daha fazla bea   not: şirket aracı kullanıyorum da

• tüketim 3.28i, performans 0.28i  nasıl ama 

• Cem Boneval
    Cem Boneval

1.6 EB uzun yol tüketimi Antalya - Niğde 8,2L/100km, Niğde - Antalya 8,0L/100 km. Bunları basınca bile ekonomik diye verdim. 140 km/h altına nadiren indim, dip gaz sollamalar bolcaydı, hemen

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

2015 Kuga 1,5 AWD

ortalama  9,8

Yanıtlama zamanı:

1.0 ecoboost focusumla havanın uzun zamandır karlı olması ve rolantide daha fazla çalıştırmam gerekmesi nedeniyle ilk defa 7 litreleri gördüm. Son ortalamam 7.2

Yanıtlama zamanı:

Yakıt ışığı yandığında 50tl lik yakıt alıp tüm verileri sıfırladım tamamı iskenderun içi ve çevre ilçeler ortalama tüketim 6  taptığım km 210 civarı kalan km 120

Yanıtlama zamanı:

Aracımızı çoğunlukla ev iş arası kullanıyoruz 15 km git 15 km gel klasik memur hayatı ay 15 dedi mi depoyu dolduruyoruz gittiğimiz yol ise şehir içi şehir dışı karışık ortalama hız 80 km başlarda 6.2 - 6.3 gibi seyrederken çeyrek kaldığında ortalama 6.8 e çıktığı oluyor.Sattığımız 2007 tdcı meganı arıyoruz aynı yolda 5.8 di ortalaması.

Yanıtlama zamanı:

Focus la megane arası konfor farkı mı dediniz acaba gürkan abi bak bu konuda yarama basmayın meganla vedalaşıp focusa geçeli 2 ay oldu hala yol sesi sarsıntılı çalışma lastik sesi kapılardan gelen hafif esintisi yoldaki küçük çukurları bile ciğerimde hissetmem ben bunlara alışmış değilim tamam meganem virajda biraz kıçını sallıyodu hatta istemeden yanladığı bile olmuştu 150 den sonra prenses otobüsler gibi oluyodu güvenliği kafa karıştırıyodu ama konforunu focusda pek bulamadım :)

Yanıtlama zamanı:
Focus la megane arası konfor farkı mı dediniz acaba gürkan abi bak bu konuda yarama basmayın meganla vedalaşıp focusa geçeli 2 ay oldu hala yol sesi sarsıntılı çalışma lastik sesi kapılardan gelen hafif esintisi yoldaki küçük çukurları bile ciğerimde hissetmem ben bunlara alışmış değilim tamam meganem virajda biraz kıçını sallıyodu hatta istemeden yanladığı bile olmuştu 150 den sonra prenses otobüsler gibi oluyodu güvenliği kafa karıştırıyodu ama konforunu focusda pek bulamadım [emoji4]

Bu classta bu paralara istenilen tüm özellikleri nasıl bulacaksınız ki? Öyle olsaydı sadece o araba satılırdı. Fiyat performansta pek kötü değil Focus. Tabi aman aman süper bir araba da değil.

Yanıtlama zamanı:

d80140d7f0d43da5bc23e1aef5ff2e81.jpg7e52a6036303113f6ba8e9e90881ffb8.jpg

-4 derece şehir içi

2.0 dizel otomatik mondeo ile

Yanıtlama zamanı:
On 19.01.2016 at 14:40, Fatih Mehmet USLU said:

1.0 ecoboost focusumla havanın uzun zamandır karlı olması ve rolantide daha fazla çalıştırmam gerekmesi nedeniyle ilk defa 7 litreleri gördüm. Son ortalamam 7.2

Sizinki yine iyiymiş ben dizel focusla bu hafta 8.1 lt deyim yarısı uzun yol performanslı kullanım yarısı şehir içi kar buz,tipi sıcaklık -13 lerde en fazla 3. Vitesi görebiliyorum iniş çıkış vs. hatta bugün karın buzun üstünde biraz döndüm boş arazide  8,5 litredeyim en son yarın biraz daha karda buzda döneyim diyorum 9lt.yi görürüm kesin :)  (araç focus 3 tdci)

Yanıtlama zamanı:
40 dakika önce, çağlar çetinkaya said:

Sizinki yine iyiymiş ben dizel focusla bu hafta 8.1 lt deyim yarısı uzun yol performanslı kullanım yarısı şehir içi kar buz,tipi sıcaklık -13 lerde en fazla 3. Vitesi görebiliyorum iniş çıkış vs. hatta bugün karın buzun üstünde biraz döndüm boş arazide  8,5 litredeyim en son yarın biraz daha karda buzda döneyim diyorum 9lt.yi görürüm kesin :)  (araç focus 3 tdci)

Dizel 1.6 focusla 8 litreleri ilk defa duydum. Soğuk havalarda dizelin tüketimi artıyor tabi galiba. Ben bu durumda çok şikayetlenmiyeyim.

Yanıtlama zamanı:

Dizel focus 3. 

2,5 KM EV-İŞ

2,5 KM İŞ-EV

2,5 KM EV-İŞ

2,5 KM İŞ-EV

Günlük genel kullanım bu şekilde. 

Uzunca ve dik bir yokuş çıkarak evden çıkıyorum. Eve dönerken yine uzunca ama daha uysal bir rampadan hareket edip eve geri geliyorum. 

Ortalama hız 17-20 km arası falan. 

Çok nadir 20 km kadar şehir dışı seyahat edip, tekrar geri dönüyorum. Sakin bir tempoda...

Şehir dışına hiç çıkmadan full şehir içi 7,6 ları falan görmüştüm. 

Şehir dışı git gel yapınca şu an 7 civarında. 

Yaptığım km 170 civarında...

Not: Bakım zamanı geldi. Bakımını yaptırsak daha az yakar galiba. 

Yanıtlama zamanı:

Yazdan kalma değerler ile 5,5-5,6 dolanıyordum ne güzel. Göstergeyi sök-tak yapınca sıfırlandı, gitti bizim değerler. 6.0 - 6.1 civarlarında şu anda :) 

Yanıtlama zamanı:
17 dakika önce, Murat Kavuk said:

Yazdan kalma değerler ile 5,5-5,6 dolanıyordum ne güzel. Göstergeyi sök-tak yapınca sıfırlandı, gitti bizim değerler. 6.0 - 6.1 civarlarında şu anda :) 

tek derdin bu olsun murat abi :angry:

Misafir
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.