Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 201610 yıl comment_341346 Arkadaşlar merhaba iş arkaşımın focus II HB trend aracına gündüz farı ve sis farı taktırmayı planlıyoruz fakat araçda fabrika çıkışı sis farı olmayıp sadece yeri olduğu için açıcak orjinal bir düğmesi yok haliyle ön konsola bir delik açıp buton taktırmakda pek mantıklı gelmiyor.gündüz farı parklara bağlayabilir fakat sis farını açmak için orjinal bir fikri olan var mı ? Ben direksiyonun sol kısmındaki far butonlarının sis farı tuşu da olanını alibabaexpres de görmüştüm ama bu ne kadar uyumlu olur iş görür tavsiyelerinizi bekliyoruz. Ocak 20, 201610 yıl İsa G tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201610 yıl Yazar comment_341504 14 saat önce, İsa G said: Arkadaşlar merhaba iş arkaşımın focus II HB trend aracına gündüz farı ve sis farı taktırmayı planlıyoruz fakat araçda fabrika çıkışı sis farı olmayıp sadece yeri olduğu için açıcak orjinal bir düğmesi yok haliyle ön konsola bir delik açıp buton taktırmakda pek mantıklı gelmiyor.gündüz farı parklara bağlayabilir fakat sis farını açmak için orjinal bir fikri olan var mı ? Ben direksiyonun sol kısmındaki far butonlarının sis farı tuşu da olanını alibabaexpres de görmüştüm ama bu ne kadar uyumlu olur iş görür tavsiyelerinizi bekliyoruz. Bu konu hakkında hiç mi fikri olan yok ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201610 yıl comment_341509 Sis farlarını arka sislere bağlayabilir, ya da en iyisi anahtarı değiştirebilir. Ford sis far kitini focus 2'ler için paket olarak satıyordu ama kaç para bilmiyorum.. Ocak 21, 201610 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201610 yıl comment_343247 bende hem gündüz led hem sis far taktırdım oto elektrikçide gündüz ledleri parka bağlandı sis farlarıda arka sis farlara bağlandı sıkıntı yapmadı güzel çalışıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201610 yıl comment_343249 Mevcut anahtarda arka sislere bağlatabilirsiniz İsa, sisli havada açtığında ön ve arka aynı anda yanar. Ama süs olsun veya şekil olsun diye kullanılacaksa oem anahtar almak lazım, çünkü sis olmayan ortamda arkadaki aracı rahatsız etmemiş olur arkadaşın @İsa G Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201610 yıl Yazar comment_343361 17 saat önce, Gürkan Çakıroğlu said: Mevcut anahtarda arka sislere bağlatabilirsiniz İsa, sisli havada açtığında ön ve arka aynı anda yanar. Ama süs olsun veya şekil olsun diye kullanılacaksa oem anahtar almak lazım, çünkü sis olmayan ortamda arkadaki aracı rahatsız etmemiş olur arkadaşın @İsa G Arkadaşın en büyük derdide o zaten arka sis i yakmakdan pek haz etmiyor servis orjinal sis farı kiti takamayız demiş elektirikçilere bakıcaz artık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 20169 yıl comment_384202 Wednesday, January 20, 2016 - 23:07 tarihinde, İsa G yazdı: Arkadaşlar merhaba iş arkaşımın focus II HB trend aracına gündüz farı ve sis farı taktırmayı planlıyoruz fakat araçda fabrika çıkışı sis farı olmayıp sadece yeri olduğu için açıcak orjinal bir düğmesi yok haliyle ön konsola bir delik açıp buton taktırmakda pek mantıklı gelmiyor.gündüz farı parklara bağlayabilir fakat sis farını açmak için orjinal bir fikri olan var mı ? Ben direksiyonun sol kısmındaki far butonlarının sis farı tuşu da olanını alibabaexpres de görmüştüm ama bu ne kadar uyumlu olur iş görür tavsiyelerinizi bekliyoruz. Merhabalar. Bende trend focusuma baglattim sis fari 70 liraya aldim sis takimini. Sanayide elektrikci bi abime baglattim. Far anahtarini kendinize dogru cekince arka sisler yaniyodu sadece simdi on sislerle birlikte yaniyo. Hicbir sorun yok cok sukur Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın