Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Focus 1.5 Tdci Powershift Test 120 Ps (2015) İnceleme

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

güzelll ... kullananlar (...ki söz konusu kişiler kuZu'nun iyisi ile telmaşa olanını ayırabilecek kapasitede) beğendiğine göre bu defa oldu  :)

...güzelll, güzelll 

Unutmadan .... 23 ve 24 Mayıs'ta (bu hafta sonu) tüm ülke genelinde Ford bayilerine gidip 1,5tDCI PS'i test edebilirsiniz ... aklınızda / ajandanızda bir not olarak bulunsun. 

Direksiyon arkası plastik kulakçıklar aluminyum olsa daha iyi olurmuş.

ben pek beceremedim o kulakçıkları, yalan yok ... kulakçık olayı hiç bir arabada rahat etmemi sağlamıyor. Fazla eski kafayım, atarım D'ye giderim ... çekmem kulağını, gıdısını  :)  

aracı deneyen Engin abi ve Cenk abini yorumları

...bu sabah arabayı kullandırdığın Makbule'de beğenmiş şanzımanı ...ki kendisi azılı bir manuel severdir ... -yağ gibi gidiyor namussuz, geçiş falan hissedilmiyor, yığılma yapmıyor- diye anlatıp duruyordu tükkanda  :)

...arabayı sen getirdin ya, kuZu'yu Ford'dan aldın ona kıYak çekiyorsun sanmış, anahtarları ona verince şaşırmış ... arada bunu da itiraf etti  :)  

• Yanıt 282
  • Görüntüleme 191,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hayırlısı ile teslim aldık. Titanyum, Tekno paket ve navigasyon.

• Merhaba arkadaşlar,  Aracı aldığımdan beri 500 Km yaptım ve deneyimlerimi size aktarmak istedim. @Yakup Çağatay testinde çoğundan bahsetmiş ama çorbada tuzum olsun istedim. Eski : 2012 Focus III 1.6

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

benzinli : kuru dizel : ıslak   ...kesin bilgi , yayalım    

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

...arabayı sen getirdin ya, kuZu'yu Ford'dan aldın ona kıYak çekiyorsun sanmış, anahtarları ona verince şaşırmış ... arada bunu da itiraf etti    

Hiç birinin haberi yoktu zaten :D Bu bizim mi dediler, isterseniz geri alayım bana uyar dedim ama nafile vermediler anahtarı :zha:

Kulakçıklar güzel bence çünkü işe yarar şekilde olmuş :)  Videolu olarak göstereceğim :kıhkıh:

Oturdum pc başına bakalım ne zaman bitecek :( 

Yanıtlama zamanı:

Kulakçıklar güzel bence çünkü işe yarar şekilde olmuş

...kulakçıklara kabaht bulmuyorum zaten ... dedim ya ... ben onları kullanmayı beceremiyorum ... ya da nasıl desem? tembelim yahu ... tamam itiraf ediyorum, üşeniyorum işte. Kafamın gerisinde - madem elle vites değiştirecektin, o zaman neden PS'e biniyorsun?- diyen bir ses var sanki.  :)

...kulakçığa atar yapmamın temel nedeni o kadar basit.  

Yanıtlama zamanı:

...kulakçıklara kabaht bulmuyorum zaten ... dedim ya ... ben onları kullanmayı beceremiyorum ... ya da nasıl desem? tembelim yahu ... tamam itiraf ediyorum, üşeniyorum işte. Kafamın gerisinde - madem elle vites değiştirecektin, o zaman neden PS'e biniyorsun?- diyen bir ses var sanki. :)

...kulakçığa atar yapmamın temel nedeni o kadar basit.

Bende kulakçığa çok alışkın değilim, unutuyorum zaten atmayı bağırıyor gariban da. Malzemeleri ucuz olmuş, alüminyum isterik.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Video an itibarı ile bitti, artık yazı ve görseller kaldı onlarda video YT'a gidene kadar biter.

Güçücük bir videoda bu kadar iş var, düşünün daha büyük işleri yapan adamların halini :(

post-1-0-12596500-1432067629_thumb.png

Yanıtlama zamanı:

bekliyos walla  ... sen yayınla Youtube link'ini Pazarlama ile paylaşacağım ... siz uyuyun, bakın el neler yaptı iki dakikada diye de hava atacağım  :) 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bekliyos walla  ... sen yayınla Youtube link'ini Pazarlama ile paylaşacağım ... siz uyuyun, bakın el neler yaptı iki dakikada diye de hava atacağım   :)

Video çok büyük bir saatte %40'ı oluşturmuş. Yüklenmesi burada çok hızlı oluyor internetimiz çok iyi fakat YT'un işlemesi yine uzun sürer temiz 2 saati var daha.

Sabah sabah seda sayan ile izleyebilir herkeş.

Yanıtlama zamanı:

Selamlar, Ben aranıza yeni katıldım. Nisan ayında Vezneye 2.000 TL bıraktım. Şeker kırmızı Style aldım 5 k . Şimdi haziran başını bekliyorum. Ama anladığım kadarı ile iyi iş yapmışım.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Selamlar, Ben aranıza yeni katıldım. Nisan ayında Vezneye 2.000 TL bıraktım. Şeker kırmızı Style aldım 5 k . Şimdi haziran başını bekliyorum. Ama anladığım kadarı ile iyi iş yapmışım.

Hoş geldiniz, hayırlı olsun.

Lütfen kurallarımıza uygun şekilde üyeliğinizi tamamlayınız. Bknz özel mesajlar.

Yanıtlama zamanı:

Emeğine sağlık Yakup, teşekkür ederiz.

Benim aracın yakıt tüketiminden sonra (Benzin:9.3) dizel çok mantıklı gelmeye başladı (Yılda 13.000 km yapan biri olarak çokta önemsemiyordum yakıt durumunu). Test eden arkadaşların yorumlarına göre piyasada iddialı bir yeri olacak. Dizel otomatik ve park asistanı olması çok iyi. Benzinli PS modellerinde yok maalesef. Görünüş itibari ile (bana göre) güzel bir araç. Ülkeye hayırlı olsun diyelim.

Soner Erik tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

...video güzel olmuş. Link'i arkadaşlar ile paylaştım bile.

Eline, koluna, emeğine sağlık Yakup... 

Yanıtlama zamanı:

Eline sağlık.Dün bende test ettim dayanamayıp :) Arabayı dsg ile kıyaslarsam uzun süre ww cc kullandım ikisi arasındaki sarsıntısızlığı ve vites geçiş hızını ben hesaplayamadım.Yani hissedilecek düzeyde değil.Kulakçıklar için iyileştirme gelirse hız konusunda manuelin papucu dama atılır atılmalı :D

Yanıtlama zamanı:

emeğinize sağlık.

Yanıtlama zamanı:

Kimse yazmamış galiba. 205 yanak 16 jant,  bu motora çok yetersiz kalmış. 

225 45 17 standart olmalıydı. Hadi 45 yanaktan korktunuz 215 50 17 standart olmalıydı.  O zaman daha keyifli olurdu

Hatta bence yolu düzgün olanlar için 235 40 18e kadar gideri var derim. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.