Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Liderlik Tablosu

Popüler İçerikler

07-06-2018 tarihinde, İletiler içinde en yüksek itibara sahip içerik gösteriliyor

  1. Orta direğin bütçe ayarları bozulmamış olsaydı almayı çok isterdim ama bu topraklarda bir mucize yaşanmadığı sürece ben artık bu arabayı alırım diyemem. C sınıfı bir aracı alamam demek ağırıma gitse de durum bundan ibaret.
  2. İlk günden beri favori farlarım bunlar.
  3. Çongçing AutoShow'dan Mondyo ve saz arkadaşı.
  4. Aslında sayılır çünkü 3. çok geride ? Bi de vos vos 1.4TSI yılın motoru seçilerek grubunda birinci olmuştu tıpkı 1.0 EB'nin 3 yıl yılın motoru olduğu gibi bu öyle değil. Vos vos'un 1.0'ı geçen yıllarda da vardı ama seçilmemişti, yani bildiğin vermişler ayıp olmasın 3 yıldır vw'dan ses çıkmıyor diye ? Seneye yeni motorla belki yine Ford'a verirler. Puanlardan öte, günlük kullanımda hala 1.0 EB motor olarak iyi. 3 silindirli ön yargısını en fazla yıkabilecek potansiyele sahip, çoğu insan anlamaz.
  5. Dörtlü olarak değil ama acil durum fren ikazı olarak #106 numaralı ayar 02 olarak ayarlanabiliyor. Benim 2013 trend araçta standartta açık.
  6. Focus larda elm ile açılabilen bir özellik değil ancak Ani Fren İkaz Rölesi http://www.elo.com.tr/ani-fren-ikaz-rolesi/ ile yapılabilir. Bende yapmayı düşünüyorum ama henüz fırsatım olmadı.
  7. Rahat nefes aldım...Eyvallah..? --20 dakika sonra eklendi-- Arkadaş sen 2006 yazmışsın..Biz hala uykudayız herhalde..Bugünün geyiği de benden olsun,ne yapalım..?
  8. https://www.otomstore.com/oto-koltuk-kilifi/ford--focus--2012-sonrasi-111/38546/california-design-araca-ozel-deri-koltuk-kilifi-siyah-106.html tavsiye ederim. aracınıza birebir uyumlu. tabi sedansa aracınız.
  9. Ahhahaha sorma Gürkan hocam.Arada bir arabalarla ilgilenme duygularım depreşiyor Bu aralar hepsiburada bile sırf bana çalışıyor sanırım.Sürekli arabalara bişeyler alıyorum Bu arada iş çıkışı klimacıya gittim.Araçta 107 gram gaz çıktı.İçindeki gazı vakumlayıp 500 gram gaz bastılar.Klima şu anda buz gibi yapıyor arabayı.
  10. Serbest atis kurallari islemis.
  11. Sachs orjinal aksamdır. Ford'un kendi kullandığı orjinal ekipmandır. Benim tavsiyem budur. Monroe ile ilgili de çok iyi duyumlar aldım ben de. O da olabilir. Eğer çok iyi birşey istiyorsanız KONi kullanın. Ama tuzludur. Değiştirmişken kepini de değiştirin. Takım olsun. Demek ki usta gerekli görmüş.
  12. Bagaj hacminin artması güzel de umarım sedan bagaj ağızını 3’tekini tasarlayan kişi tasarlamamıştır.
This leaderboard is set to Istanbul/GMT+03:00
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.