Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

İsa G

Üye
  • Toplam İleti

    26
  • Katılım

  • Son ziyaret

İsa G Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Denizli
  • Arabam:
    13 Focus TDCI Trend X
  • Meslek:
    Bilgi işlem
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

548 profil görüntüleme

İsa G's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

13

Toplam Beğeni

  1. Merhabalar ; Yaklaşık 1 haftadır focus mk3 sedan aracımızda su problemiyle uğraşmaktayız. Aracın sağ arka ayak konulan paspas altı gözle görülür şekilde suyla dolunca fark edip diğer yerleri kontrol ettiğimizde sağ önde keçenin altındaki süngerin ıslak olduğunu ve bagajda da stepnenin suda yüzdüğünü gördük. Biraz araştırıp güvendiğimiz bir ustaya aracı 2 gün bıraktık. Sağ arkaya ve bagajın içine park sensörü için yapılan bir işlemden dolayı sağ arka çamurluktan bagaja oradan da sağ arka koltuğa suyun devam ettiğini tespit etmişler ve su alan yeri kapatmışlar.Buraya kadar normal zaten buna benzer şeyleri benzer konularda okumuştum.Gelelim asıl can sıkan kısmına.Sağ ön paspasın altındaki suyun ön konsoldan geldiğini ve bunu tespit etmek için ön konsolu sökmek gerektiğinden bahsetti ustamız.Çünkü ön tahliye yerlerinde sorun olmadığını gözlemlemiş.Aracı bugün aldık servisten henüz tam kurumadı ama hala takip ediyoruz ve ön taraf için ne yapacağımıza karar vermeye çalışıyoruz. Ön tarafla ilgili benzer sorunla karşılaşan varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
  2. Arkadaşlar merhaba bu soruna bende çözüm arıyorum aux girişi olmayan aracımda usb den aux a çeviricek bir aparat bulabilirmiyiz.Yapmak istediğim telefonumda spotify gibi uygulamalardan çaldığım müziği aracın ses sisteminden de dinleyebilmek.Yoksa telefonu usb den bağladığımızda iphone olarak görüp telefona yüklediğim müzikleri zaten görüyo.Benim yapmak istediğim online müzik dinlemek sürekli müzik indirip telefona usb ye atma ameleliğinden kurtulmak.Usb girişine takabileceğimiz diğer kısmı da aux olan bir apart var mı tavsiye edebileceğiniz ?
  3. Bu ürünü taktıran kullanan tecrübe eden var mı ürün hakkında kilitlenmesinden bahsedilmekte hiç yaşayan oldu mu bende aracıma taktırmayı düşünüyorum fiyat olarak en uygunu bu görünüyor markanın diğer modeli arasında büyük bir fark yok gibi varsa onuda duymak isterim bu ürün şu an 960 lira civarı yorumlarınızı beklerim sizce navigasyon düşünüyosak bu ürünü seçmelimiyiz ?
  4. Arkadaşın en büyük derdide o zaten arka sis i yakmakdan pek haz etmiyor servis orjinal sis farı kiti takamayız demiş elektirikçilere bakıcaz artık.
  5. Bu konu hakkında hiç mi fikri olan yok ?
  6. Arkadaşlar merhaba iş arkaşımın focus II HB trend aracına gündüz farı ve sis farı taktırmayı planlıyoruz fakat araçda fabrika çıkışı sis farı olmayıp sadece yeri olduğu için açıcak orjinal bir düğmesi yok haliyle ön konsola bir delik açıp buton taktırmakda pek mantıklı gelmiyor.gündüz farı parklara bağlayabilir fakat sis farını açmak için orjinal bir fikri olan var mı ? Ben direksiyonun sol kısmındaki far butonlarının sis farı tuşu da olanını alibabaexpres de görmüştüm ama bu ne kadar uyumlu olur iş görür tavsiyelerinizi bekliyoruz.
  7. Pek açıklayıcı olmamış o zaman Cem bey in cevabı olmasaydı .
  8. Dizellerin çoğunda var bu sorun... Benzinlide rastlamadım. Teşekkürler Cem bey detaylı açıklamanız için en kısa zamanda servise gidip göstericem. Yakup bey merhaba kolay yakıt sistemi sadece dizel yakıt veren pompaya depo kapağının uyumlu olması benim bildiğim kadarıyla biz depodan yakıt atmasından bahsediyorduk konuyla bunun ilgisini anlayamadım bilmediğimiz farklı bir durumu mu var da öyle söylediniz paylaşırsanız sevinirim.
  9. Bizim kullandığımız megane da dizel motora sahipti ve dizel araçların benzinli araçlara göre titreşimli çalıştığı bildiğimiz birşey benzinli bir araçdan dizel focusa geçip aa buda çok titriyomuş demiyorum burda bahsettiğim konu focusun diğer dizellere göre titreşimi bir tık daha fazla olması ki servise gidip sıfır focusun direksiyonuna oturup aynı titreşimi gördük ikinci el olupda 1 yıllık aracımız 2014 çıkışlı bu konuyla ilgili başlığı da bastan sona okudum bunu söyleyen tek ben değilim sanırım ayrıca servise gittiğimizde aldığımız cevap gibi oldu sizin cevabınız dizel mi araç normal her dizel titrer diyor onlarda sanki biz direksiyona oturduğumuzda ayağımızın altında titreşimi hissederek bunun diğer dizellerden biraz daha fazla bir titreşim oldugunu anlamıyormuşuz gibi. Ayrıca yakup bey olaylar ve sorunlar açıklamanız tamamen sizin düşünceniz benim aracım titriyosa bu benim için sorundur düzeltmek için gerekli ne varsa yaparım mazot atması da aynı şekilde hayatımı engellemesi gerekmez sorun adını alması için Ve teşekkürler yorumlarınız için servise gidip bu sorunla ilgili bir yaptırıma şahit olan var mı öğrenmekti amacım bakım zamanım geliyo o zaman illa ki baktırırz.Sizinle de paylaşırım.
  10. Semih gürkan beyin bahsettiği gibi pompacı ilk atımda bırakıyor doldurmayı fazladan doldurma söz konusu değil ve hala çözüme dayalı birşey de yakalamış değiliz bu focusun titreme gibi klasik sorunlarındansa titremeyi bi şekilde kabul ettik alıştık ama bu kabul edilir birşey değil. Gürkan abi yakıt konusunda da o kadar sakin kullanmayı henüz başarabilmiş değiliz denemek için bile olsada
  11. Aynı ürünlerden mi bahsediyoruz bilmiyorum fakat Semih için her ne kadar önemi olmasada bilgi paylaşımı açısından söylüyorum üstte resimleri olan aracıma bağlattıgım gündüz farının modülü üzerinde kendi sigortasıyla geliyor aracın sigortalarına dokunmuyosunuz.4 çıkışı var 2 si aküye enerji bağlantısı yapılıyor.Diğer iki kablonun biri anahtar parkları yaktıgınızda yanmasını istiyorsanız park farının arkasına bağlatıyosunuz diğer kablo da ışık şiddetini düşürüyor örneğin parkda ledler yansın kısa farlarımı yakınca da ışık şiddeti düşsün diyosanız diğer kabloyuda kısa farın arkasına bağlatıyosunuz.
  12. Focus la megane arası konfor farkı mı dediniz acaba gürkan abi bak bu konuda yarama basmayın meganla vedalaşıp focusa geçeli 2 ay oldu hala yol sesi sarsıntılı çalışma lastik sesi kapılardan gelen hafif esintisi yoldaki küçük çukurları bile ciğerimde hissetmem ben bunlara alışmış değilim tamam meganem virajda biraz kıçını sallıyodu hatta istemeden yanladığı bile olmuştu 150 den sonra prenses otobüsler gibi oluyodu güvenliği kafa karıştırıyodu ama konforunu focusda pek bulamadım
  13. Bu sorunu sadece ben mi kafaya taktım acaba hiç araştıran servise giden çözüm arayan olmadı mı Gürkan abi sen kabullenmiş sin burdan onu anlıyorum ayrıca sen bi depoyla 1000 km mi dedin biraz önce biz focusla fulleyince kalan km yi 770 anca görüyoruz ve en sakin sürüşle ortalama 80 km hız şehir içi şehir dışı karışık 800 km ye çıktı.
  14. Aracımızı çoğunlukla ev iş arası kullanıyoruz 15 km git 15 km gel klasik memur hayatı ay 15 dedi mi depoyu dolduruyoruz gittiğimiz yol ise şehir içi şehir dışı karışık ortalama hız 80 km başlarda 6.2 - 6.3 gibi seyrederken çeyrek kaldığında ortalama 6.8 e çıktığı oluyor.Sattığımız 2007 tdcı meganı arıyoruz aynı yolda 5.8 di ortalaması.
  15. Abi hiç rahatsız etmedi mi seni bu araçtan önce bizde 2007 megane vardı 60 lt mazot alıyodu hiç böyle sorunları olmadı bunun deposunun küçük olması da ayrı bi dert zaten
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.