Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mehmet Mert Keser

Üye
  • Toplam İleti

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mehmet Mert Keser tarafından yazılan her şey

  1. 2015 ocak nisan döneminde 277.000 civarı otomobil satışı var Ve bu satışların %50 den fazlası dizel otomatik. Otomobil satış listesinde Ford 6. Sırada. Bu sıralamada mutlaka filo satışlarının etkisi var. Ama satılan araçların %50 den fazlası dizel otomatik ise bunun da etkisi olacağını düşünüyorum. Bu noktada Ford un tdci powershift i biraz daha ( ki sizin testinizi izlediğim kadarı ile diğer dizel otomatiklerden daha iyi ) ön plana çıkarması gerekir görüşündeYim. Tabii ki üst segment arabaları ile show yapacak. Ama aynı zamanda satışlarına da fayda sağlamalı diye düşünüyorum. Sizce de fuar bunun için iyi bir yer değil mi? Bence bu ticari kaygı değildir. Sizin görüşünüze saygı duyuyorum. Mayıs ayında araç olayı için de 23 Mayıs ta biri gittiğim diğer telefonla sorduğum 2 bay ide de test aracı yoktu. Aynı zamanda gittiğim bay ide satışa hazır araç da yoktu. Ben bu konuda Ford u suçlamıyorum zaten sadece 308 ve i30 örnekleriniz için cevap yazdım. Kaldı ki hem Ford hem de Koç grubunun ne kadar düzgün çalıştığını bilmekteyim ve saygı duymaktayım. Sadece sevdiğin bir firma için yeri geldiğini düşündüğümden dolayı bir eleştiri yaptım. Bir daha da yapmam zaten.
  2. Yakup Bey sizce fuar da dizel otomatiğin üretiminin başladığı Türkiye ye girişinin başladığı ve ilk etapta sınırlı sayıda olacağı vs. detaylı anlatılmaz mı? Kaldı ki herkes fuara sadece konsept otoları görmek için gitmiyor. Tüm markalar orada olduğu ve inceleme yapıp geleceğe dair karar vermek için giden de çok kişi var bence. Mesela 2016 nisan da Türkiye de satışa sunulacak olan Honda Hrv de 2016 Skoda Superb de orada. Hem de oldukça göz önünde. Benim demek istediğim de bu. Bu arada Superb nin arkası da çok hoş olmuş yeni arka farları ile Ayrıca kendi internet sitesinde Focus tdci powershift Mayıs ta Türkiye de diyorlar. Mayıs ta satışa hazır kaç araç vardı acaba . Bunu i30 ve 308 örneğini için söylüyorum.
  3. Eee o zaman neden 'Oyun şimdi başlıyor ' . Daha başlamasına var demek ki. Mesela MUSTANG için Reklam vs izliyoruz da en çok arzulanan dizel otomatik için en ufak birşey yapmıyoruz. Benim daha önce Fiesta m vardı. Dizel otomatik almak için sattım. Opel ve Ford hariç neredeyse tüm otomotiv bayilerini gezdim. Çünkü Ford ve Opel in dizel otomatik yok diye biliyordum. Hani en azından üretimin başladığını falan duyurular onlar için daha iyi olmaz mı sizce de. Bunu da fuarda gösterseler. Mesela Renault Kadjar için yaptığı kadarını.
  4. Evet haklı olabilirsiniz. Ama Autoshow girişinde 100 kişiye sorsanız Focus Dizel otomatik üretiyor mu diye sizce kaçı evet yeni başladı kaçı Hayır der. Sizce yeniden üretime başladığınızı duyurmanın en güzel yolu bu olmaz mı? Mesela ben Focus ta dizel otomatik yok diye sitesine bile bakmamıştım. Bir arkadaşım söyledide baktım. Ancak Ford un düşüncesi zaten araç üretimi kısıtlı yavaş yavaş duyuldu ise daha haklı olursunuz.
  5. Benim de Autoshow da aklıma Takılar oldu. İlki neden Ford dizel otomatik arabası için derin mavi , şeker kırmızı veya şöyle cezbedici başka bir renk koymadı. Bence bu kadar uzun süre sonra dizel otomatik getireceksin onu şöyle afilli afilli tanıtmayacaksın. Bence burada bir hata var. Daha hiç tv reklamı görmedim. Fuar da da daha gösterişli bir tanıtım beklerdim.
  6. Evet bugün Autoshow a gidildi ve 750 TL indirim çeki alındı. Yaptığınız bildirim için teşekkürler.
  7. Bende gittim test için ama araç yetişmemiş. Sonuçta kendi aracım gelene kadar bekleyeceğim. 25 Mayıs gümrüğe girer dedi satıcı arkadaş. Bu hafta alırım gibi geldi. Ben fiyat bağladım Nisan ayında. B6 750 TL indirimi yaparlar mı başladığım fiyattan? Ona göre gideyim Autoshow a. Yoksa boşuna gitmeyi?
  8. Yakup Bey test harika olmuş elinize sağlık. Haziranın ilk haftasını iple çekiyorum. Gelsede bir Edirne yapsak.
  9. Selamlar, Ben aranıza yeni katıldım. Nisan ayında Vezneye 2.000 TL bıraktım. Şeker kırmızı Style aldım 5 k . Şimdi haziran başını bekliyorum. Ama anladığım kadarı ile iyi iş yapmışım.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.