Ben 205/55/16 bulabildim Kastamonu'da.
192,50 TL ye aldım tanesini.
Yorumum ise;
Öncelikle lastik gerçekten sessiz. Ama yol tutuş konusunda ben kararsız olduğunu düşünüyorum.
Bazen Allaaahhhh gidiyoruz diyorum. Esp meleğinin müdahaleleri ile dönüyoruz virajı, bazen de bana mısın demiyor.
Nerde korkutuyor? Düşük sayılabilecek süratlerde, şehir içinin kaymak olmuş, hiç bir pürüzü kalmamış asfaltında çok feci şekilde kayıyor. Benim işe geliş, gidiş güzergahımdaki virajları ben şehir içi süratlerinin nispeten üzerinde dönerek bu kayma işlerini eğlenceli hale getirdim diyebilirim ama tabi, bir kere kavşakta ambulansa yol vermek amacıyla ani fren yapmam netice ambulansın önüne fren basılı halde daldım ve direk vites küçültüp yoluma devam etmek zorunda kaldım. Allahtan bi kaza olmadı.
Tavsiyem, ben efendi efendi kullanırım, şehir içi yollarımız da Türkiye ortalamasının üzerinde kalitede diyorsanız alın. Ama yahu sakata gelmeyelim diyorsanız başka lastiklere bakın diyebilirim.
Ancak Cem beyin olumlu yorumları hem benim açımdan hem de sizler açısından daha kıymet verilmesi gereken yorumlar bana göre. Benim lastiklerimde, kullandığım güzergahta vs bir sorun olabilir. Genellemek yanlış olur. Benim ki şahsi düşüncelerim ve deneyimlerim.