Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

1.0 Ecoboost Tanıtımı & Üretim Başladı ! - Made in Germany

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bu motorda, Ford Gebze Engineering' in de emeği çok ;)

• Yanıt 429
  • Görüntüleme 88,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 1.0 Ecoboost Türkiye'de! Arabam.com sanırım ya lansman için ya da test için olsa gerek 1.0 Focus teslim almışlar. Fotoğraflarını paylaşmışlar ekliyorum. 1.0 motoru ve Smart(veya Tekno bilemedim. ) pa

• BUGÜN 1.0T TEST ETTIM. Öncelikle Şahsuvaroğlu ve otokoc atasehirde yeni seri araç yok . Bora otokoc ankarada test aracı gördüğüne göre otokoc istinyede vardir dedim. Tlf etmeden atladım gittim. Bakt

• Cem Boneval
    Cem Boneval

"Paranoyak olmam takip edilmediğim anlamına gelmez" söylemini hatırlattı biraz bu yorum bana. Bence araba almak zaten başlı başına bir risk, bazen öyle yorumlar oluyor ki aynı modeli kullandığınızda

Yanıtlama zamanı:

Aynen öyle bizden çok Mühendis gitti..

Buarada ben 125 ps'den 4 bin TL gibi ucuz olacağını düşünüyorum, UK fiyatlarına bakarak

İnşallah !!!! Bir de kampanya yapıp şu son zam öncesine dönerlerse alınabilir olur (yine de insanların bu motora alışması 1-2 seneyi bulur).

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bulur bulur vw de yakında 0.8 litre Turbo sürecek..Zamanını bilmiyorum..Diğer firmalarda küçültürse böyle..Mecbur alışılacak..çünkü atmosforik kalmıyor..

Güçlü turboluya baştan önyargı var çok tüketiyor diye ;) Mecbur alışacak herkes :D

Time is the best medicine

Yanıtlama zamanı:

Atmosferikten 4 bin lira ucuz olursa bunu satıp onu alırım. 13-14 bin lira farkla dizele falan binilmez.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Atmosferikten 4 bin lira ucuz olursa bunu satıp onu alırım. 13-14 bin lira farkla dizele falan binilmez.

Valla abi normalde 7.500 tl felan fark var ama vergi cart curt derken ancak 4 olur diye yorumladım ;)

Yanıtlama zamanı:

Bizim uyanıklar ne yapar ne eder,bu motor turbolu,yeni teknoloji,parçası pahalı der atmosferikten 3-4 bin lira fazlaya satarlar. ;)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bizim uyanıklar ne yapar ne eder,bu motor turbolu,yeni teknoloji,parçası pahalı der atmosferikten 3-4 bin lira fazlaya satarlar. ;)

180 ps zaten 5 bin tl fazla :D o kadar acımasız olmazlar heralde :D

Yanıtlama zamanı:

Aynen öyle bizden çok Mühendis gitti..

Hem öyle, hem de birçok komponentinin tasarım optimizasyonu TR' de yapıldı.

Yanıtlama zamanı:

Ben 1.6' dan 4bin TL ucuz olacağını zannetmiyorum.

Yanıtlama zamanı:

Bende Mert abiyle paralel düşünüyorm,fakat motoru kullanıcıya alıştırmak için ilk 1 sene düşük tutabilirler fiyatı.Fiyatlar oturunca atmosferikle aynı olur diye tahmin edebiliyorum.Hatta çok tutulursa geçebilirbile Arz talep meselesi.

Yanıtlama zamanı:

Performans ve tuketim olarak bence 1.6 ti-vct nin onunde olacak ama Almanlar' in "Laufkultur" ( calisma karakteri mi diye , tam da degil aslinda) dedikleri subjektif hissettirdikleri nasil olacak bilmiyorum. Downsizing' in iyilestirilmesi gereken en buyuk eksikligi sanirim, sozum tabi butun markalar icin.

Yanıtlama zamanı:

Autoexpress yyine biseyler yumurtlamis. 101 bhp ve 127 bhp iki versiyondan bahsediyolar. Bhp bizim HP den düşük olduğuna göre bu 127 bhp olan 130 bg falan olur. 101 olan 5 ileri manuel, 127 olan 6 ileri manuel olacakmış. Powershift falan yok yani. Yalnız Yakupun 1.6dan ucuz tahmini pek tutmaz herhalde. 1.6dan 250£ pahalı olacakmış. Tabii orada bayağı ciddi vergi avantajı olacak...

HTC sensation cihazımdan gönderildi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Cenk Bey haklı ben şapşal gibi ilk rakamı okudum geçtim.... 1.6 95 ps halbuki o fiyat... Yani 1000 TL felan pahalı olur bizde :aman: :aman:

Ford resmi açıklamasıdır....

New Ford Focus range is priced from £13,995 on the road. The latest price list, effective 22 February 2012, introducing Focus with the 1.0-litre EcoBoost engine, is attached. This engine is priced £250 (on the road) above the 1.6-litre 125PS engine and will subsequently feature in Ford C-MAX, Grand C-MAX and all-new Ford B-MAX later this year.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.