Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 güzelll ... kullananlar (...ki söz konusu kişiler kuZu'nun iyisi ile telmaşa olanını ayırabilecek kapasitede) beğendiğine göre bu defa oldu ...güzelll, güzelll Unutmadan .... 23 ve 24 Mayıs'ta (bu hafta sonu) tüm ülke genelinde Ford bayilerine gidip 1,5tDCI PS'i test edebilirsiniz ... aklınızda / ajandanızda bir not olarak bulunsun. Direksiyon arkası plastik kulakçıklar aluminyum olsa daha iyi olurmuş. ben pek beceremedim o kulakçıkları, yalan yok ... kulakçık olayı hiç bir arabada rahat etmemi sağlamıyor. Fazla eski kafayım, atarım D'ye giderim ... çekmem kulağını, gıdısını aracı deneyen Engin abi ve Cenk abini yorumları ...bu sabah arabayı kullandırdığın Makbule'de beğenmiş şanzımanı ...ki kendisi azılı bir manuel severdir ... -yağ gibi gidiyor namussuz, geçiş falan hissedilmiyor, yığılma yapmıyor- diye anlatıp duruyordu tükkanda ...arabayı sen getirdin ya, kuZu'yu Ford'dan aldın ona kıYak çekiyorsun sanmış, anahtarları ona verince şaşırmış ... arada bunu da itiraf etti 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 ...arabayı sen getirdin ya, kuZu'yu Ford'dan aldın ona kıYak çekiyorsun sanmış, anahtarları ona verince şaşırmış ... arada bunu da itiraf etti Hiç birinin haberi yoktu zaten Bu bizim mi dediler, isterseniz geri alayım bana uyar dedim ama nafile vermediler anahtarı Kulakçıklar güzel bence çünkü işe yarar şekilde olmuş Videolu olarak göstereceğim Oturdum pc başına bakalım ne zaman bitecek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 Kulakçıklar güzel bence çünkü işe yarar şekilde olmuş ...kulakçıklara kabaht bulmuyorum zaten ... dedim ya ... ben onları kullanmayı beceremiyorum ... ya da nasıl desem? tembelim yahu ... tamam itiraf ediyorum, üşeniyorum işte. Kafamın gerisinde - madem elle vites değiştirecektin, o zaman neden PS'e biniyorsun?- diyen bir ses var sanki. ...kulakçığa atar yapmamın temel nedeni o kadar basit. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2015 ...kulakçıklara kabaht bulmuyorum zaten ... dedim ya ... ben onları kullanmayı beceremiyorum ... ya da nasıl desem? tembelim yahu ... tamam itiraf ediyorum, üşeniyorum işte. Kafamın gerisinde - madem elle vites değiştirecektin, o zaman neden PS'e biniyorsun?- diyen bir ses var sanki. ...kulakçığa atar yapmamın temel nedeni o kadar basit. Bende kulakçığa çok alışkın değilim, unutuyorum zaten atmayı bağırıyor gariban da. Malzemeleri ucuz olmuş, alüminyum isterik. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2015 Video an itibarı ile bitti, artık yazı ve görseller kaldı onlarda video YT'a gidene kadar biter. Güçücük bir videoda bu kadar iş var, düşünün daha büyük işleri yapan adamların halini 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2015 bekliyos walla ... sen yayınla Youtube link'ini Pazarlama ile paylaşacağım ... siz uyuyun, bakın el neler yaptı iki dakikada diye de hava atacağım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2015 bekliyos walla ... sen yayınla Youtube link'ini Pazarlama ile paylaşacağım ... siz uyuyun, bakın el neler yaptı iki dakikada diye de hava atacağım Video çok büyük bir saatte %40'ı oluşturmuş. Yüklenmesi burada çok hızlı oluyor internetimiz çok iyi fakat YT'un işlemesi yine uzun sürer temiz 2 saati var daha. Sabah sabah seda sayan ile izleyebilir herkeş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Mert Keser Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2015 Selamlar, Ben aranıza yeni katıldım. Nisan ayında Vezneye 2.000 TL bıraktım. Şeker kırmızı Style aldım 5 k . Şimdi haziran başını bekliyorum. Ama anladığım kadarı ile iyi iş yapmışım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2015 Selamlar, Ben aranıza yeni katıldım. Nisan ayında Vezneye 2.000 TL bıraktım. Şeker kırmızı Style aldım 5 k . Şimdi haziran başını bekliyorum. Ama anladığım kadarı ile iyi iş yapmışım. Hoş geldiniz, hayırlı olsun. Lütfen kurallarımıza uygun şekilde üyeliğinizi tamamlayınız. Bknz özel mesajlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2015 ne demek 1.5 tdci Powershift geldi. Ağlarım.. O kadar basmaya az yakıyo senin araba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Erik Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 (düzenlendi) Emeğine sağlık Yakup, teşekkür ederiz. Benim aracın yakıt tüketiminden sonra (Benzin:9.3) dizel çok mantıklı gelmeye başladı (Yılda 13.000 km yapan biri olarak çokta önemsemiyordum yakıt durumunu). Test eden arkadaşların yorumlarına göre piyasada iddialı bir yeri olacak. Dizel otomatik ve park asistanı olması çok iyi. Benzinli PS modellerinde yok maalesef. Görünüş itibari ile (bana göre) güzel bir araç. Ülkeye hayırlı olsun diyelim. Mayıs 20, 2015 Soner Erik tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 ...video güzel olmuş. Link'i arkadaşlar ile paylaştım bile. Eline, koluna, emeğine sağlık Yakup... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Eline sağlık.Dün bende test ettim dayanamayıp Arabayı dsg ile kıyaslarsam uzun süre ww cc kullandım ikisi arasındaki sarsıntısızlığı ve vites geçiş hızını ben hesaplayamadım.Yani hissedilecek düzeyde değil.Kulakçıklar için iyileştirme gelirse hız konusunda manuelin papucu dama atılır atılmalı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Kul Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 emeğinize sağlık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Kimse yazmamış galiba. 205 yanak 16 jant, bu motora çok yetersiz kalmış. 225 45 17 standart olmalıydı. Hadi 45 yanaktan korktunuz 215 50 17 standart olmalıydı. O zaman daha keyifli olurdu Hatta bence yolu düzgün olanlar için 235 40 18e kadar gideri var derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap